Περιοδεία “Ελληνικής Αυγής για τη Στερεά Ελλάδα” σε Αταλάντη, Στυλίδα και Δομοκό - Φωτογραφίες

Κυριακή, 19 Μαΐου 2019 - 00:24

Κλιμάκιο της "Ελληνικής Αυγής για τη Στερεά Ελλάδα" συνεχίζοντας τις επισκέψεις με αμείωτο ρυθμό σε όλη την Κεντρική Ελλάδα με επικεφαλής τον υποψήφιο περιφερειάρχη Στερεάς Ελλάδος, Χαράλαμπο Γιώτη, τους υποψήφιους περιφερειακούς συμβούλους Φθιώτιδας Καρκατζούνη Χριστινα, Στέλιο Καραπαναγιώτη, Ψύλλο Σταύρο, Καραγκουνη Χρήστο και τους συναγωνιστές Θοδωρή Πάνου και Άκη Κουκογιάννη,  επισκέφτηκε την Αταλάντη και επί ώρες μίλησε με τους κατοίκους της περιοχής, οι οποίοι σε κάθε ευκαιρία δήλωναν πως η μόνη τους Ελπίδα είναι η Χρυσή Αυγή.

"Σώστε μας από τους απατεώνες της μεταπολίτευσης" έλεγαν χαρακτηριστικά στην λαϊκή, στις καφετέριες και στα καταστήματα που επισκεφθήκαμε.

Πλήθος κόσμου από συμπατριώτες μας στην Στυλίδα ήρθαν να μας χαιρετήσουν και να μας ενημερώσουν για τα προβλήματα της πόλης και της περιφέρειας, για την αδιαφορία της απερχόμενης διοίκησης του Κώστα Μπακογιάννη, για την κοροϊδία όλων όσων πέρασαν από εκει και έταξαν για μία ακόμη φορά προεκλογικά και οι οποίοι θα τους ξεχάσουν την επομένη των εκλογών.

Συνεχίζοντας να ταξιδεύουμε σε απίστευτους ρυθμούς βρεθήκαμε στην ορεινή και ξεχασμένη περιφέρεια του Δομοκού.

Οι εκδηλώσεις αγάπης του κόσμου ήταν μοναδικές. "Θέλουμε την Πατρίδα μας πίσω" μας έλεγαν οι κάτοικοι, "θέλουμε τα παιδιά μας να επιστρέψουν από την ξενιτιά στον τόπο μας",  "φτάνει το ξεπούλημα του δήθεν συνταγματικού τόξου". Δεν τους θέλουμε άλλο να φύγουν τώρα!