Κοσμοσυρροή στην κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας της Τ.Ο. Κατερίνης Φωτογραφίες

Δευτέρα, 10 Φεβρουαρίου 2020 - 10:07

Κοσμοσυρροή στην κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας της Τ.Ο. Κατερίνης Φωτογραφίες

Με τη συμμετοχή δεκάδων συναγωνιστών και συναγωνιστριών από την Κατερίνη και το νομό Πιερίας πραγματοποιήθηκε στο κέντρο της πόλης η κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας της Τ.Ο. Κατερίνης. Από νωρίς το απόγευμα δεκάδες νέοι και νέες αλλά και παλαιά στελέχη του εθνικιστικού κινήματος έδωσαν το παρόν και πλαισίωσαν την εκδήλωση, στέφοντας την με απόλυτη επιτυχία, αποδεικνύοντας με τον πιο έμπρακτο τρόπο ότι ο νομός Πιερίας αποτελεί ένα από τα ισχυρότερα προπύργια της Χρυσής Αυγής στη Μακεδονία.

Χαιρετισμό απηύθυναν οι συναγωνιστές Κυριακίδης Δημήτρης, Μιχαηλίδης Κυριάκος, Αντωνιάδης Γιάννης, Δασκάλου Γιώργος και η υπεύθυνη στο νομό Πιερίας, Ζαρογιάννη Χρυσούλα, ενώ την εκδήλωση έκλεισε με μία σύντομη ομιλία το μέλος του Πολιτικού Συμβουλίου, συναγωνιστής Ματθαιόπουλος Αρτέμης.

Παρά το εορταστικό κλίμα της εκδήλωσης οι συναγωνιστές τόνισαν πως οι καιροί απαιτούν αγωνιστική εγρήγορση, καθότι η διαχείριση των εθνικών μας θεμάτων γίνεται από την πατριδοκάπηλη ΝΔ, η οποία ναι μεν κατάφερε να υφαρπάξει με ψεύτικες υποσχέσεις τη ψήφο των Ελλήνων πατριωτών, αλλά εφαρμόζει την ίδια καταστροφική πολιτική με αυτή του προκατόχου του, ΣΥΡΙΖΑ.

Στην Κατερίνη που πριν λίγους μήνες οι νεολαίοι πρωτοστάτησαν για την ελληνικότητα της Μακεδονίας μας και βρέθηκαν αντιμέτωποι με τις κατασταλτικές δυνάμεις του Τσίπρα, σήμερα βρίσκονται αντιμέτωποι με την αδιαφορία και ηττοπάθεια των κυβερνώντων της ΝΔ, επικυρώνοντας έτσι την «κακή» -όπως χαρακτήριζαν- Συμφωνία των Πρεσπών.

Οι Χρυσαυγίτες και οι Χρυσαυγίτισσες παραμένουν πιστοί στις ιδέες τους και παρά τη βρώμικη μεθόδευση του καθεστώτος που επιμένει στην προπαγανδιστική γραμμή της δήθεν εξόντωσης της Χρυσής Αυγής, ο παλμός, η αποφασιστικότητα, η μαζικότητα και η επιμονή που επιδεικνύουν υποστηρικτές και στελέχη σε κάθε εκδήλωση που πραγματοποιείται ανά την επικράτεια δείχνει ότι τίποτα δεν τέλειωσε και πως ο αγώνας για Ελλάδα και εθνική αξιοπρέπεια συνεχίζεται αμείωτος.