Πορεία και διανομή τροφίμων στη Σπάρτη

Δευτέρα, 9 Ιουλίου 2012 - 10:20

Πορεία και διανομή τροφίμων στη Σπάρτη

Με μεγάλη επιτυχία στέφθηκε η πρώτη ανοικτή εκδήλωση της Χρυσής Αυγής – Τ.Ο. Λακωνίας, η οποία έλαβε χώρα την Τετάρτη 4 Ιουλίου στο Πάρκο ΟΤΕ στη Σπάρτη. Η εκδήλωση, η οποία αφορούσε διανομή τροφίμων ξεκίνησε νωρίτερα από τα κεντρικά γραφεία του κόμματος στη Σπάρτη, όπου συγκεντρώθηκε πλήθος κόσμου για την υποστήριξη της πρωτοβουλίας αλληλεγγύης της Χρυσής Αυγής και από εκεί λίγο πριν την έναρξη της διανομής τροφίμων ξεκίνησε πορεία με κατεύθυνση το πάρκο ΟΤΕ.

Στο πάρκο ΟΤΕ καλωσόρισμα και μικρή ομιλία έγινε από εκπρόσωπο του Πυρήνα Μεγάρων, και έπειτα από τον επικεφαλή της Τ.Ο. Σπάρτης Γιώργο Ορφανάκο. Τονίστηκε και από τους δύο η ιδιαίτερη σημασία της αλληλεγγύης στους Έλληνες που δοκιμάζονται τόσο οικονομικά όσο και ηθικά την δεδομένη εποχή, και προστέθηκε ότι αυτή η κίνηση είναι η αρχή σε μια σειρά κινήσεων αλληλεγγύης που ετοιμάζουν οι τοπικές οργανώσεις ανά την Ελλάδα.

Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε τον κόσμο της Χρυσής Αυγής, τόσο τα μέλη για την εθελοντική προσφορά εργασίας όσο και τους υποστηρικτές για την άμεση ανταπόκριση στην πρόσκληση.