Μεγάλη ενημερωτική δράση υποψηφίων της Χρυσής Αυγής στον Πειραιά - Φωτορεπορτάζ

Τρίτη, 21 Μαΐου 2019 - 20:52

Μεγάλη ενημερωτική δράση πραγματοποίησε σήμερα το πρωί κλιμάκιο συναγωνιστών του κινήματος μας μαζί με τον υποψήφιο ευρωβουλευτή, Ιωάννη Λαγό, τον υποψήφιο περιφερειάρχη Αττικής, Παναγιώταρο Ηλία και τον υποψήφιο δήμαρχο Πειραιώς, Γρηγόρη Δεμέστιχα.

Οι συναγωνιστές κινήθηκαν στην λαϊκή αγορά της Πηγάδας και την Καλλίπολη, εν συνεχεία στον ηλεκτρικό σταθμό Πειραιώς και την τοπική αγορά και τέλος στο κέντρο της πόλεως και τους παρακείμενους δρόμους.

Η ανταπόκριση ήταν κυριολεκτικά αποθεωτική από τους συμπολίτες μας, αφού στο κίνημα της Χρυσής Αυγής βλέπουν πια την μοναδική ελπίδα σωτηρίας και ανάκαμψης της Πατρίδας μας.

Μοιράστηκαν χιλιάδες φυλλάδια με το προεκλογικό μας πρόγραμμα, ενώ παράλληλα σχολιάστηκε θετικά η συχνή μας παρουσία στους δρόμους της πόλης χωρίς μάλιστα κανενός είδους συνοδεία όπως κάνουν οι δήθεν λαοπρόβλητοι εκπρόσωποι του "συνταγματικού τόξου".

Το κίνημα των Ελλήνων Εθνικιστών θα δώσει μέχρι την τελευταία ημέρα την μάχη της ψήφου έως ότου αφυπνίσουμε και τον τελευταίο συμπολίτη μας.