Η Φωνή του Λαού: Μηνύματα - Επιστολές: Τρίτη 18 Δεκεμβρίου 2018

Τρίτη, 18 Δεκεμβρίου 2018 - 00:38

Η Φωνή του Λαού: Μηνύματα - Επιστολές: Τρίτη 18 Δεκεμβρίου 2018

Είπε ο κ. Μητσοτάκης στο Συνέδριό  της Ν.Δ.: «Η ΝΔ ως κυβέρνηση, θα προβλέπεται ένα επίδομα 2.000 ευρώ για κάθε παιδί που θα γεννιέται στην χώρα μας "από οικογένειες που πληρούν εισοδηματικά κριτήρια".» Τι σημαίνει αυτό; Ότι τα 2.000 € θα τα παίρνουν, όχι όλες, αλλά οι φτωχότερες οικογένειες. Ποίων; Των Ελλήνων ή μήπως κυρίως των λαθρομεταναστών μουσουλμάνων για να αλλοιωθεί ο πληθυσμός της Πατρίδας μας ταχύτερα;

Χ.Τ.

Παραλήρημα υπέρ των διεθνών τοκογλύφων στο συνέδριο της ΝΔ

Στις Βρυξέλλες είδαμε ξανά εθνικιστές και πατριώτες να διαμαρτύρονται για την ανεξέλεγκτη λαθρομετανάστευση και οι δυνάμεις καταστολής που υπηρετούν τους άρχοντες της παγκοσμιοποίησης να τους τσακίζουν κυριολεκτικά. Τέτοιο ζήλο δεν δείχνουν ούτε στις εγκληματικές ενέργειες των λαθρομεταναστών, ούτε στις βομβιστικές ενέργειες των τζιχαντιστών, ούτε στους βανδαλισμούς των ακροαριστερών. Δυστυχώς βρισκόμαστε σε μια εποχή παγκόσμιας τυραννίας και όποιοι τολμούν και αντιστέκονται αντιμετωπίζουν το μένος των κυβερνήσεων. Κανείς δεν κατάφερε να νικήσει το αγνό πατριωτικό αίσθημα των λαών σε βάθος χρόνου. Τα έθνη θα νικήσουν!

Λευτέρης Π.

Η Χρυσή Αυγή καταδικάζει την βομβιστική ενέργεια εναντίον του τηλεοπτικού σταθμού ΣΚΑΪ

Η εγκληματικότητα των λαθρομεταναστών μαστίζει τις γειτονιές των μεγάλων αστικών κέντρων και το ελλαδικό κράτος δεν κάνει το παραμικρό για να αντιμετωπίσει αυτό το πρόβλημα. Στα καταστήματα κράτησης οι επτά στους δέκα κρατούμενους είναι αλλοδαποί και λόγω «υπερπληθυσμού» φτιάχνουν νόμους για πρόωρες αποφυλακίσεις εγκληματιών αντί να χτίσουν νέες φυλακές ή πιο απλά και ανέξοδα να απελάσουν άμεσα τους αλλοδαπούς εγκληματίες. Απλή λογική, αυτό λείπει από την σύγχρονη πολιτική ζωή και γι' αυτό υποφέρει ο λαός. Στις επόμενες εκλογές εύχομαι ο κόσμος να ψηφίσει με γνώμονα την λογική και όχι την ιδεοληψία.

Μ.Ι.

“Καθημερινή”: «Πάνω από το 50% του πληθυσμού των φυλακών στην χώρα είναι αλλοδαποί»!