Ομιλία του υποψηφίου Ευρωβουλευτή Αθανάσιου Κωνσταντίνου στον Πειραιά

Τρίτη, 23 Απριλίου 2019 - 13:30

Ομιλία του υποψηφίου Ευρωβουλευτή Αθανάσιου Κωνσταντίνου στον Πειραιά

Την Παρασκευή 19 Απριλίου έλαβε χώρα στα γραφεία της Τ.Ο. Πειραιώς ομιλία από τον υποψήφιο ευρωβουλευτή του Κινήματος, Αθανάσιο Κωνσταντίνου, με θέμα: «Εθνικιστικό κίνημα στη σημερινή πολιτική πραγματικότητα σε Ελλάδα - Ευρώπη».

Από τον πρόλογο κιόλας της ομιλίας του, ο Συναγωνιστής φρόντισε να υπογραμμίσει τον κομβικό χαρακτήρα που λαμβάνουν οι προσεχείς Αυτοδιοικητικές και Ευρωπαϊκές εκλογές, όσον αφορά την αβίαστη συνέχεια του Έθνους. Με τις παράνομες νομιμοποιήσεις εκατοντάδων χιλιάδων «παράτυπων» μεταναστών να μαίνονται ανά την Ελλάδα, αλλά και ολόκληρη την Ευρώπη να βιώνει μια στοχευμένη επίθεση στις ρίζες της, με σκοπό την εθνολογική αλλοίωση των πληθυσμών της.

Μάλιστα, τόνισε πως οι Ευρωπαίοι γίνονται μάρτυρες της μεγαλύτερης και βιαιότερης αλλαγής πληθυσμών στην ήπειρο από τις εσχατιές της ιστορίας της. Αλλά και την εγκληματική «Μεταπολίτευση» να επιτυγχάνει ότι η ίδια η Τουρκοκρατία δεν κατάφερε σε 400 χρόνια σκλαβιάς.

Επιπροσθέτως, δεν δίστασε να ασκήσει κριτική στον «Οικουμενισμό» που απειλεί την φυλετική υπόσταση των Ελλήνων, αλλά και των Ευρωπαίων γενικότερα. Μια ιδεοληψία που συμμερίζονται τόσο η καπιταλιστική Δεξιά, όσο και η εθνοπροδοτική Αριστερά, που μαζί έθεσαν τις βάσεις μέσω των «Μνημονίων» για την μαζική οικονομική εξαθλίωση του λαού μας.

Σκιαγράφησε την ανάγκη χάραξης νέας νοοτροπίας από τον Έλληνα, ώστε να μπορέσει να απαλλαγεί από τα δεσμά των τοκογλύφων των Βρυξελλών. Ο Συναγωνιστής έδωσε το στίγμα για μια δυναμική κάθοδο του Κινήματος των Ελλήνων Εθνικιστών στις Ευρωεκλογές, ως ένα καίριο αντιστάθμισμα στην επέλαση των διεθνιστών και των ισλαμιστών.

Τέλος, κατέστησε σαφές πως το Κίνημα δεν λύγισε έμπροσθεν των τιτάνιων διώξεων, της σκευωρίας Σαμαρά ή ακόμη και την παρακράτηση των κρατικών επιχορηγήσεων. Και πως παρά τον πόλεμο που δέχεται από τυχοδιώκτες ψευτο-ανθρωπιστές, όπως και από αγύρτες «ακροδεξιάς» οσμής, η Χρυσή Αυγή διεξάγει ένα συνεχή αγώνα για την Ανατροπή.

Ακολούθησαν ερωτήσεις προς τον ομιλητή, με ένα γόνιμο διάλογο να λαμβάνει χώρα και τον ομιλητή να επεξηγεί με γλαφυρό τρόπο τις απορίες των παρευρισκόντων.