Η Φωνή του Λαού: Μηνύματα - Επιστολές: Τετάρτη 22 Μαΐου 2019

Τετάρτη, 22 Μαΐου 2019 - 00:44

Η Φωνή του Λαού: Μηνύματα - Επιστολές: Τετάρτη 22 Μαΐου 2019

Είμαι δικηγόρος και επειδή γνωρίζω πολύ κόσμο καθημερινά ήθελα να σας ενημερώσω ότι πολλοί συμπολίτες μας προτίθενται να ψηφίσουν την Χρυσή Αυγή! Όπου και να πάω στο μετρό, στο δικαστήριο όπου και να βρεθώ ακούω τον κόσμο να υποστηρίζει και να προτίθεται να ψηφίσει εκπροσώπους της Χρυσής Αυγής. Ήθελα επίσης να ευχηθώ καλή επιτυχία, η οποία είναι δεδομένη.

Αγγελική Γ., Δικηγόρος Αθηνών

Tweet Ν. Γ. Μιχαλολιάκου για την παρακρατική επίθεση στην Βουλή από τους συντρόφους του ΣΥΡΙΖΑ

Μας κοροϊδεύουν στην ΝΔ και στον Σύριζα και τολμούν και μιλάνε για την Γενοκτονία των παππούδων μας. Αυτοί που έχουν ουκ ολίγες φορές αμφισβητήσει τα εγκλήματα της τουρκίας εναντίον μας, αυτοί που κατεβάζουν ευρωβουλευτές - αμφισβητίες της γενοκτονίας και αυτοί που τους κάνουν υπουργούς. Και πώς θα διεκδικήσετε τα δίκαια του Ποντιακού Ελληνισμού, όπως διεκδικήσατε και την Ελληνικότητα της Μακεδονίας; Ευχαριστούμε δεν θα πάρουμε. Απο εμάς ούτε μία ψήφο δεν θα δείτε.

Πάνος Τ.

Ο υπ. Περιφερειάρχης Αττικής, Ηλίας Παναγιώταρος στο Bankingnews: Θέλουμε λιγότερα πεζοδρόμια και περισσότερα Ελληνόπουλα!

Όσο πλησιάζουν οι εκλογές, φαίνεται ανεβαίνουν τα ποσοστά της Χρυσής Αυγής και εκεί που βλέπαμε το ΚΙΝΑΛ τρίτο κόμμα ξαφνικά παλεύει με το ΚΚΕ ποιο εκ των δύο θα είναι τέταρτο κόμμα. Και για να ακριβολογούμε κάτι τέτοιο έδειξε η δημοσκόπηση του ζούγκλα, όπου η Χρυσή Αυγή είναι στο 9,7%. Τελιώσανε τα ψέμματα, λίγες ημέρες έμειναν για να δούμε το νικηφόρο αποτέλεσμα του Λαϊκού Συνδέσμου - Χρυσή Αυγή και να δουν και οι φίλοι μας και οι εχθροί μας πως ό,τι και αν μας κάνουν εμείς σε κάθε αναμέτρηση με το σύστημα θα βγαίνουμε πάντα νικηφόροι!

Γιώργος Φ.

Ο υποψήφιος Ευρωβουλευτής της Χρυσής Αυγής, Γιάννης Λαγός στον ΑΝΤ1 - ΒΙΝΤΕΟ