Η Φωνή του Λαού: Μηνύματα - Επιστολές: Δευτέρα 1 Ιουλίου 2019

Δευτέρα, 1 Ιουλίου 2019 - 00:27

Η Φωνή του Λαού: Μηνύματα - Επιστολές: Δευτέρα 1 Ιουλίου 2019

Η λαϊκή αποδοχή του Αρχηγού και του Κινήματος στις γειτονιές της Θεσσαλονίκης δεν έχει προηγούμενο. Εγκάρδιοι απλοί άνθρωποι έσπευσαν να τον αγκαλιάσουν και να τον συγχαρούν για την επιμονή του να μάχεται για μια Ελλάδα ελληνική, για Έθνος και Πατρίδα. Η Χρυσή Αυγή μπορεί να έχει κάνει λάθη αλλά σίγουρα δεν "διαλύεται" όπως γράφουν οι φυλλάδες και τα τσοντοκάναλα  και αυτό το επιβεβαιώνει καθημερινά ο κόσμος. Στις 7 Ιουλίου στηρίζουμε την Χρυσή Αυγή και τον Αρχηγό της γιατί είναι η μόνη ανεξάρτητη φωνή μέσα στην βουλή της προδοσίας και της ντροπής. Η Ελλάδα θα νικήσει!

Ν. Ρ.

Πάντα ασυμβίβαστοι στην πρώτη γραμμή του Εθνικού Αγώνα - Άρθρο του Ν. Γ. Μιχαλολιάκου

Έκαναν τις εκλογές μέσα στο κατακαλόκαιρο για να μην τους καταψηφίσει ο λαός. Βασίζονται στην αποχή του μέσου Έλληνα που θα προτιμήσει να μην χαλάσει τα σχέδιά του για τις ετήσιες διακοπές από το να ψηφίσει. Είναι όλα υπολογισμένα και σχεδιασμένα. αλλά χωρίς τον ξενοδόχο. Το μήνυμα στην κάλπη θα δοθεί και θα είναι ηχηρό. Οι προδότες αριστεροί μαζί με τους κρυφτοφουστανάκηδες δεξιούς θα πάρουν αυτό που τους αξίζει. Ας μην μοιράζει από τώρα υπουργεία ο Μητσοτάκης και ας σκεφτεί από που θα φύγει για να κρυφτεί όταν δεν θα τηρήσει τις ψεύτικες υποσχέσεις που δίνει κατά κόρον. Όσο για τον χριστέμπορο Βελόπουλο, ακόμα και η επίσημη εκκλησία, το Οικουμενικό Πατριαρχείο προειδοποιεί για την απάτη με τις κάλπικες επιστολές. Ας μην υποτιμούν τον λαό οι πολιτικάντηδες γιατί θα την πατήσουν στο τέλος. Κοντός ψαλμός αλληλούια...

Νικόδημος Ι.

Ιερά οργή για τον τσαρλατάνο Βελόπουλο από το Οικουμενικό Πατριαρχείο: Επικαλείται ψευδή και πλαστά στοιχεία!

Πανελλαδική κινητοποίηση από την Χρυσή Αυγή και το σύστημα έχει πάθει κοκομπλόκο. Απορούν τί μπορεί να κινητοποιήσει τον "κομματικό" μηχανισμό της Χρυσής Αυγής αφού είναι αποκλεισμένος από τα ΜΜΕ και την κρατική ενίσχυση του κράτους. Δεν είναι "κομματικός" ο μηχανισμός της Χρυσής Αυγής αλλά Εθνικός, Πατριωτικός και αληθινός! Δεν έχουμε πολιτευτές και επαγγελματίες πολιτικούς αλλά απλούς Έλληνες που έχουν μπει μπροστά για να προσφέρουν ένα καλύτερο μέλλον σε όλα τα νέα παιδιά και όχι μόνο στα παιδιά τους. Όσοι δεν το αντιλαμβάνονται αυτό απλά τους πετάει στην άκρη ο "κομματικός" μηχανισμός και συνεχίζουν οι υπόλοιποι. Η Χρυσή Αυγή προχωράει μπροστά και αυτοκαθαρίζεται, δεν εκβιάζεται και δεν χειραγωγείται. Η στήριξή μας όσο ισχύουν αυτά είναι αδιαμφισβήτητη. 

Ειρήνη Κ.

Ο Μητσοτάκης έστειλε μήνυμα... καλής γειτονίας στην Τουρκία από τον Έβρο