Η Φωνή του Λαού: Μηνύματα - Επιστολές: Παρασκευή 7 Ιουνίου 2019

Παρασκευή, 7 Ιουνίου 2019 - 00:34

Η Φωνή του Λαού: Μηνύματα - Επιστολές: Παρασκευή 7 Ιουνίου 2019

Σαν άλλη Αλίκη που καλούσε τους κατοίκους του νησιού "άλλος με την βάρκα μας", έτσι και ο Αλέξης καλεί όλο τον κομματικό του στρατό να προσέλθει προκειμένου να διοριστεί. "Άλλος για διορισμό;" φωνάζει μιας που δεν έχει μείνει στέλεχος του Σύριζα που δεν έχει διοριστεί στην Βουλή! Αφισοκολλητές, πρώην γυναίκες, νυν ερωτικοί σύντροφοι και η λίστα δεν έχει τελειωμό. Έτσι γιατί αν έχεις κοινωνικές ευαισθησίες τι σε νοιάζει βρε αδερφάκι μου, ο απλός ο κόσμος που πεινάει; Κάτσε να τρως εσύ και οι ομοιδεάτες σου και άσε τους άλλους να ζητιανεύουν για ένα μεροκάματο. Αμ, αυτοί της ΝΔ που κουνάνε το δάχτυλο στους συριζαίους; Γελάνε και τα τσιμέντα κύριοι! Ίδιοι είστε και όποιος δεν το βλέπει είναι τυφλός ή τον έχετε διορίσει!

Σάκης Π.

Ακόμα μία δικαίωση της Χρυσής Αυγής: Το “Έθνος” ανακάλεσε τις συκοφαντίες για τον Γιάννη Λαγό

Δάκρυσε λένε ο Βενιζέλος επειδή μετά απο 26 χρόνια αποχαιρέτησε την Βουλή, τον χειροκροτούσαν μάλιστα και τα συντρόφια του από το παλιό ΠΑΣΟΚ το ορθόδοξο, αυτοί του Σύριζα. Και εμείς δακρύσαμε Βενιζέλο, όταν δεν είχαμε να πάρουμε στα παιδιά μας γάλα, λόγω των μνημονίων που ψήφισες. Και εμείς δακρύσαμε Βενιζέλο όταν μας έκαναν εκ περιτροπής εργασία σύμφωνα με τους εργατικούς νόμους που ψήφισες, και εμείς δακρύσαμε Βενιζέλο όταν παρά τις περικοπές και τις μειώσεις στους μισθούς μας είδαμε την πόρτα της εξόδου γιατί "είχατε μνημονιακό σχέδιο". Και εμείς δακρύσαμε όταν μετά από 26 και 30, και 50 χρόνια αναγκαστήκαμε να βγάλουμε στο σφυρί τα σπίτια που με κόπο έχτισαν οι πατεράδες μας, επειδή δεν αντέχαμε άλλο την φορολογία που μας επιβάλατε. Και εμείς δακρύσαμε Βενιζέλο όταν ήρθε η τράπεζα και έβγαλε τα σπίτια μας σε πλειστηριασμούς γιατί δεν μας έμενε ούτε σεντ στην άκρη για να πληρώσουμε τα δάνεια των τραπεζών που εσύ και οι όμοιοι σου σώσατε. Αντε και στα τσακίδια Βενιζέλο και ας πάρουν σειρά όλοι οι όμοιοι σου, ξεφτίλες που έχετε και το θράσος μετά από τόσα λεφτά που φάγατε εις βάρος μας να τριγυρνάτε σαν τις χήρες, επειδή χάσατε την καρέκλα σας...

Θεανώ Ζ.

Επιστολή Ν. Γ. Μιχαλολιάκου προς τον Πρόεδρο του ΕΣΡ: «ΕΡΤ και ιδιωτικά ΜΜΕ παρανομούν εις βάρος της Χρυσής Αυγής»

Η ανακοίνωση του Κούλη πάντως πολύ σκληρή σχετικά με τα τελευταία νομοθετήματα του Σύριζα πριν κλείσει η Βουλή. Κανονική πάσα, που λένε και στην καλαθοσφαίριση, να αφήσει ελεύθερους τους κατά τα άλλα "εχθρούς" του να κάνουν ό,τι τους καπνίσει εκεί μέσα. Συγκεκριμένα δήλωσε πως: "Δεν θα συμμετέχουμε στη Βουλή καθόλου αυτήν την εβδομάδα. Θα καταγγείλουμε τη διαδικασία και θα αποχωρήσουμε. Δεν θα μπούμε στο κάδρο μίας απονομιμοποιημένης Βουλής, η οποία δεν θα έπρεπε ποτέ να ανοίξει και ανοίγει μόνο για διευθετήσεις. Να τις κάνουν χωρίς εμάς". Να δείτε τι μου θυμίζει... α ναι! Συμφωνία των Πρεσπών! Κάντε εσείς ό,τι είναι να κάνετε χωρίς εμάς και εμείς θα στηρίξουμε! Έτσι μπράβο, η Νέα Δημοκρατία κάνει απλά τα στραβά μάτια! Η κανονική ουρά του Σύριζα, όχι αστεία! Και έχεις και κάτι ανεγκέφαλους να νομίζουν πως άλλο ΝΔ άλλο Σύριζα... Γι΄αυτό κυβερνάνε μια ζωή οι ανίκανοι.

Δημήτρης Τ.

Δεύτε τελευταίον… διορισμόν: Λίγο πριν κλείσει η Βουλή βολεύονται θυγατέρες και λοιποί ημέτεροι