Καλή η προπαγάνδα τους, αλλά δικαιώνεται η Χρυσή Αυγή

Τρίτη, 21 Απριλίου 2020 - 00:43

Καλή η προπαγάνδα τους, αλλά δικαιώνεται η Χρυσή Αυγή

Το προηγούμενο διάστημα όλα τα ΜΜΕ(ξαπάτησης) μας έδειχναν εικόνες σχετικά με την απόβαση λαθρομεταναστών (προσφύγων και μεταναστών) όπως αποκαλούνται από την νεοταξική παγκοσμιοποίηση στα νησιά μας, όπου κάποιο μεγάλο σε μέγεθος σκάφος της τουρκίας προέβαινε σε πειρατικού τύπου ενέργειες κατά Ελληνικών σκαφών, κατά κανόνα μικρού μεγέθους είτε του λιμενικού είτε ιδιωτικών αλιευτικών.

Ω του θαύματος! Μεγάλη Εβδομάδα κλεισμένοι όλοι οι Έλληνες στα σπίτια τους, ούτε κατά μόνας να μπορούν να πάνε σε μια εκκλησία λόγω πανδημίας, βλέπαμε στις οθόνες μας ότι ένα μεγάλο Ελληνικό σκάφος απέτρεπε κάτι μικρούλια τουρκικά να περάσουν ένα φουσκωτό με καμιά δεκαριά εισβολείς στην πατρίδα μας και "φοβισμένα" όπως σχολίαζαν οι εκφωνητές, τρέπονταν σε φυγή. Και βεβαίως αυτό συνειρμικά οφείλονταν στην αποφασιστικότητα και την πυγμή του πρωθυπουργού κ. Μητσοτάκη και της κυβερνήσεως του.

Να θυμίσω ότι η Χρυσή Αυγή εδώ και δεκαετίες φωνάζει, όσο της επιτρέπεται, ότι η φύλαξη των συνόρων είναι υπόθεση των ενόπλων δυνάμεων. Να θυμίσω ότι τέως πρωθυπουργός αναρχοαριστερών αντιλήψεων, δήλωνε ότι δεν ξέρει πως η θάλασσα έχει σύνορα! Να θυμίσω ότι νυν κυβερνητικά στελέχη, αρμόδια με το καθήκον τους για τον εποικισμό της χώρας μας με αφροασιάτες ισλαμιστές εισβολείς, δηλώνουν ότι αν ξεκινήσει η βάρκα από τις απέναντι ακτές δεν μπορούμε να κάνουμε κάτι για αποτροπή.

Θα ήθελα λοπόν να μας απαντήσουν όλοι αυτοί, γιατί παρόμοιες εικόνες επιτυχούς αποτροπής δεν γίνονταν και δεν έβλεπαν οι Έλληνες εδώ και δεκαετίες πριν ή έστω από την ανάληψη της εξουσίας από την παρούσα κυβέρνηση και αυτό το "κατόρθωσαν" τον 10ο μήνα της διακυβερνήσεως τους.

Καλή η προπαγάνδα τους για τους αφελείς, αλλά για κάθε σκεπτόμενο πολίτη, μέσω αυτών των εικόνων, πρέπει στην συνείδηση του να δικαιώνεται εξ ολοκλήρου η Χρυσή Αυγή για τις θέσεις της.

Επίσης θα ήθελα να ακούσω, το παραπάνω ερώτημα, πόσοι από τους παρόντες βουλευτές θα θέσουν στην σημερινή Βουλή για απάντηση από τους "υπευθύνους" νυν και τέως. Κατά τα άλλα να είναι ο Ελληνικός λαός ευτυχής που δεν υπάρχει η Χρυσή Αυγή στην Βουλή.

Με την Ανάσταση του Κυρίου ας ευχηθώ και Ανάσταση των Ελλήνων. Μετά την απόκρουση της πανδημίας να απωθήσουμε και την πανούκλα της παγκοσμιοποίησης όπως αυτή κυριαρχεί μέσω των εναλλασσόμενων εκπροσώπων της.

Αθανάσιος Μαυραγάνης