Ο υπουργός των ΗΠΑ και η Εθνική μας κυριαρχία

Τετάρτη, 9 Οκτωβρίου 2019 - 13:07

Ο υπουργός των ΗΠΑ και η Εθνική μας κυριαρχία

Οι πληρωμένοι ρουφιάνοι της ξενοκρατίας, που κατευθύνουν τα ΜΜΕ προσπαθούν με κάθε τρόπο να πουν στον ελληνικό λαό ότι εγγυήθηκε ο αμερικανός Υπουργός Εξωτερικών Πομπέο την Εθνική μας κυριαρχία. Για όσους γνωρίζουν να διαβάζουν ελληνικά, ο  Αμερικανός υπουργός Εξωτερικών δήλωσε: «να είστε βέβαιοι ότι θα δράσουμε για να προστατεύσουμε και να διατηρήσουμε τις βασικές αξίες της κυριαρχίας ενός κράτους, του κράτους Δικαίου και της προστασίας της ιδιωτικής περιουσίας».

Μίλησε για την κυριαρχία ενός κράτους γενικά και αόριστα και ασφαλώς δεν είπε ότι συμφωνεί με τις ελληνικές θέσεις και τα όρια της εθνικής μας κυριαρχίας. Είναι γνωστό ότι το ΝΑΤΟ επίσημα αμφισβητεί την στρατιωτική κυριαρχία της Ελλάδας σε Λήμνο και Δωδεκάνησα και για τον λόγο αυτό δεν γίνονται ποτέ εκεί ασκήσεις του ΝΑΤΟ!

Την ίδια ημέρα, που έλεγε αυτά ο Πομπέο ανακοινωνότανε επίσημα: “Όπως έγινε γνωστό από το ΓΕΕΘΑ, ένα ζεύγος των τουρκικών αεροσκαφών F-16 εισήλθε στο FIR Αθηνών στις 14:37, χωρίς να καταθέσει σχέδιο πτήσεως, πέταξε πάνω από την νήσο Αγαθονήσι στα 22.000 πόδια και στην συνέχεια στις 14:39 έκανε υπέρπτηση, στο ίδιο ύψος, πάνω από το σύμπλεγμα νησιών Ανθρωποφάγοι και την Μακρόνησο.”