Περιοδεία του Βουλευτή Πολύβιου Ζησιμόπουλου στο Νομό Θεσσαλονίκης

Πέμπτη, 25 Οκτωβρίου 2012 - 14:39

Περιοδεία του Βουλευτή Πολύβιου Ζησιμόπουλου στο Νομό Θεσσαλονίκης

Την 20 Οκτωβρίου 2012 στον Σταυρό Θεσσαλονίκης πραγματοποιήθηκε συγκέντρωση συναγωνιστών-συναγωνιστριών όπου τους παρουσιάσθηκε η τρέχουσα πολιτική κατάσταση από τον βουλευτή της Β΄ περιφέρειας συναγωνιστή Πολύβιο Ζησιμόπουλο. Τα θέματα που απασχόλησαν το ακροατήριο ήταν η ραγδαία οικονομική κατάρρευση της μέσης ελληνικής οικογένειας, η αυξανόμενη εγκληματικότητα και ανασφάλεια στην ύπαιθρο, η μη τιμωρούμενη παραβατικότητα εις βάρος των νομοταγών πολιτών και το πρόβλημα της ανεργίας.

Την ίδια ημέρα στη Νέα Μηχανιώνα Θεσσαλονίκης πραγματοποιήθηκε ομιλία από τη Νομαρχιακή Διοίκηση με θέμα ‘’ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ-μύθοι και πραγματικότητα’’. Αναλύθηκε εκτενώς στο ακροατήριο η συνεχής προσπάθεια κατασυκοφάντησης του Κινήματος σε επίπεδα που πλέον ξεπερνούν κάθε  όριο και ανθρώπινη λογική. Την 21 Οκτωβρίου 2012 στα Κουφάλια Θεσσαλονίκης πραγματοποιήθηκε συνάντηση φίλων του Κινήματος με τον συναγωνιστή Πολύβιο Ζησιμόπουλο. Τα θέματα που συζητήθηκαν αφορούν την αυξημένη εγκληματικότητα στην περιοχή και την ανεργία.

Η Θεσσαλονίκη πάντα πρωτοπόρα δεν θα μπορούσε να υστερήσει στην παρουσία του Κινήματος σε κάθε πόλη και κάθε χωριό του νομού.

ΣΕ ΠΕΙΣΜΑ ΤΩΝ ΚΑΙΡΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΣΥΚΟΦΑΝΤΩΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΛΕΟΝ ΠΑΝΤΟΥ.

Περιφερειακή Οργάνωση Κεντρικής Μακεδονίας