Η Καλαμάτα ύψωσε το Λάβαρο του Εθνικού Αγώνα: Εκατοντάδες Έλληνες στην εκδήλωση της Χρυσής Αυγής - Φωτορεπορτάζ

Σάββατο, 4 Μαΐου 2019 - 22:44

Απίστευτη κοσμοσυρροή δημιουργήθηκε στην πλήρως επιτυχημένη εκδήλωση της Χρυσής Αυγής στην Καλαμάτα. Από πολύ νωρίς η αίθουσα του ξενοδοχείου ήταν κατάμεστη και εν τέλει ο κόσμος ήταν διπλάσιος από όσο χωρούσε η αίθουσα αυτή, η οποία αποδείχτηκε μικρή για να χωρέσει την δυναμική της Χρυσής Αυγής, η οποία είναι πρωτόγνωρη σε ολόκληρη την Επικράτεια.

Τον πρόλογο της εκδήλωσης έκανε η υποψήφια Ευρωβουλευτής της Χρυσής Αυγής, Μαρία Σιδέρη Τσάμη, η οποία παρουσίασε εν τάχει τους υποψήφιους Ευρωβουλευτές του Κινήματος, που ήταν παριστάμενοι στην εκδήλωση και συγκεκριμένα τους Παπαθανασίου Βασίλειο, Γεώργιο Παπαγεωργίου, Νικόλαο Λεμοντζή, Ιωάννη Λαγό, Αθανάσιο Κωνσταντίνου και Περικλή Μουλιανάκη.

Πρώτον λόγο έλαβε ο Υποψήφιος Περιφερειάρχης με την «Ελληνική Αυγή για την Πελοπόννησο», Συναγωνιστής Δημήτριος Τζεμπετζής, ο οποίος αναφέρθηκε στον όμορφο αγώνα της Χρυσής Αυγής ενάντια στην σύμπραξη κράτους, παρακράτους και πλουτοκρατίας εναντίον μας, έναν αγώνα που είναι απόρροια της αποφασιστικότητας του κάθε Χρυσαυγίτη και της κάθε Χρυσαγίτισσας, έναν αγώνα που είναι συνέπεια την αγωνιστικότητας του ίδιου Αρχηγού της Χρυσής Αυγής, Νικόλαου Μιχαλολιάκου.

Στην συνέχεια ο Συναγωνιστής Δημήτριος Τζεμπετζής, αφότου τόνισε ότι πραγματική σημασία έχει η θέση στην πρώτη γραμμή του Αγώνα και όχι η θέση στα ψηφοδέλτια, παρουσίασε τους Συναγωνιστές που κοσμούν τα ψηφοδέλτια της «Ελληνικής Αυγής για την Πελοπόννησο» και, κυρίως, βρίσκονται μαζί μας στον Αγώνα για Πατρίδα, Θρησκεία, Οικογένεια.

Ακολούθως, ο Συναγωνιστής Τζεμπετζής, παρουσίασε τις θέσεις της Ελληνικής Αυγής για την Περιφέρεια Πελοποννήσου, για να σταματήσει η ασυδοσία και επιτέλους να λυθούν τα προβλήματα των Πελοποννησίων, που χρονίζουν εδώ και δεκαετίες, με ευθύνη των πολιτικών κομμάτων.

Στην συνέχεια τον λόγο έλαβε ο Συναγωνιστής και Νομικός, Νικόλαος Ρουσσόπουλος, ο οποίος τόνισε ότι στις περιφερειακές εκλογές και στις Ευρωεκλογές πρέπει να δοθεί ένα μήνυμα από τον Ελληνικό Λαό τόσο προς την αριστερά, όσο και προς την ψευτοδεξιά ΝΔ, ότι ως εδώ η Παγκοσμιοποίηση, ως εδώ η κλεψιά, η ρεμούλα και η ανικανότητα.

Αμέσως μετά, τον λόγο έλαβε ο Συναγωνιστής και Υποψήφιος Ευρωβουλευτής της Χρυσής Αυγής, Ιωάννης Λαγός, ο οποίος αναφέρθηκε στις γελοίες, πλαστές δημοσκοπήσεις και προανήγγειλε – ουσιαστικά – την διάψευσή τους την βραδιά των εκλογών από τον ίδιο τον Ελληνικό Λαό.

Ο Συναγωνιστής θύμισε τις δηλώσεις που είχανε κάνει οι Συναγωνιστές που πήγανε στα Κελιά της Τιμής ότι δεν πρόκειται να κάνουν ούτε βήμα πίσω και σημείωσε ότι αυτές οι δηλώσεις τηρήθηκαν στο ακέραιο. Η μόνη «προεκλογική» υπόσχεση της Χρυσής Αυγής είναι ότι θα συνεχίσουμε τον Αγώνα εναντίον όλων, ασχέτως των όποιων εκλογικών διαδικασιών.

Ο Συναγωνιστής Ιωάννης Λαγός αναφέρθηκε ακολούθως στις ανοησίες που γράφουν τα ΜΜΕ περί δήθεν «διάλυσης» της Χρυσής Αυγής, αλλά και σε όλες τις άλλες συκοφαντίες που γράφονται τις τελευταίες ημέρες εναντίον του Λαϊκού Συνδέσμου από τα ΜΜΕ.

Ο Συναγωνιστής Λαγός, ακολούθως, με τον χειμαρρώδη λόγο του έδωσε τον παλμό των προσεχών εκλογών, τόσο ενάντια στον Σύριζα των μπολσεβίκων και των εθνομηδενιστών, όσο και εναντίον της Νέας Δημοκρατίας, που τους χειροκροτούσαν οι συριζαίοι όταν προδίδανε μαζί την Μακεδονία, που μαζί ψηφίσανε όλα τα επαίσχυντα νομοσχέδια.

Ακολούθως, τον λόγο έλαβε ο Συναγωνιστής και Υποψήφιος Ευρωβουλευτής Χρυσής Αυγής, Αθανάσιος Κωνσταντίνου, ο οποίος ξεκίνησε αναφερόμενος στο μίσος που δείχνουν όλοι οι πολέμιοι του Εθνικισμού εναντίον της Χρυσής Αυγής, ένα μίσος που εκφράζεται ποικιλοτρόπως και σε όλα τα επίπεδα, ένα μίσος που απορρέει από το ότι όλοι αυτοί οι εθνομηδενιστές δεν συγχωρούν στον Αρχηγό μας ότι σήκωσε την Σημαία του Εθνικισμού στην Ελλάδα, που την ήθελαν υποχείριό της οι διεθνείς αφέντες.

Ο Συναγωνιστής Αθανάσιος Κωνσταντίνου, επεσήμανε τις συγκλονιστικές αλλαγές που κυοφορούνται τόσο μέσα από τις Ευρωεκλογές, όσο μέσα και από τις εκλογικές μάχες που δίνει η «Ελληνική Αυγή» για τους δήμους και τις Περιφέρειες, συγκλονιστικές αλλαγές στις οποίες θα μετέχει η Χρυσή Αυγή σε όλα τα επίπεδα.

Όμως, η Ελλάδα αντιμετωπίζει κινδύνους σε όλα τα επίπεδα, τους οποίους επεσήμανε ο Συναγωνιστής και για τους οποίους καθίσταται επιτακτική η ανάγκη της ενίσχυσης, από κάθε Έλληνα, της Χρυσής Αυγής.

Τελευταίος στο βήμα ανέβηκε καταχειροκροτούμενος από το πλήθος ο Αρχηγός της Χρυσής Αυγής, Νικόλαος Μιχαλολιάκος, ο οποίος αναφέρθηκε στο κλίμα τρομοκρατίας που απλώνουν οι καθεστωτικοί σε όλη την Ελλάδα, ένα κλίμα τρομοκρατίας, το οποίο σπάνε μαζί με την συνωμοσία της σιωπής, οι Χρυσαυγίτες και οι Χρυσαυγίτισσες.

Η Χρυσή Αυγή από την πρώτη πόλη που απελευθερώθηκε από τον οθωμανικό ζυγό, ξεκινάει έναν νέο απελευθερωτικό αγώνα από αυτή την πόλη, έναν αγώνα ενάντια στους προσκυνημένους, τους ραγιάδες και τα αφεντικά τους.

Έναν αγώνα που γίνεται ανάμεσα σε δύο Συμπληγάδες. Από την μία πλευρά είναι το κίτρινο χολερικό μίσος του καθεστώτος και από την άλλη η απάθεια μιας μεγάλης μερίδας του Λαού, ο οποίος έχει πιστέψει ότι «δεν μπορεί να γίνει τίποτα». Όπως τόνισε ο Αρχηγός της Χρυσής Αυγής, «με την Χρυσή Αυγή μπορούμε να κάνουμε τα πάντα».

Στην συνέχεια, ο Αρχηγός της Χρυσής Αυγής αναφέρθηκε στην βρώμικη συμμετοχή της ΝΔ στην προδοσία των Πρεσπών, ξεκινώντας από το χειροκρότημα των συριζαίων στον Δένδια και φτάνοντας μέχρι τις αλλεπάλληλες δηλώσεις Μητσοτάκη ότι «θα σεβαστεί και τηρήσει την Συμφωνία των Πρεσπών».

Αμέσως μετά ο Αρχηγός της Χρυσής Αυγής, αναφέρθηκε στην «στροφή προς το Κέντρο» της Νέας Δημοκρατίας, η οποία έχει γεμίσει τα ψηφοδέλτιά της με εθνομηδενιστές και με αυτόν τον τρόπο καθίσταται μέγας χορηγός της Χρυσής Αυγής, αφού αποδεικνύει με κάθε τρόπο στον Ελληνικό Λαό ότι η ΜΟΝΗ πατριωτική δύναμη στην Ελλάδα είναι η Χρυσή Αυγή. Άλλωστε, η ΝΔ παντού γυρνάει και λέει ότι «σέβεται τους αγώνες της αριστεράς». Μετά τις δηλώσεις Καιρίδη, φαίνεται μάλλον ότι η ΝΔ όχι μόνο «σέβεται», αλλά συμμετέχει και στους «αγώνες της αριστεράς» εναντίον του Ελληνικού Έθνους.

Ο Αρχηγός της Χρυσής Αυγής, αναφερόμενος στα γελοία ποσοστά που εμφανίζουν οι δημοσκοπήσεις με σκοπό την χειραγώγηση της κοινής γνώμης, είπε ότι οι Χρυσαυγίτες και οι Χρυσαυγίτισσες αγωνίζονται ασχέτως ποσοστών, σε αντίθεση με τους δημοσιογράφους που από την μία γράφουν ότι η Χρυσή Αυγή είναι ξεκάθαρα Τρίτη πολιτική δύναμη του τόπου και από την άλλη δημοσιεύουν χαλκευμένες δημοσκοπήσεις που λένε το αντίθετο.

Η δυναμική της Χρυσής Αυγής τρομάζει το κατεστημένο, οδηγώντας το σε αψυχολόγητες και καθαρότατα χαλκευμένες δημοσκοπήσεις, αλλά και άλλες πολεμικές πρακτικές. Και όλα αυτά χωρίς να μετράται η ψήφος που έρχεται, δηλαδή η ψήφος των νέων, όπου σύμφωνα με παλαιότερη δημοσκόπηση (που έφερε σεισμό πραγματικό) η Χρυσή Αυγή είναι αξιωματική αντιπολίτευση, ξεκάθαρα δεύτερη πολιτική δύναμη του τόπου.

Για μια Μεγάλη Ελλάδα, σε μια Ελεύθερη Ευρώπη, η Χρυσή Αυγή θα δώσει τον Αγώνα τον καλό σε όλα τα επίπεδα, από το Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο μέχρι τα κοινοτικά συμβούλια για Πατρίδα, Πίστη και Ελευθερία.