Οργανωτική συνδιάσκεψη της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ στη Χαλκιδική

Τετάρτη, 11 Ιουλίου 2012 - 09:04

Οργανωτική συνδιάσκεψη της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ στη Χαλκιδική

Οι εκλογές εδώ και λίγο καιρό πέρασαν επιτυχώς για τον Λαϊκό Σύνδεσμο - Χρυσή Αυγή με το εντυπωσιακό 7% και την είσοδό του στην βουλή με 18 βουλευτές. Η συνεχής προσπάθεια για απελευθέρωση της Πατρίδος μας για εμάς τους Χρυσαυγίτες ποτέ δεν σταματά, και μάλιστα οι ευθύνες μας είναι και πολύ μεγαλύτερες με τα νέα δεδομένα. Έτσι, στα πλαίσια των επαφών με Έλληνες και Ελληνίδες που υποστηρίζουν τiς θέσεις της Χρυσής Αυγής, το Σάββατο, 7 Ιουλίου 2012, βρέθηκε στην Αρναία Χαλκιδικής κλιμάκιο Συναγωνιστών από την Περιφερειακή Διοίκηση Μακεδονίας-Θράκης, με επικεφαλής το Μέλος του Πολιτικού Συμβουλίου, Συναγωνιστή Μιχάλη Τσακίρη.

Στην συνδιάσκεψη βρέθηκαν δεκάδες Συναγωνιστές και κάτοικοι της ευρύτερης περιοχής. Αφού παρουσιάστηκαν σε γενικές γραμμές οι θέσεις του Λαϊκού εθνικιστικού κινήματος, στη συνέχεια συζητήθηκαν πολλά θέματα που αφορούν τοπικά ζητήματα αλλά και γενικά προβλήματα που αφορούν τους περισσότερους Έλληνες. Σε μια πολύ εποικοδομητική συζήτηση που διήρκησε περίπου 3 ώρες, τα στελέχη της Χρυσής Αυγής ενημέρωσαν τον κόσμο για τις τρέχουσες πολιτικές εξελίξεις αλλά και για τα προγράμματα που αφορούν την κοινωνική αλληλεγγύη Ελλήνων, μια προσπάθεια η οποία ξεκίνησε εδώ και αρκετό καιρό και συνεχίζεται επιτυχώς, ανακουφίζοντας πολλές ελληνικές οικογένειες από την οικονομική κρίση.

Επίσης, δεδομένου ότι στην περιοχή της Αρναίας και τα γύρω χωριά, αλλά και σε όλο τον Νομό Χαλκιδικής έχουν γίνει υπό τον συντονισμό του Συναγωνιστή Κοσμά Ήλκου οι κατάλληλες συζητήσεις και ζυμώσεις με νέους Συναγωνιστές, αποφασίστηκε πως είναι  καιρός να δημιουργηθεί ένας ακόμα πυρήνας δράσης της Χρυσής Αυγής στην ορεινή Χαλκιδική. Οι εργασίες της συνδιάσκεψης έκλεισαν με την διοικητική οργάνωση του τοπικού πυρήνα δράσης και εγγραφές νέων μελών-υποστηρικτών.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: 1η οργανωτική συνδιάσκεψη της Τ.Ο. Κιλκίς