Η Φωνή του Λαού: Μηνύματα - Επιστολές: Σάββατο 22 Δεκεμβρίου 2018

Σάββατο, 22 Δεκεμβρίου 2018 - 00:28

Η Φωνή του Λαού: Μηνύματα - Επιστολές: Σάββατο 22 Δεκεμβρίου 2018

Οι περιουσίες των Βορειοηπειρωτών λένε οι αλβανοί ότι ανήκουν στο κράτος και εδώ δεν κουνιέται φύλλο. Μια εθνική κυβέρνηση θα απαντούσε πως και ό,τι περιουσία έκαναν εδώ οι Αλβανοί ανήκει στο κράτος, γιατί ουδέποτε όλοι αυτοί πλήρωσαν φόρους, ουδέποτε έδωσαν χρήματα στα ασφαλιστικά ταμεία, αλλά αντίθετα κυνηγούσαν την μαύρη εργασία ισοπεδώνοντας τα ελληνικά μεροκαμάτα προκειμένου να στέλνουν τα μαύρα αυτά χρήματα στην χώρα τους και να κάνουν εκεί περιουσίες. Επιτέλους, ας απαντήσουμε όχι μόνο με το νόμισμα που αντιστοιχεί στο θράσος των Αλβανών, αλλά με αυτό της κοινωνικής δικαιοσύνης και ας εφαρμόσουμε στους εδώ αλβανούς κατά γράμμα και ίσως ακόμη πιο αυστηρά το γράμμα του νόμου. Ας σταματήσουν οι Έλληνες να πληρώνουν για την αυθαιρεσία και την λαμογιά ετών αυτού του ανθελληνικού κράτους.

Σταμάτης Θ.

Μαθήματα καταπολέμησης του “ρατσισμού” από τους μεγαλύτερους ρατσιστές του πλανήτη

Ο Βέλγος πρωθυπουργός είχε την ευθιξία να παραιτηθεί μετά τις μαζικές διαδηλώσεις κατά της λαθρομετανάστευσης. Εδώ στην Ελλάδα ο Τσίπρας κάθεται πιο αναπαυτικά από ποτέ άλλοτε στην καρέκλα του όχι μόνο αδιαφορώντας για το κύμα αντίδρασης κατά της Συμφωνίας των Πρεσπών στην ελληνική κοινωνία, αλλά και πηγαίνοντας κόντρα απέναντι στην λαϊκή βούληση για ακύρωση της προδοτικής συμφωνίας. Ούτε μια παραίτηση, γιατί άλλωστε; Πρέπει να κάνει καλό κομπόδεμα ο Αλέξης, γιατί δεν βλέπει καρέκλα ούτε στα επόμενα 100 χρόνια!

Δανάη Π.

Κομμουνιστικό έγκλημα: Η δολοφονία της ηθοποιού Ελένης Παπαδάκη

Η επιχειρηματολογία που χρησιμοποιεί η ίδια η Ιντερπόλ για το ISIS, ότι λόγω των αποφυλακίσεων τζιχαντιστών θα έρθει νέο κύμα ισχυρότερης τρομοκρατίας που θα πλήξει την Ευρώπη, ισχύει και στην περίπτωση της Ελλάδας με τον νόμο Παρασκευόπουλου όπου πλέον μπορούν να κυκλοφορούν ελεύθεροι και ωραίοι στυγνοί δολοφόνοι και τρομοκράτες. Πλέον δεν χρειάζεται να πούμε ότι είμαστε υπερβολικοί εις ό,τι αφορά αυτό το αισχρό νομοθέτημα που είναι βόμβα στην εύρυθμη λειτουργία της κοινωνίας, μιας που ο ίδιος ο Γενικός Γραμματέας της Ιντερπόλ μας βγάζει από την δύσκολη θέση να επιχειρηματολογήσουμε στους κατάπτυστους νόμους μιας πέρα για πέρα ανθελληνικής συγκυβέρνησης.

Μαρία Τ.

Ε. Καρακώστας: “Ο Εθνικισμός είναι η αδιαμφισβήτητη ανερχόμενη πολιτική δύναμη της Ευρώπης”! ΒΙΝΤΕΟ