Ομιλία στο γραφείο της Τ.Ο. Πειραιά - Επίσκεψη Αρχηγού της Χρυσής Αυγής

Δευτέρα, 19 Νοεμβρίου 2012 - 23:28

Ομιλία στο γραφείο της Τ.Ο. Πειραιά - Επίσκεψη Αρχηγού της Χρυσής Αυγής

Την Παρασκευή 16 Νοεμβρίου πραγματοποιήθηκε ομιλία στο γραφείο της Τ.Ο. Πειραιά με θέμα το "Πολυτεχνείο". Ομιλητής ήταν ο συναγωνιστής Νίκος, ο οποίος ανέλυσε τον μύθο του πολυτεχνείου και την επιρροή του στην κοινωνία της Ελλάδος. Επίσης δεν παρέλειψε να πει για τους γιαλατζί ήρωες που εν μία νυκτί έγιναν "αντιστασιακοί" και συνεπαγωγικά ταγοί της μετέπειτα μεταπολιτευτικής πολιτικής κατάστασης με την γνωστή κατάληξη. Η αίθουσα ομιλιών του γραφείου ήταν για μια ακόμη φορά ασφυκτικά γεμάτη από εκατοντάδες υποστηρικτές του Κινήματος.

Στα γραφεία μας επίσης βρέθηκαν ο Αρχηγός της Χρυσής Αυγής, Νικόλαος Μιχαλολιάκος και η Βουλευτής Β' Αθηνών της Χρυσής Αυγής, Ελένη Ζαρούλια. Ο Αρχηγός αναφέρθηκε αρχικά  -λόγω του επίκαιρου των ημερών- να μιλάει με στοιχεία για την υποτιθεμένη εξέγερση του πολυτεχνείου και όλο τον μύθο γύρω από αυτήν, πάνω στην οποία στηρίχθηκε το μεγαλύτερο μέρος της αναρχοαριστερής προπαγάνδας και του μεταπολιτευτικού κατεστημένου. Στην συνέχεια αναφέρθηκε στις παθογένειες του Ελληνικού κράτους και την αδυναμία, καθώς και την απουσία θέλησης του πολιτικού συστήματος στο σύνολό του, να τις εξαλείψει. Επίσης, δεν παρέλειψε να επισημάνει τον αγώνα των βουλευτών μας εντός του κοινοβουλίου αλλά και των μελών έξω από αυτό, τονίζοντας το πλήθος των τοπικών οργανώσεων που ανοίγουν η μία μετά την άλλη σε ολόκληρη την επικράτεια. Πάνω σε αυτό βέβαια για πολλοστή φορά αναφέρθηκε στην ανάγκη της περαιτέρω οργάνωσης και του μηδενικού εφησυχασμού που πρέπει να επιδεικνύουμε άπαντες εώς ότου ευοδωθεί ο Αγώνας μας. Ακόμα, φρόντισε για άλλη μια φορά να κάνει ξεκάθαρο τον αδιαπραγμάτευτο χαρακτήρα της Ιδεολογίας μας και να επισημάνει προς κάθε κατεύθυνση ότι η Χρυσή Αυγή δεν πρόκειται να προδώσει κανέναν και πως δεν είχε και δεν έχει καμία σχέση ούτε με τα κόμματα του πολιτικού κατεστημένου ούτε με αυτούς που τα υπηρετούν. Σε αυτό το σημείο εύστοχα τονίστηκε ότι το μοναδικό πολιτικό κόμμα τα μέλη του οποίου μπορούν να κυκλοφορούν άνετα ανάμεσα στον απλό κόσμο χωρίς τον φόβο αποδοκιμασιών και  συνοδεία φρουράς είναι το Κίνημα μας. Τέλος, έκανε σαφές ότι αναμένεται κλιμάκωση του πολέμου και της εκστρατείας λάσπης εναντίον μας από ένα πολιτικό σύστημα, το οποίο διανύει τις τελευταίες ημέρες της θλιβερής ύπαρξης του.

 

Επακολούθησε συζήτηση με τους παρευρισκομένους να ερωτούν τον Αρχηγό για τα τελευταία τεκταινόμενα και τις άγνωστες πτυχές των γεγονότων της επικαιρότητας που προσπαθούν εντέχνως να αποκρύψουν από τον Ελληνικό Λαό οι πολιτικάντηδες και τα καθεστωτικά ΜΜΕ. Την συζήτηση έκλεισε ο υπεύθυνος ιδεολογίας της τοπικής συναγωνιστής Παναγιώτης Κ.

Τ.Ο. Πειραιά
Καραΐσκου 111 (7ο όροφος)
Τρίτη & Παρασκευή: 19:00-22:00
Τηλ. 210 4172693