Διανομή τροφίμων 11/7 (φωτογραφίες, βίντεο)

Πέμπτη, 12 Ιουλίου 2012 - 14:37

Διανομή τροφίμων 11/7 (φωτογραφίες, βίντεο)

Η Χρυσή Αυγή υλοποιεί τις δεσμεύσεις της για προσφορά κοινωνικού έργου στους Έλληνες.

 

Πραγματοποιήθηκε χθες το απόγευμα μεγάλη δράση διανομής τροφίμων από τα Κεντρικά Γραφεία της Χρυσής Αυγής στην Δηλιγιάννη, στον σταθμό Λαρίσης σε άπορους, άνεργους και πολύτεκνους Έλληνες που δοκιμάζονται από τα αντιλαϊκά ασφυκτικά οικονομικά μέτρα των εκπροσώπων του μνημονίου και της τρόικα. Χιλιάδες συμπατριώτες μας με οργάνωση και τάξη, έχοντας μαζί τους ταυτότητα και τα σχετικά αποδεικτικά έγγραφα (κάρτα ανέργου - πολυτέκνου), παρέλαβαν μια ειδική κάρτα από την γραμματεία της Χρυσής Αυγής και στην συνέχεια εφοδιάστηκαν ΔΩΡΕΑΝ με ένα πακέτο τροφίμων (παιδικές τροφές, ζυμαρικά, χυμούς, γάλατα, αλεύρι, λάδι, πατάτες, κτλ).

Η διανομή παρόλο που ήταν προγραμματισμένη να ξεκινήσει στις 19:30, τελικά ξεκίνησε μισή ώρα νωρίτερα λόγω του πλήθους κόσμου που είχε συγκεντρωθεί και ολοκληρώθηκε μετά τις 21:00. Οι συναγωνιστές της Χρυσής Αυγής εξυπηρέτησαν τους δοκιμαζόμενους συμπατριώτες μας με χαμόγελο κι αξιοπρέπεια, δίνοντας τους έτσι μια προσωρινή βοήθεια, αλλά κυρίως μια τόνωση ηθικού στις δύσκολες μέρες που βιώνουμε όλοι. Είναι χαρακτηριστικό πως αρκετοί δοκιμαζόμενοι Έλληνες επιδείκνυαν με ευγνωμοσύνη και την κάρτα υποστηρικτή της Χρυσής Αυγής, γεγονός που δείχνει πως στήριξαν το Κίνημα μας κυριολεκτικά από το υστέρημά τους.

 

Να τονιστεί πως η Χρυσή Αυγή προσφέρει κοινωνικό έργο σε Έλληνες εδώ και τρία χρόνια και μετά την είσοδό της στην βουλή θα συστηματοποίησει τις δράσεις της σε όλη την Ελληνική επικράτεια.