Η Φωνή του Λαού: Μηνύματα - Επιστολές: Δευτέρα 10 Δεκεμβρίου 2018

Δευτέρα, 10 Δεκεμβρίου 2018 - 00:44

Η Φωνή του Λαού: Μηνύματα - Επιστολές: Δευτέρα 10 Δεκεμβρίου 2018

Χθες στο μνημόσυνο του Κατσίφα οι αλβανοί σε συνεργασία με τους εδώ νενέκους έκλεισαν τα σύνορα.Οι αλβανοί που εδώ και 30 χρόνια παραβιάζουν κατά κόρον τα σύνορα, έρχονται στην Ελλάδα και κάνουν περιουσίες, απαγόρευσαν σε Έλληνες να πάνε στο μνημόσυνο του Κωνσταντίνου Κατσίφα. Η ανθελληνική κυβέρνηση όχι μόνο δεν αντέδρασε αλλά έστειλε και τα ΜΑΤ να διαλύσουν το πλήθος των Ελλήνων που δεν άφηνε να εισέλθει κανείς αλβανός στην Ελληνική Επικράτεια σε αντίποινα στην απαγόρευση εισόδου. Κράτος στα τέσσερα με μπολσεβίκους και ευρωπατριώτες, δυστυχώς. Αυτή η «Ελλάδα» σύντομα θα αλλάξει και θα το εγγυηθεί αυτό η Χρυσή Αυγή!

Ν.Ρ.

Νεολαία - Η Εθνική Αντίσταση ενάντια στην παρακμή! Άρθρο του Ν. Γ. Μιχαλολιάκου

Ο Αρχηγός μας Νίκος Μιχαλολιάκος έκανε περιοδεία στην Μακεδονία και όλοι οι Έλληνες που τον είδαν έτρεξαν στην κυριολεξία να του σφίξουν το χέρι. Η κοινή συνιστώσα όλων αυτών των Ελλήνων είναι η αγάπη για την πατρίδα, για τα ήθη μας, τα έθιμά μας, την Ορθόδοξη πίστη μας, την ιστορία μας και τον πολιτισμό μας. Σε αυτές τις εκδηλώσεις συνειδητοποιούμε ότι υπάρχουν ακόμα Έλληνες που μάχονται μέχρις εσχάτων για την Ελλάδα. Υπάρχουν ακόμα νέοι που πιστεύουν στην Σημαία και είναι πρόθυμοι να δώσουν ακόμα και την ζωή τους για να την υπερασπίσουν. Κάτι τέτοιες ημέρες γεμίζω αισιοδοξία και χαμογελώ σκεφτόμενος ότι υπάρχει ακόμα Ελλάδα. Μέχρι την Νίκη, Χρυσή Αυγή!

Κ.Σ.

Στέλεχος κλεφτοΠασόκ: Η Χρυσή Αυγή αντί να συρρικνώνεται, διευρύνεται!

Κύριοι της Χρυσής Αυγής, παρακαλώ όπως μεταφέρετε στον Νίκο Μιχαλολιάκο τα θερμά μου συγχαρητήρια για την παρουσία του στα μέρη μας αυτή την κρίσιμη περίοδο. Συγχαρητήρια, όχι γιατί κάνει τα αυτονόητα και αντιστέκεται στους ανθέλληνες, αλλά γιατί δεν το βάζει ποτέ κάτω και όσο περνάει ο καιρός γίνεται ακόμα πιο μαχητικός και σκληρός. Πραγματικός Μανιάτης πολεμιστής που δεν προσκυνά κανέναν παρά μόνο την Ελληνική Σημαία. Μας κάνει περήφανους που είναι μαζί μας και μας δείχνει τον δρόμο για την Εθνική Αντίσταση! Ζήτω η Ελλάς! Ζήτω η Χρυσή Αυγή! Ζήτω ο Αρχηγός!

Ι.Ζ. 

Εγ-κατάληψη