Ν. Γ. Μιχαλολιάκος από την Θεσσαλονίκη: Δώστε δύναμη στην Χρυσή Αυγή για να μείνει η Ελλάδα Ελληνική! ΒΙΝΤΕΟ

Σάββατο, 29 Ιουνίου 2019 - 21:38

Το μήνυμα της Αντεπίθεσης και της Εθνικής Αντίστασης έστειλε από την καρδιά της Μακεδονίας ο Νικόλαος Γ. Μιχαλολιάκος. Ο Αρχηγός της Χρυσής Αυγής με την υποψηφιότητά του στην Α΄ Θεσσαλονίκης υπογραμμίζει την Πίστη και την συνέπεια στους Εθνικούς Αγώνες για την Μακεδονία μας.

Στην ομιλία του ο Νικόλαος Γ. Μιχαλολιάκος, σημείωσε αρχικά πως η παράνομη απεργία της ΠΟΣΠΕΡΤ εντάσσεται μέσα στο γενικότερο κλίμα φίμωσης, επειδή φοβούνται τον Εθνικιστικό λόγο της Χρυσής Αυγής. Στην συνέχεια κατέδειξε την υποκριτική και πατριδοκάπηλη στάση της Νέας Δημοκρατίας, η οποία ψήφισε το Μνημόνιο του ΣΥΡΙΖΑ, το τζαμί στην Αθήνα, συμμετέχει στα gay pride και δηλώνει πως θα εφαρμόσει πιστά την προδοτική συμφωνία των Πρεσπών.

Επισήμανε μάλιστα χαρακτηριστικά πως οι Έλληνες που θέλουν την κατάργηση της συμφωνίας των Πρεσπών έχουν μία μόνο επιλογή για τις εθνικές εκλογές της 7ης Ιουλίου, την Χρυσή Αυγή!

Τόνισε τέλος πως με την Νεολαία στο πλευρό μας το μέλλον ανήκει στην Χρυσή Αυγή και στην επόμενη Βουλή το Λαϊκό Εθνικιστικό Κίνημα θα διαδραματίσει σημαίνοντα ρόλο ως η μοναδική αξιόπιστη δύναμη Εθνικής Αντιπολίτευσης απέναντι σε φιλελεύθερους και μαρξιστές.