Η Φωνή του Λαού: Μηνύματα - Επιστολές: Κυριακή 16 Δεκεμβρίου 2018

Κυριακή, 16 Δεκεμβρίου 2018 - 00:34

Η Φωνή του Λαού: Μηνύματα - Επιστολές: Κυριακή 16 Δεκεμβρίου 2018

Να ξεχειλίζει ο τόπος δημοκρατία και πολυφωνία, να καταλαβαίνουμε και όλοι εμείς οι υπόλοιποι σε τι... αγγελικό πολίτευμα ζούμε. Έτσι δημοκρατικά θες να κάνεις συγκέντρωση κατά της παρουσίας του Τσίπρα στην Θεσσαλονίκη και κατά του ξεπουλήματος της Μακεδονίας; Σε αφήνουν ελεύθερο να κάνεις γιατί είναι δημοκράτες, αλλά όταν βρεθείς στο σημείο επειδή έχουμε δημοκρατία και απαγορεύονται οι συναθροίσεις άνω των 3 ατόμων που κρατάνε Ελληνική Σημαία σε περιμένει μια υπέροχη βόλτα με τα άνετα βανάκια της ΕΛΑΣ, γιατί στους πολίτες ενός "δημοκρατικού πολιτεύματος" κάνουν δώρο μια δωρεάν ξενάγηση στο τμήμα! Γιατί ποιος είσαι εσύ κύριε, να κατέχεις ένα ολόκληρο οπλοστάσιο πάνω σου όπως η Ελληνική Σημαία, η Σημαία με τον Ήλιο της Βεργίνας, πανό με τον Μέγα Αλέξανδρο; Νομίζεις πως οι θεματοφύλακες της δημοκρατίας, αυτά τα εξέχοντα μυαλά του τόπου δεν θα καταλάβαιναν ότι είσαι μέλος εγκληματικής οργάνωσης;

Πάρης, Καλαμαριά

Δείτε και συγκρίνετε τις φωτογραφίες: Πώς ανέβηκε στην Θεσσαλονίκη ο Τσίπρας και πώς ο Ν. Μιχαλολιάκος!

Μεγάλη επιτυχία η ομιλία του Αλέξη στην Θεσσαλονίκη. Κομματόσκυλα κρατούσαν 4 και 5 σημαίες ο καθένας για να φαίνονται πολλοί στα πλάνα, εικόνες από το άδειο "Παλαί" έκαναν τον γύρο του διαδικτύου και αυτοί χαίρονται ότι μάζεψαν κόσμο. Ασφυκτικά γεμάτο λένε ότι ήταν το Παλαί και όταν βλέπεις τις φωτογραφίες με ολόκληρα πέταλα άδεια λες δεν μπορεί ρε παιδιά πρέπει να ανέβηκε η μυωπεία, η πρεσβυωπεία ή ξαφνικά να έτρεξε ο καταρράκτης ή μπορεί να έχω και κάποιο εγκεφαλικό πρόβλημα, καθώς αυτό που μου λένε δεν μπορώ να το δω! Το καλύτερο; το δήθεν τηλεφώνημα στην Εφημερίδα των Συντακτών ότι υπάρχουν βόμβες στο κτίριο. Ποιες βόμβες ρε; Που ούτε τσιγάρο δεν μπορούσες να ανάψεις στην Θεσσαλονίκη χωρίς να έρθει δίπλα σου αστυνομικός να σε ελέγξει. Καταλαβαίνουμε πως κάπως έπρεπε να το σώσετε το σκορποχώρι, αλλά κάπου και λίγη ντροπή!

Ελένη Κ.

Γιατί κρύβεται η Κουντουρά και δεν ξεκαθαρίζει την στάση της για την συμφωνία των Πρεσπών;

Αυτόν τον Πανοκαμμένο είναι να τον λυπάσαι... Θέλει να κάνει πολιτικη σπέκουλα ο καημένος και δεν μπορεί. "Μακεδονομάχος" πάει να το παίξει για να πάρει τα ψηφαλάκια μπας και μετά βίας καταφέρει το απόκομμα του να μπει στην επόμενη βουλή και τον ξεφτιλίζει ο Ζάεφ, καθώς του δείχνει απέραντη εμπιστοσύνη ότι και με την δική του συνδρομή η Συμφωνία των Πρεσπων θα περάσει από την βουλή. Άσε τα παραμύθια, σε έχουμε πάρει χαμπάρι και εσένα και οποιοδήποτε άλλον προσπαθεί δήθεν να μας το παίξει πατριώτης. Η μόνη γνήσια πατριωτική πολιτική δύναμη είναι η Χρυσή Αυγή! Αυτήν πολεμάτε όλοι εσείς που είστε ένοχοι για την προδοσία της Μακεδονίας, αυτοί και οι φίλοι σας από τα Σκόπια και τις ΗΠΑ.

Μ.Τ.

Η “Ελληνική Επιχείρηση” του Στάλιν εναντίον του Ποντιακού Ελληνισμού