Ομιλία υποψήφιου Ευρωβουλευτή Χρυσής Αυγής, Γιάννη Λαγού στα γραφεία της Τ.Ο. Πειραιώς - Φωτορεπορτάζ

Σάββατο, 25 Μαΐου 2019 - 17:46

Την Παρασκευή 24 Μαΐου πλήθος συναγωνιστών συνέρρευσαν στα γραφεία της Τ.Ο. Πειραιώς, ενώ μια ανάσα από τις επικείμενες εκλογές πραγματοποιήθηκε ομιλία από το βουλευτή Β' Πειραιώς, αλλά και υποψήφιο Ευρωβουλευτή του Κινήματος, Ιωάννη Λαγό με θέμα: «Ευρώπη και Χρυσή Αυγή».

Ο συναγωνιστής ξεκίνησε την ομιλία του με μία αναδρομή στο παρελθόν, όταν το Κίνημα έδινε με εξίσου δυναμικό και μαχητικό πνεύμα τις εκλογικές του «μάχες», ώστε να μεταδόσει το έντιμο μήνυμά του στην Ελληνική κοινωνία. Κάλεσε άπαντες τους παρευρισκόμενους να βρίσκονται σε αγωνιστική εγρήγορση, τονίζοντας πως οι Χρυσαυγίτες αποτελούν την τελευταία ελπίδα ενός Έθνους που αργοπεθαίνει.

Δεν παρέλειψε να αναφερθεί στην ευρεία προσπάθεια του Λαϊκού Εθνικιστικού Κινήματος για κάθοδο με συνδυασμούς, στελεχωμένους εξ'ολοκλήρου από Χρυσαυγίτες, σε ολόκληρη την Ελληνική επικράτεια, όπως και στον Δήμο του Πειραιά με τον υποψήφιο Δήμαρχο Γρηγόρη Δεμέστιχα. Επισημαίνωντας ακόμη, την επιτακτική ανάγκη για τη στήριξή τους. Καθώς ανέφερε, είναι απαραίτητο η Χρυσή Αυγή να αποκτήσει «φωνή» σε κάθε αυτοδιοικητικό συμβούλιο διασφαλίζοντας έτσι τα δίκαια των Ελλήνων πολιτών.

Στη συνέχεια, ο συναγωνιστής υπογράμμισε τον πολυμέτωπο Αγώνα που δίνει η Χρυσή Αυγή σε δρόμους, συμβούλια και κοινοβούλια. Έναν αγώνα που είναι ολωσδιόλου αληθινός και αναγκαίος για την παρεμπόδιση της επέλασης της πολυπλιτισμικότητας στην πατρίδα μας. Παράλληλα, σημείωσε τους αγνούς σκοπούς και την καθάρια ταυτότητα του Αγώνα του Εθνικιστικού Κινήματος, καθιστώντας σαφές πως στην Χρυσή Αυγή μένουν οι ανιδιοτελείς αγωνιστές, ενώ η ίδια αποβάλλει κάθε είδους, παρασημοφορεμένους εν καιρώ ειρήνης, «στρατηγούς» που αναζητούν οφέλη και αμοιβές επάνω στις «πλάτες» των Εθνικιστών. Μάλιστα, κατήγγειλε τους επαγγελματίες «πατριδέμπορους» ως μερικά ακόμη παραρτήματα της ψευτο-πατριωτικής Νέας Δημοκρατίας.

Τέλος, αναφέρθηκε στο τρόμο του «συνταγματικού τόξου» να έρθει σε πολιτικό διάλογο με τους Εθνικιστές, γνωρίζοντας πως τα καθαρά λόγια των Χρυσαυγιτών αγγίζουν την πλειοψηφία των Ελλήνων που έχουν καταβληθεί από τη διαφθορά του πολιτικού συστήματος. Διεμήνυσε πως οι εθνικιστικές «φωλιές» σε Πειραιά, Αθήνα και οπουδήποτε στην Ελλάδα παραμένουν ακέραιες ως μοναδικά «σχολεία» εθνικής αφυπνίσεως. Με το πέρας της ομιλίας, άπαντες έψαλλαν σε στάση προσοχής τον Εθνικό ύμνο και τον ύμνο του Κινήματος.