Η Φωνή του Λαού: Μηνύματα - Επιστολές: Σάββατο 6 Ιουλίου 2019

Σάββατο, 6 Ιουλίου 2019 - 00:35

Η Φωνή του Λαού: Μηνύματα - Επιστολές: Σάββατο 6 Ιουλίου 2019

Άλλη μια κάλπικη προεκλογική περίοδος τέλειωσε. Αποκλεισμοί, φίμωση,διώξεις, οικονομικός πόλεμος. Το Κίνημά μας, παρ' όλες τις αναταράξεις, άντεξε, συμμετέχει και σε αυτές τις εκλογές και διεκδικεί για άλλη μια φορά την παρουσία του στα έδρανα της βουλής των ψευτών και των προδοτών για να ξεσκεπάσει τις βρωμιές τους και να αφυπνίσει τους Έλληνες. Αυτό είναι που τους πονάει και γι' αυτό μας πολεμούν. Θέλουν ένα πλήρως ελεγχόμενο πολιτικό "φάσμα" στα έδρανα, αλλά δεν θα τους κάνουμε την χάρη. Η φωνή του λαού, η Χρυσή Αυγή θα είναι παρούσα και σε αυτό το κοινοβούλιο! Την Κυριακή όλοι οι Έλληνες στις κάλπες!

Μάριος Ι.

ΛΟΓΟΚΡΙΣΙΑ ακόμα και στα προεκλογικά δίλεπτα της Χρυσής Αυγής: Ο Alpha έκοψε την λέξη “λαθρομετανάστες” από το μήνυμα της Ελένης Ζαρούλια! ΒΙΝΤΕΟ

Μπαλόνια στο Θησείο είχε η ΝΔ στην προεκλογική της συγκέντρωση. Προφανώς για να δείξει την ποιότητα των υποσχέσεων του Μητσοτάκη. Λόγια του αέρα και φούσκες! Αυτά θα ψηφίσουν οι ευκολόπιστοι και μετά θα κλαίγονται για το ξεπούλημα και την οικονομική αφαίμαξη των νοικοκυριών. Η ΝΔ που εφηύρε τον ΕΝΦΙΑ και τους λοιπούς κεφαλικούς φόρους, υπόσχεται τώρα μείωση 30% των φόρων αυτών σε ορίζοντα 4ετίας και εφόσον υπάρχει πλεόνασμα εφάμιλλο του στόχου που έχει επιβάλλει οι "θεσμοί". Για το πότε θα πληρώσουν τα θαλασσοδάνεια των 280 εκατομμυρίων που χρωστούν στις τράπεζες κουβέντα! Οι χρεωκοπημένοι θέλουν να μας σώσουν! Ας ξυπνήσουν οι Έλληνες όσο ακόμα υπάρχει καιρός.

Αθανασία Ρ.

Δημοσκόπηση Pulse: Στο 5,5% φτάνει το ποσοστό της Χρυσής Αυγής! ΒΙΝΤΕΟ

Τα ρέστα τους παίζουν οι δημο(σ)κόποι και δείχνουν την Χρυσή Αυγή σε οριακά επίπεδα. Σε οριακά επίπεδα θα βρεθεί η Χρυσή Αυγή μόνο αν οι αφυπνισμένοι Έλληνες δεν πάνε να ψηφίσουν και προτιμήσουν τις παραλίες. Στις 7 Ιουλίου θα δούμε στην πράξη πως ό,τι και να κάνουν δεν μπορούν να περιορίσουν την Ελληνική ψυχή. Δυνατή Χρυσή Αυγή στην βουλή για να τρίβουν τα μάτια τους οι σύγχρονοι Εφιάλτες.

Δημήτριος Τ.

Το ενθουσιώδες πλήθος και το μέγα πάθος στην προεκλογική συγκέντρωση της Χρυσής Αυγής η καλύτερη απάντηση στα συστημικά παπαγαλάκια