Η Φωνή του Λαού: Μηνύματα - Επιστολές: Τετάρτη 15 Μαΐου 2019

Τετάρτη, 15 Μαΐου 2019 - 00:37

Η Φωνή του Λαού: Μηνύματα - Επιστολές: Τετάρτη 15 Μαΐου 2019

Μόλις πριν λίγες μέρες ανακοινώθηκαν τα επίσημα στοιχεία για την λαθρομετανάστευση για το 2018, όπου καταμετρήθηκαν περίπου 93.367 (!) λαθρομετανάστες να έχουν εισβάλει στην χώρα μας. Για άλλη μια φορά τα στοιχεία αποκαλύπτουν την ανικανότητα του ΣΥΡΙΖΑ, ανθρώπων που δεν ενδιαφέρονται για την Πατρίδα μας αφήνοντας τα σύνορά μας αφύλακτα. Για αυτό και πλέον εμπιστεύομαι την Χρυσή Αυγή και μόνο!

Σταματίνα Π.

“Να ξανακάνουμε την Περιφέρεια Αττικής Ελληνική”: O Ηλίας Παναγιώταρος στον Alpha - ΒΙΝΤΕΟ

Για ακόμη μια φορά οι κομουνιστές έδειξαν το πραγματικό τους πρόσωπο αυτήν την φορά λόγω των προεκλογικών σποτ της Χρυσής Αυγής. Παρά την ολοκληρωτική φίμωση των Ελλήνων πατριωτών, το ΚΚΕ έχει το θράσος να απειλεί τηλεοπτικούς σταθμούς να μην προβάλλουν τα σποτ της Χρυσής Αυγής –όπως υποχρεώνονται από τον νόμο- κατηγορώντας τους ως φασίστες! Πόσο θράσος…

Γιάννης Φ.

Tweet Ν. Γ. Μιχαλολιάκου για τουρκικές προκλήσεις στο Αιγαίο

Ανενόχλητοι συνεχίζουν οι Τούρκοι τις πτήσεις και τις επιχειρήσεις τους σε Αιγαίο και Κύπρο και γιατί να μην το κάνουν άλλωστε, αφού η Ελλάδα τηρεί σιγή ιχθύος… Όλα βέβαια τα κόμματα και όχι μόνο ο ΣΥΡΙΖΑ έχουν την ίδια δουλική συμπεριφορά απέναντι στην γειτονική χώρα, με εμπνευστή φυσικά τον Καραμανλή και την περιβόητη φράση «Η Κύπρος κείται μακράν». Όλοι τους ίδιοι είναι για αυτό και πλέον μόνο Χρυσή Αυγή!

Λεωνίδας Ρ.

Γ. Γερμενής: Υποκρισία και επικοινωνιακή φιέστα τα νέα μέτρα του ΣΥΡΙΖΑ - ΒΙΝΤΕΟ