Περιοδεία της “Ελληνικής Αυγής για την Θεσσαλία” σε Καρδίτσα και Καλαμπάκα

Σάββατο, 25 Μαΐου 2019 - 18:27

Παρόντες στην υποδοχή της Κάρας του Αγίου Σεραφείμ, Πολιούχου και προστάτη της πόλεως της Καρδίτσας, ήταν Συναγωνιστές και οι υποψήφιοι περιφερειακοί σύμβουλοι με την "Ελληνική Αυγή για τη Θεσσαλία" μαζί με την υποψήφια Περιφερειάρχη Θεσσαλίας, Συναγωνίστρια Μαρία Μπίλλη.

Το κλιμάκιο συμμετείχε στις καθιερωμένες λατρευτικές εκδηλώσεις προς τιμή του Αγίου Ιερομάρτυρα Σεραφείμ και έγινε δεκτό με θερμές εκδηλώσεις από πλευράς κατοίκων της πόλεως της Καρδίτσας.

Είχαν προηγηθεί εθιμοτυπικές επισκέψεις του κλιμακίου στην Αστυνομική  Διεύθυνση Καρδίτσας καθώς και στην Πυροσβεστική Υπηρεσία όπου οι Συναγωνιστές ενημερώθηκαν για το δύσκολο και υπεύθυνο έργο των Σωμάτων Ασφαλείας και τόνισαν την ανάγκη η Πολιτεία να είναι  αρωγός στο δύσκολο καθήκον που επιτελούν ενώ υπενθύμισαν ότι ο Λαϊκός Σύνδεσμος Χρυσή Αυγή  βρίσκεται και θα βρίσκεται πάντοτε στο πλευρό τους.

Η υποψήφια Περιφερειάρχης Θεσσαλίας, Μαρία Μπίλλη στη συνέχεια πραγματοποίησε επίσκεψη στα  ορεινά χωριά της Επαρχίας Καλαμπάκας Τρικάλων όπου προχώρησε στην διανομή ενημερωτικού υλικού μαζί με τους Συναγωνιστές και Υποψήφιους Περιφερειακούς συμβούλους.

Οι εκδηλώσεις του απλού Έλληνα πολίτη των ορεινών  αυτών περιοχών ήταν παραπάνω από θερμές, απόδειξη ότι ο καθαρός πολιτικός λόγος των Ελλήνων Εθνικιστών έχει τρομερή απήχηση στην Ελληνική κοινωνία και στον κόσμο της υπαίθρου και του  καθημερινού μόχθου.

Η Συναγωνίστρια δήλωσε ότι πλησιάζει η ημέρα της μεγάλης νίκης του Λαϊκού Συνδέσμου-Χρυσή Αυγή τόσο στις Ευρωεκλογές όσο και στα Περιφερειακά και Δημοτικά Συμβούλια σε όλη την επικράτεια και πολύ σύντομα ο Έλληνας και η Ελληνίδα θα πάρουν την Πατρίδα τους πίσω!