Η Φωνή του Λαού: Μηνύματα - Επιστολές: Δευτέρα 24 Ιουνίου 2019

Δευτέρα, 24 Ιουνίου 2019 - 00:32

Η Φωνή του Λαού: Μηνύματα - Επιστολές: Δευτέρα 24 Ιουνίου 2019

Ας τελειώσει το παραμύθι με τις δημοσκοπήσεις και την παραπληροφόρηση. Οι χρεοκοπημένοι νεοδημοκράτες μαζί με τους ξεφτιλισμένους συριζαίους και τα αποκόμματά τους προσπαθούν με νύχια και με δόντια να πετάξουν εκτός βουλής την Χρυσή Αυγή. Νομίζουν ότι είναι τσιφλίκι τους το πολιτικό σύστημα. Θα απογοητευτούν. Ο Τσίπρας έπεσε και η αλαζονεία του Μητσοτάκη που από τώρα μοιράζει υπουργεία θα τιμωρηθεί στην κάλπη.

Μ. Ι.

1994 - Η πρώτη πολιτική μάχη της Χρυσής Αυγής! Άρθρο του Ν. Γ. Μιχαλολιάκου

Όλοι οι κνίτες στην ΝΔ υποψήφιοι και όχι μόνο (έχουν και εκλόγιμες θέσεις στο Επικρατείας) και ομιλούν για να τους ψηφίσουμε ώστε να φύγουν οι αριστεροί. Έχουν από τώρα ξεπουλήσει το Αιγαίο και την Θράκη στο όνομα των "επενδύσεων". Ελπίζω οι πραγματικοί Έλληνες να το αντιλαμβάνονται όλο αυτό και να πράξουν ανάλογα στις 7 του Ιούλη. Χρυσή Αυγή δαγκωτό για να μείνει η Ελλάδα Ελληνική.

Νεκτάριος Μ.

Μήνυμα Νίκης από Βοιωτία: «Η Χρυσή Αυγή, μόνη εθνική αντιπολίτευση»! Φωτορεπορτάζ

Ο λαός στην θάλασσα και οι τσιπροκούληδες ξεπουλάνε τα πάντα. Όλα προαποφασισμένα. Εκλογές μέσα στο καλοκαίρι, χωρίς πολιτικό έρεισμα και εθνικό για να πάνε να ψηφίσουν μόνο οι κομματικοί στρατοί τους ενώ οι δοκιμαζόμενοι πολίτες θα δουλεύουν μεροκάματο μπας και βγάλουν τον χειμώνα. Γελιούνται αν νομίζουν ότι θα τους αφήσουμε αμαχητί να καταστρέψουν την Ελλάδα! Χρυσή Αυγή για μια Ελλάδα Ελληνική!

Μαρία Ξ.

Τι θα κάνεις τώρα Κυριάκο; Επιστολή επιφανών συμπολιτών μας στον Μητσοτάκη - Τον καλούν να ακυρώσει την Προδοσία των Πρεσπών