Η Φωνή του Λαού: Μηνύματα - Επιστολές: Κυριακή 30 Ιουνίου 2019

Κυριακή, 30 Ιουνίου 2019 - 00:36

Η Φωνή του Λαού: Μηνύματα - Επιστολές: Κυριακή 30 Ιουνίου 2019

H ώρα των εκλογών πλησιάζει και φουντώνει όλο και πιο πολύ η προπαγάνδα του συστήματος περί σωτήρος Κούλη. Εγώ προσωπικά είμαι 21 χρονών και θα ψηφίσω Χρυσή Αυγή όπως ψήφισα και στις ευρωεκλογές. Αλλά δεν μπορώ να μην σας αναφέρω το παράπονο μου. Για ποιον λόγο εγώ ως νέος να αναγκάζομαι να ζω υπό καθεστώς Κούλη ή Τσίπρα ή Φώφης; Γιατί επιμένουν σ΄ αυτές τις σάπιες πολιτικές; Δεν βλέπουν πως ψηφίζοντας Κούλη δεν τιμωρούν τον Τσίπρα αλλά την Ελλάδα, όπως λέει και ο Γενικός Γραμματέας της Χρυσής Αυγής; Επιτέλους, γιατί να αναγκαστώ εγώ να μεταναστεύσω εφόσον δεν υπάρχει εργασία για εμένα παρά μόνο δουλεία, ας μεταναστεύσουν αυτοί που μας έφεραν εδώ! Ξυπνήστε επιτέλους και νέοι και νέες ξυπνήστε τους γονείς και τους παππούδες σας, σ΄ αυτές τις εκλογές ψηφίζουν για το δικό μας μέλλον όχι για το δικό τους.

Ηλίας Ν.

Θερμή υποδοχή Ν. Γ. Μιχαλολιάκου και στην Καλαμαριά - Φωτογραφίες

Αν δεν εισαι κλέφτης και προδότης δεν επιβιώνεις στην Ελλάδα. Πρέπει για να πας μπροστά σ΄ αυτήν την χώρα να είσαι με αυτούς που εκμεταλλεύονται το σύνολο, να πουλάς πρέζα, να έχεις κότερα, να έχεις βίλες, να δίνεις μίζες, να ξεπουλάς την περιουσία του δημοσίου, να ξεπουλάς την ίδια σου την χώρα. Κοινώς ό,τι πιο εμετικό και εγκληματικό σε άνθρωπο, που σε φυσιολογικές χώρες θα καταδικαζόταν, είσαι τόσο πιο ψηλά θα φτάσεις σε αυτήν την χώρα. Ας σκεφτούμε λοιπόν τι Ελλάδα θέλουμε να παραδώσουμε στα παιδιά μας, για όσο αυτά είναι ακόμη εδώ. Δεν θέλουμε μια Ελλάδα των πελατειακών δικτύων και της εγκληματικότητας. Θέλουμε μια Ελλάδα πρότυπο γι΄αυτό μαυρίζουμε όχι τους πολιτικούς αλλά τους εγκληματίες που έχουν το θράσος να κατεβαίνουν υποψήφιοι στις εκλογές. Μαύρο σε ΝΔ, μαύρο σε Σύριζα, μαύρο σε ΚΙΝΑΛ, πίσω κλέφτες και προδότες! Μπροστά μόνο το μέλλον της Ελλάδας!

Σοφία Αλ.

Δημοσκόπηση Interview: Στο 4,6% τα ποσοστά της Χρυσής Αυγής

Συμπλοκές λένε στην Μόρια για ακόμη μια φορά μεταξύ λαθρομεταναστών. Μάλιστα η αστυνομία προέβη σε συλλήψεις. Ακούστε τώρα κάτι μαγικό. Πείτε ότι εγώ είμαι λαθρομετανάστης και βρίσκομαι στο hot spot αλλά θέλω να φύγω. Τι κάνω; επεισόδια! Με συλλαμβάνουν οι αστυνομικοί και τσουπ είμαι έξω σε λίγο χρονικό διάστημα σύμφωνα με τους νόμους που ψήφισαν στην Βουλή. Ελεύθερος και ωραίος στην πόλη, όχι στο hot spot! Kαι εσύ Έλληνα κλείδωσε καλά τις πόρτες, βάλε συναγερμούς, να κυκλοφορείς έξω πάντα υποψιασμένος γιατί αν τύχει και ενώ σου επιτεθώ εσύ αμυνθείς μάντεψε ποιος θα κάνει φυλακή βάσει αντιρατσιστικού νόμου! Εσύ! Και όλα αυτά με υπογραφή Σύριζα και πλάτες ΝΔούλας! Ψηφίστε Κούλη πρόβατα, να δω πού θα κρύβεστε μετά...

Λευτέρης Γ.

Δαλάι Λάμα: Η Ευρώπη ανήκει στους Ευρωπαίους - Να φύγουν οι λαθρομετανάστες αλλιώς θα γίνει μουσουλμανική ή αφρικανική