Η Φωνή του Λαού: Μηνύματα - Επιστολές: Παρασκευή 7 Δεκεμβρίου 2018

Παρασκευή, 7 Δεκεμβρίου 2018 - 00:33

Η Φωνή του Λαού: Μηνύματα - Επιστολές: Παρασκευή 7 Δεκεμβρίου 2018

Αύριο ξεκινάει η μεγάλη περιοδεία του Αρχηγού μας στην Μακεδονία και όλοι οι ανθέλληνες θα καταλάβουν καλά την πραγματική δύναμη του Λαϊκού Συνδέσμου. Όλοι οι Μακεδόνες είναι στα κάγκελα για την "συμφωνία των Πρεσπών" και δεν θα επιτρέψουν την προδοσία. Από τα ιερά τούτα χώματα που ποτίστηκαν με το το αίμα των Μακεδονομάχων στέλνουμε μήνυμα στα τσιράκια των Σκοπιανών: Κανένας συμβιβασμός για την Μακεδονία μας!

Δημήτρης, Έδεσσα

Π. Ηλιόπουλος: Αλβανοί και σκοπιανοί έχουν αποθρασυνθεί από την ενδοτικότητα του ΣΥΡΙΖΑ! ΒΙΝΤΕΟ

Eννοείται πως ο Τσίπρας και οι παρατρεχάμενοί του θα ακούσουν τις ενστάσεις του ΥΠΕΞ της Αλβανίας και θα αντιμετωπίσουν με όποιο μέσο μπορούν την Χρυσή Αυγή. Γιατί στην Ελλάδα του 2018 μπορείς να είσαι ό,τι θέλεις, αλίμονο σου όμως αν αγαπάς την Πατρίδα σου και είσαι Χρυσαυγίτης. Έχουν χάσει τον ύπνο τους, καθώς η ανθελληνική πολιτική τους γυρνάει μπούμεραγκ σε όλα τα δήθεν φιλικά μέτωπα που έχουν ανοίξει με ορκισμένους εχθρούς της Ελλάδας. Ευτυχώς για εμάς τους Έλληνες, η Χρυσή Αυγή ήρθε για να μείνει και πλέον δεν μας φοβίζει η τρομοκρατία των ΜΜΕ και η στοχοποίηση περί "φασισμού" και άλλα παραμύθια της Χαλιμάς. 

Θ.Κ.

Τα αποτελέσματα της Συμφωνίας των Πρεσπών: Δείτε το βίντεο με τις δηλώσεις Ζάεφ για την διδασκαλία της σκοπιανής γλώσσας στην Ελλάδα!

Συγχαρητήρια για το πολύτιμο έργο σας. Συγχαρητήρια, επίσης, για το άρθρο στην εφημερίδα μας με τίτλο "Πυξίδα Ιδεών: Ο Ελληνισμός, η Ορθοδοξία και το Εθνικιστικό Κίνημα". Με άγγιξε βαθύτατα. Η Υπουργός Προστασίας του Πολίτη, Όλγα Γεροβασίλη, είναι ανεπαρκέστατη. Τον Ριχάρδο θα επισκέπτονταν είτε ληστοσυμμορίτες είτε Έλληνες πένητες απελπισμένοι συμπολίτες μας οι οποίοι και ουσιαστικά δικαιούνται μερίσματος. Κανείς άλλος δεν θα έμπαινε στα μαγαζιά του. Ούτε καν περίεργος. Με παρακολούθηση από την ΕΛ.ΑΣ. (εφόσον υπήρχε επαρκής με τον ρόλο του υπουργός) των ατόμων τα οποία μπαίνουν στα καταστήματά του, θα συνέβαιναν τα εξής τρία: Ι. Και εγκληματικές συμμορίες θα εξαρθρώνονταν, ΙΙ. Και το Κοινωνικό μέρισμα θα έπιανε τόπο με τον πιο δίκαιο τρόπο σε συμπολίτες μας οι οποίοι λιμοκτονούν ΙΙΙ. Και ο Ριχάρδος, από κάποιο σημείο και μετά, θα έκλεινε καθώς η μπίζνα του θα εξελισσόταν ασύμφορη. Με τους μισούς πελάτες του στην φυλακή και τους άλλους μισούς να μην φτάνουν σε τέτοιο τραγικό σημείο ανέχειας. Και Έλεος. Ας μην αφήνει άλλο τα τουρκοκάναλα να απαξιώνουν έναν Θεσμό ο οποίος έχει χύσει ποταμούς αίματος για την ασφάλειά μας. Καλή Φώτιση και Καλή Δύναμη! Ζήτω η ΕΛΛΑΣ! Ζήτω η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ! Ζήτω ο ΑΡΧΗΓΟΣ!

Κωνσταντίνος Μ., Σαλαμίνα

Τρόμος του ΣΥΡΙΖΑ για την περιοδεία του Αρχηγού της Χρυσής Αυγής: Συγκέντρωση Τσίπρα στην Θεσσαλονίκη για την «Συμφωνία των Πρεσπών»