Η Φωνή του Λαού: Μηνύματα - Επιστολές: Πέμπτη 20 Δεκεμβρίου 2018

Πέμπτη, 20 Δεκεμβρίου 2018 - 00:31

Η Φωνή του Λαού: Μηνύματα - Επιστολές: Πέμπτη 20 Δεκεμβρίου 2018

Ο Καμμένος από εκεί που το παίζει δήθεν μακεδονομάχος και δήθεν ότι θα εναντιωθεί στον Σύριζα, καθώς δεν είναι λίγες οι φορές που μας είπε ότι θα παραιτηθεί επειδή κάποιο μέτρο της συγκυβέρνησης του δεν τον βρίσκει σύμφωνο, εκεί τα ξαναγυρνάει όλα τούμπα και μας δείχνει τον πραγματικό του ρόλο σε οποιαδήποτε μέτρο κατά των Ελλήνων έχει φέρει στην Βουλή η συγκυβέρνηση των ανθελλήνων. Έτσι στον προσωπικό του λογαριασμό στο τουίτερ μας πληροφόρησε πως δεν θα παρεβρεθεί στο υπουργικό συμβούλιο και είναι και ενήμερο το αφεντικό του, ο Αλέξης, για να μην νομίζετε όλοι εσείς οι κακοπροαίρετοι ότι η απουσία του σημαίνει και ρήξη. Κοινώς ο Πάνος μας είπε πως χωρίς άδεια από την σημαία του Σύριζα δεν το κουνάει. Αυτά προς γνώση και συμμόρφωση για όποιους στο πρόσωπο του νομίζουν ότι βλέπουν έναν υπερασπιστή των δίκαιών τους, ο άνθρωπος το μόνο πράγμα που υπερασπίζεται και μάλιστα με σθένος είναι η καρέκλα του!

Γιάννης Ν.

Οι εκλογές που έρχονται, ο Μητσοτάκης (που δεν πείθει) και ο… Κανένας

Ανησυχούν στον Ερυθρό Σταυρό για τις συνθήκες διαβίωσης των λαθρομεταναστών στα κέντρα φιλοξενίας, επειδή το θερμόμετρο δείχνει εξαιρετικά χαμηλές θερμοκρασίες. Εγώ πάλι, ανησυχώ για τους άστεγους Έλληνες που βρίσκονται εκεί έξω, στο πάρκο δίπλα από το σπίτι μας, μέσα σε πυλωτές τυλιγμένοι με μια κουβέρτα, στο λιμάνι του Πειραιά. Εγώ γι΄ αυτούς ανησυχώ που τόσα χρόνια πρόσφεραν όχι μόνο στο κράτος αλλά και οι ίδιοι σαν άνθρωποι σε αυτήν την κοινωνία αλλά για όλους αυτούς δεν θα μιλήσει κανείς, δεν μας ενδιαφέρει αν θα τους ρημάξει το κρύο, μας ενδιαφέρει τι μας λέει ο Ερυθρός Σταυρός και να δείξουμε αλληλεγγύη στους "πρόσφυγες", όλοι οι υπόλοιποι ας πάνε να κόψουν το λαιμό τους. Πρέπει να καταλάβουμε ότι ο μόνος ρατσισμός σε αυτήν την χώρα, και η πιο κατάφωρη αδικία επιτελείται εναντίον των Ελλήνων, είτε αυτοί βρέθηκαν στον δρόμο είτε έχουν πάνω από το κεφάλι τους μια στέγη και παλεύουν με νύχια και με δόντια για να την κρατήσουν. 

Βασιλεία Τ.

Ελένη Ζαρούλια: Κομμουνισμός, η ιδεολογία του μίσους! ΒΙΝΤΕΟ

Είπε η Τασία ότι για να γιγαντωθεί ο εθνικισμός χρειάζεται εχθρούς και ότι ο κόσμος σήμερα στην Ελλάδα πηγαίνει στην ακροδεξιά επειδή έχουμε απέναντι μας εχθρούς μεταξύ των οποίων ανέφερε τους Σκοπιανούς ως "μακεδόνες". Είναι μάταιο να μιλήσω για τον προδοτικό ρόλο όλων των αριστερών για το ξεπούλημα της Μακεδονίας και είναι μάταιο να αποδείξω το πλέον πασιφανές, ότι η Μακεδονία ήταν, είναι και θα είναι μια και Ελληνική. Θα σταθώ στην φράση της Τασίας περί εχθρών, μάλλον δεν έχει καταλάβει ότι ο Εθνικισμός δεν χρειάζεται κανέναν εχθρό αλλά τουναντίον αποτελεί μια φυσική ιδεολογία μια κοσμοθεωρία που δεν έχει ανάγκη στήριξης από μεγάλα κεφάλαια, τράπεζες και παγκόσμιους δυνάστες για να επικρατήσει αλλά αποτελεί το φυσικό ένστικτο των εθνών για επιβίωση, αυτοσυντήρηση και επικράτηση. Ο μόνος εχθρός του Εθνικισμού είναι η υπέρμετρη βλακεία όπως αυτή αποτυπώνεται από ξύλινους λόγους και λοβοτομημένα μυαλά, ο μόνος εχθρός του Εθνικισμού είναι το ψέμμα καμουφλαρισμένο και σερβιρισμένο ως αλήθεια και όσο θα υπάρχει το ψέμα σε αυτό τον κόσμο ο άνθρωπος θα αναζητά να ανακαλύψει την αλήθεια. 

Ν.Σ.

Ως… «Μακεδόνες» αποκάλεσε τους σκοπιανούς η Χριστοδουλοπούλου μέσα στο Κοινοβούλιο