Μήνυμα Νίκης από το Μεσολόγγι: Για μια μεγάλη Ελλάδα σε μια Ελεύθερη Ευρώπη! Φωτορεπορτάζ

Τρίτη, 21 Μαΐου 2019 - 18:55

Ενθουσιώδης και με Εθνικιστικό παλμό ήταν η προεκλογική συγκέντρωση της Χρυσή Αυγής στο Μεσολόγγι όπου εκατοντάδες Έλληνες έδωσαν βροντερό παρόν στην ομιλία του Ν. Γ. Μιχαλολιάκου.

Η Ιερά Πόλις του Μεσολογγίου έστειλε ξεκάθαρο μήνυμα Νίκης για την Χρυσή Αυγή στις επερχόμενες Ευρωεκλογές και Αυτοδιοικητικές εκλογές με κεντρικό σύνθημα: "Για μια μεγάλη Ελλάδα σε μια Ελεύθερη Ευρώπη!"

Την παρουσίαση της εκδήλωσης έκανε ο Βουλευτής Αιτωλοακαρνανίας, Κωνσταντίνος Μπαρμπαρούσης, ο οποίος παρουσίασε και τους υποψηφίους της "Πατριωτικής Αυγής για την Δυτική Ελλάδα".

 

Στο κατάμεστο Τρικούπειο Πολιτιστικό Κέντρο  ο υποψήφιος Περιφερειάρχης με την "Πατριωτική Αυγή για την Δυτική Ελλάδα", Ανδρέας Νικολακόπουλος έθεσε τους στόχους και ανέλυσε το πρόγραμμα της παράταξης για την Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας.

Ακολούθως, οι υποψήφιοι Ευρωβουλευτές της Χρυσής Αυγής, Γιάννης Λαγός και Αθανάσιος Κωνσταντίνου έστειλαν Αγωνιστικό μήνυμα για την δράση των Εθνικιστών στην Ευρωβουλή, τονίζοντας πως θα δώσουν ασυμβίβαστα την μάχη για την κατάργηση της προδοτικής συμφωνίας των Πρεσπών.

Τελευταίος στο βήμα ανέβηκε καταχειροκροτούμενος ο Γενικός Γραμματέας του Λαϊκού Συνδέσμου - Χρυσή Αυγή, Νικόλαος Γ. Μιχαλολιάκος, ο οποίος σημείωσε ότι παρά την φίμωση και τον αποκλεισμό η Χρυσή Αυγή θα πετύχει ακόμη μια Νίκη.

Ενάντια σε ένα σαθρό πολιτικό σύστημα που καταρρέει, οι Έλληνες Εθνικιστές δίνουν απροσκύνητοι τον Αγώνα για μια μεγάλη Ελλάδα σε μια Ελεύθερη Ευρώπη.

Η δυναμική συγκέντρωση της Χρυσής Αυγής ολοκληρώθηκε με άπαντες να ψάλλουν σε στάση προσοχής τον Εθνικό Ύμνο.

Περισσότερες φωτογραφίες: