Μηχανοκίνητη Πορεία της Τ.Ο Κομοτηνής σε χωριά της Περιφέρειας Ροδόπης

Τρίτη, 11 Σεπτεμβρίου 2012 - 20:03

Μηχανοκίνητη Πορεία της Τ.Ο Κομοτηνής σε χωριά της Περιφέρειας Ροδόπης

Την πρώτη της μηχανοκίνητη πορεία πραγματοποίησε η Τοπική Οργάνωση Ροδόπης σε χωριά του νομού, την Κυριακή 09.09.2012, εν μέσω κλίματος ενθουσιασμού και με μεγάλη συμμετοχή εκ μέρους φίλων και υποστηρικτών του Κινήματός μας. Αναλυτικότερα, συναγωνιστές και συναγωνίστριες, επιβαίνοντας σε αυτοκίνητα και μοτοσικλέτες, ξεκίνησαν από την πόλη της Κομοτηνής με προορισμό διάφορα χωριά της Π.Ε. Ροδόπης (Μίσχος, Αμβροσία, Πολύανθος, Αίγειρος, Μεσσούνη κ.α.) έχοντας ως συνοδεία εκπροσώπους από ΜΜΕ (και βεβαίως -διακριτικά- μικρή αστυνομική δύναμη, η οποία “παρακολουθούσε” την όλη εξέλιξη τη δράσης…). Η όλη δράση κορυφώθηκε στο χωριό Ίασμος και συγκεκριμένα στην πλατεία Ηρώων με μια σύντομη ομιλία από εκπρόσωπο της ΝΕ Ροδόπης, ο οποίος μετέφερε και σχετικό μήνυμα εκ μέρους της υποψήφιας βουλευτού στον νομό, συναγωνίστριας Δέσποινας Ταφραλή. Μετά το πέρας των μηνυμάτων ψάλθηκε ο Εθνικός Ύμνος και ακολούθησε διάλογος συναγωνιστών με κατοίκους από την περιοχή.

Η όλη μηχανοκίνητη δράση της Τ.Ο. ολοκληρώθηκε με μία περιήγηση του κλιμακίου στους δρόμους του κέντρου της Κομοτηνής, που συχνά πυκνά συνοδεύτηκε από τις επευφημίες των περαστικών.
Παρακάτω, δημοσιεύουμε τα μηνύματα που ακούστηκαν στην Πλατεία Ηρώων του Ιάσμου.

“Για μια ακόμη φορά η Ν.Ε Ροδόπης του Λαϊκού Συνδέσμου, με προεξάρχουσα την Τ.Ο Κομοτηνής, φέρνει μήνυμα αγώνα αλλά και ελπίδας στους προδομένους Έλληνες Πατριώτες του Ιάσμου.
Ο Ίασμος, ο οποίος εξαιτίας των ντόπιων ελληνόφωνων πολιτικάντηδων, τύπου Πεταλωτή και Στυλιανίδη, δια μέσου και με αφορμή το Σχέδιο “Καλλικράτης” αφέθηκε στα χέρια των καλοπληρωμένων τουρκόφρονων της Θράκης, οι οποίοι εκτελούν με κάθε μέσο και με κάθε κόστος τα σχέδια των πασάδων της Άγκυρας, με στόχο την τουρκοποίηση της Θράκης μας. Ένα τέτοιο τσιράκι της Άγκυρας είναι και ο τωρινός δήμαρχος Ιάσμου Ισμέτ Καδή. Ο Έλληνας Δήμαρχος ο οποίος προσφάτως, στις 11 Αυγούστου, συμμετείχε  μαζί με όλους τους υπόλοιπους επαγγελματίες τουρκόφρονες της Θράκης σε ένα ακόμη συνέδριο αλυτρωτισμού και ανθελληνικού δηλητηρίου, στην Κεσσάνη της κατεχόμενης Ανατολικής Θράκης. Ας γνωρίζει, όμως, ο “κύριος” δήμαρχος και οι ελληνόφωνοι πολιτικάντηδες, αλλά και το σύνολο των καλοπληρωμένων τουρκόφρονων, ότι οι Αγωνιστές του Λαϊκού Συνδέσμου ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΕΡΑΣΤΙΚΟΙ ΑΠΟ ΕΔΩ. Αυτή είναι η γη μας, αυτά είναι τα χωριά μας, αυτή είναι η Πατρίδα μας. Να γνωρίζουν επίσης όλοι τους, ότι έστω και ένας Χρυσαυγίτης να μείνει ζωντανός, Η ΘΡΑΚΗ ΘΑ ΠΑΡΑΜΕΙΝΕΙ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΗ.

Απευθυνόμενος τώρα στους πατριώτες αδελφούς του Ιάσμου, δηλώνω με τον πλέον επίσημο τρόπο, ότι θα είμαστε ανά πάσα στιγμή δίπλα τους, με κάθε μέσο, τρόπο -αλλά και κόστος- στον κοινό αγώνα ενάντια στους Γενίτσαρους της Άγκυρας. Τους καλώ, επίσης, να πυκνώσουν τις τάξεις του Λαϊκού Συνδέσμου και να αγωνιστούν στο πλευρό μας, ενάντια στον ασιάτη εισβολέα, διότι στην ζωή τίποτα δεν χαρίζεται αλλά κερδίζεται.
Κλείνοντας θα ήθελα να μεταφέρω μήνυμα από την υποψήφια βουλευτή Ροδόπης του Λαϊκού Συνδέσμου Χρυσή Αυγή, συναγωνίστρια Δέσποινα Ταφραλή, η οποία κατάγεται από τον Ίασμο: “ Συναγωνιστές και Συναγωνίστριες, περήφανοι Έλληνες και Ελληνίδες του Ιάσμου. Με αφορμή την αποκάλυψη, προσφάτως, στην Μαρτυρική μας Κύπρο ενός ακόμη ομαδικού τάφου Ελλήνων αγνοουμένων, εξαιτίας της εισβολής του Αττίλα, μέσα στον οποίο βρέθηκε και η σορός ενός βρέφους λίγων μηνών, το οποίο σφαγιάστηκε από τους υπάνθρωπους τούρκους εισβολείς, ας γίνει παράδειγμα, ας στοιχειώσει ακόμη τα όνειρά μας και ας αγωνιστούμε για να αποτρέψουμε την μελλοντική τουρκοποίηση της Θράκης μας. Διότι διαφορετικά τέτοιες εικόνες ομαδικών τάφων με πτώματα βρεφών και αμάχων, θα είναι εικόνες από το άμεσο μέλλον. Από του ομαδικούς τάφους του Ιάσμου, της Κομοτηνής, της Μαρώνειας… Περάστε, λοιπόν, στην ΑΝΤΕΠΙΘΕΣΗ. Περάστε στην ΕΘΝΙΚΗ ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ. Ελάτε στην ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ. “Γιατί Κριτές θα μας δικάσουν οι Αγέννητοι και οι Νεκροί”. ΖΗΤΩ Η ΘΡΑΚΗ - ΖΗΤΩ Ο ΙΑΣΜΟΣ - ΖΗΤΩ Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ - ΖΗΤΩ Ο ΑΡΧΗΓΟΣ - ΖΗΤΩ Η ΝΙΚΗ”