Η Νέα Δημοκρατία επέβαλε την κυριαρχία της αριστεράς

Τετάρτη, 16 Σεπτεμβρίου 2020 - 11:33

Η Νέα Δημοκρατία επέβαλε την κυριαρχία της αριστεράς

Μέσα στα πλαίσια της ψηφοθηρίας και των ψεμάτων, οι κομματάρχες της ΝΔ, λένε ότι τέλειωση η ηγεμονία της αριστεράς, αλλά δεν λένε ότι αυτοί επέβαλαν την ηγεμονία της αριστεράς! Όλοι οι πρόεδροι της ΝΔ αναφερόμενοι στην αριστερά μέσα στην Βουλή αρχίζουν και τελειώνουν κάθε ομιλία τους με τα λόγια “σεβόμαστε και τιμούμε τους αγώνες της αριστεράς”. 

Για όσους δεν το ξέρουν η κυριαρχία της αριστεράς έγινε με τις ευλογίες της Νέας Δημοκρατίας από την εποχή ακόμη της μεταπολιτεύσεως κι απόδειξη για αυτό είναι η εμπιστευτική αναφορά του ξεχωριστού πνευματικού άνδρα και προέδρου της Δημοκρατίας Κωνσταντίνου Τσάτσου, η οποία υπάρχει στο αρχείο Καραμανλή, αναφορά η οποία απευθυνότανε στον Καραμανλή τον Δεκέμβριο του 1975,  και η οποία τόνιζε χαρακτηριστικά: 

“Οι αριστεροί καθηγηταί με την μασωνική αλληλεγγύη και την μαχητικότητά τους κατορθώνουν να πληρώσουν όλες τις κενές έδρες (και είναι πολλές) με ομοϊδεάτες τους. Έτσι τώρα η Φιλοσοφική Σχολή του Παν/μίου Αθηνών, άλλοτε προπύργιο των πιο αφορήτων αντιδραστικών τάσεων, με γοργό ρυθμό μετασχηματίζεται σε Σχολή όπου θα επικρατούν οι αριστερίζοντες, όπως συμβαίνει άλλωστε με την Φιλοσοφική και την Νομική Σχολή Θεσ/νίκης, που έχουν ήδη καταντήσει εξαρτήματα του Συγκροτήματος Λαμπράκη.

Έτσι οι κ. καθηγηταί και όταν εκλέγουν νέους συναδέλφους ή επιμελητάς ή βοηθούς και όταν διδάσκουν, δρουν ανεξέλεγκτα πολιτικώς και γίνονται οι σημαιοφόροι των αριστεριζόντων φοιτητών … Υποστηρίζεται ότι ο αριστερισμός αυτός στα Πανεπιστήμια είναι μπόρα που θα περάση, όπως πέρασε σε πολλές άλλες χώρες. Δεν συμφωνώ.” 

Αυτά έλεγε τότε ο Κωνσταντίνος Τσάτσος και κανείς δεν τον άκουγε! Ας μη μιλούν λοιπόν στην ΝΔ για την αριστερά γιατί αυτοί έφεραν την κυριαρχία της την Ιδεολογική στην χώρα και όμως πολλοί τους ψήφησαν “για να φύγει η αριστερά”…