Η Φωνή του Λαού: Μηνύματα - Επιστολές: Παρασκευή 31 Μαΐου 2019

Παρασκευή, 31 Μαΐου 2019 - 00:27

Η Φωνή του Λαού: Μηνύματα - Επιστολές: Παρασκευή 31 Μαΐου 2019

Στις 7 Ιουλίου δεν δίνουμε απλά μια εκλογική μάχη για να ορίσουμε αυτούς που θα κρατούν τις τύχες της Πατρίδας μας για τα επόμενα τέσσερα χρόνια. Στις 7 Ιουλίου δίνουμε την μάχη για την επιβίωση της Ελλάδας ενάντια σε νεοφιλελεύθερους, μπολσεβίκους, εθνομηδενιστές και ψευτοπατριώτες. Κανείς δεν πρέπει να λείψει από αυτήν την μεγάλη εκλογική μάχη. Είναι Τιμή μας και ιερό καθήκον στα παιδιά μας. Μόνο ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ για να σώσουμε την Ελλάδα μας!

Δημήτρης Κ.

Στις Βρυξέλλες ο Μητσοτάκης για να πάρει εντολές από τα διεθνή αφεντικά του!

Όσοι νομίζουν ότι με την φίμωση, την λάσπη, τις διώξεις και την τρομοκρατία ότι τέλειωσαν με την Χρυσή Αυγή πλανώνται πλάνην οικτράν! Εμείς οι Έλληνες Εθνικιστές χρόνια τώρα έχουμε μάθει να αγωνιζόμαστε για την Πατρίδα μας ενάντια σε όλους και όλα! Όσο για το νέο ανάχωμα που στήνουν στο Λαϊκό Εθνικιστικό Κίνημα με τα ίδια φθαρμένα υλικά, θα έχει την ίδια τύχη που είχε το ΛΑΟΣ, οι Ανέλ και όλα τα ψευτοπατριωτικά μορφώματα του Μνημονίου: Στον κάλαθο των αχρήστων. Δεν λυγίζουμε - ΘΑ ΝΙΚΗΣΟΥΜΕ!

Κωνσταντίνος Β.

Ξεπουλάνε και την Θράκη! «Τούρκικο κόμμα» το DEB σύμφωνα με την πρόεδρό του - ΒΙΝΤΕΟ

Ντρέπομαι ειλικρινά ως Ελληνίδα μάνα και Θεσσαλονικιά να βλέπω εδώ στην Μακεδονία τους συμπατριώτες μου να ψηφίζουν τους προδότες. Όλοι αυτοί που ξεπουλήσαν την Ιστορία μας, το όνομα μας, την ψυχή μας τώρα κυκλοφορούν ανάμεσά μας και κάνουν τους πολιτικάντηδες. Θλίβομαι ειλικρινά που κάποιοι Μακεδόνες παρασύρθηκαν από αλοιφές και μαντζούνια και έδωσαν ψήφο σε μνημονιακούς ψεύτες. Μόνο για ένα πράγμα είμαι περήφανη, για εσάς λεβέντες μου που συνεχίζετε τον αγώνα για την Ελλάδα μας, την Μακεδονία και την Ορθοδοξία. Σας στηρίζω μέχρι την Νίκη. ΖΗΤΩ Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ!

Ξένια Λ.

Βελόπουλος: Η «ρόμπα» και «οι επιστολές του Ιησού» στην πολιτική…