Ν. Γ. Μιχαλολιάκος από τον Άλιμο: Είμαστε η τελευταία Ελπίδα του Έθνους! Βίντεο, φωτορεπορτάζ

Πέμπτη, 20 Ιουνίου 2019 - 23:23

Από τα κατάμεστα γραφεία της Τοπικής Οργάνωσης Νοτίων Προαστίων εστάλη σήμερα ομόθυμο μήνυμα Νίκης της Χρυσής Αυγής στις Εθνικές εκλογές της 7ης Ιουλίου.

Ο παλμός και το πάθος των Συναγωνιστών που κατέκλυσαν τα γραφεία του Λαϊκού Συνδέσμου στον Άλιμο είναι η καλύτερη απάντηση στα παπαγαλάκια του συστήματος πως στις εκλογές του Ιουλίου η Χρυσή Αυγή θα είναι ακόμα πιο δυνατή.

Την εκδήλωση άνοιξε ο Συναγωνιστής Κίμωνας Παπαδόπουλος, ο οποίος σημείωσε πως ο Αγώνας των Εθνικιστών δεν έχει ψηφοθηρικό χαρακτήρα, αλλά γίνεται για την σωτηρία της Πατρίδος.

Η συναγωνίστρια Ελένη Ζαρούλια επεσήμανε πως με το ηθικό μας στα ύψη η Χρυσή Αυγή θα πετύχει ακόμη μια εκλογική νίκη που θα σκορπίσει πανικό στο σαθρό πολιτικό σύστημα.

Ο Συναγωνιστής Ηλίας Παναγιώταρος τόνισε πως οι Χρυσαυγίτες είμαστε κοινωνοί της Εθνικής Ιδέας και θα συνεχίσουμε το ίδιο δυναμικά μέχρι την τελική Νίκη.

Ο Ευρωβουλευτής της Χρυσής Αυγής, Συναγωνιστής Αθανάσιος Κωνσταντίνου σημείωσε από την πλευρά του ότι οι Μεγάλες Ιδέες, όπως αυτές στις οποίες πιστεύουν οι Έλληνες Εθνικιστές, έχουν κοσμοθεωρία, Αγώνες και τιμημένους Νεκρούς.

Τελευταίος στο βήμα ανέβηκε καταχειροκροτούμενος ο Νικόλαος Γ. Μιχαλολιάκος, ο οποίος έκανε μια σύντομη αναφορά στην Αγωνιστική πορεία του Λαϊκού Εθνικιστικού Κινήματος μέχρι σήμερα μέσα από τρομοκρατικές επιθέσεις, συκοφαντίες, παράνομες φυλακίσεις, δολοφονίες και αποκλεισμούς.

Ο Αρχηγός της Χρυσής Αυγής τόνισε πως είμαστε η τελευταία ελπίδα του Έθνους και γι΄ αυτό θα δώσουμε την μάχη μέχρι τέλους.

Τέλος υπενθύμισε πως η Χρυσή Αυγή είναι το μοναδικό κόμμα ενάντια στο σαθρό σύστημα και θα συνεχίσει να δίνει ένδοξους Αγώνες μέχρι την τελική Νίκη!

Στην συνέχεια ακολούθησε μεγάλη ενημερωτική δράση στους δρόμους του Αλίμου.