Πορεία μνήμης και καταδίκης της 11ης Ιουλίου - Μαρί 2012

Τετάρτη, 11 Ιουλίου 2012 - 13:33

11 Ιουλίου 2012. Ένας χρόνος μετά την τραγική έκρηξη στη ναυτική βάση "Ευάγγελος Φλωράκη", που στοίχισε τη ζωή σε 13 συμπατριώτες μας. Ένας ολόκληρος χρόνος και οι ένοχοι για το στυγερό αυτό έγκλημα παραμένουν ατιμώρητοι.

Το Εθνικό Λαϊκό Μέτωπο (Ε.ΛΑ.Μ.) πιστό στα ιδανικά και στις αξίες του δεν λησμονά το τραγικό έγκλημα των κυβερνώντων και δηλώνει παρών στην αυριανή συγκέντρωση τιμής και μνήμης των 13 παλληκαριών. Η αυριανή μέρα δεν θα μας βρει στις καφετέριες και στις παραλίες αλλά αρωγό στα δίκαια των συγγενών των θυμάτων. Ως Εθνικό Λαϊκό Μέτωπο (Ε.ΛΑ.Μ.) απαιτούμε την άμεση και παραδειγματική τιμωρία ΟΛΩΝ των ενόχων, ανεξαρτήτου αξιώματος και αυτό θα αξιώσουμε μέσω της παρουσίας μας στην εκδήλωση διαμαρτυρίας για τα 13 θύματα του Μαρί.

Σας καλούμε, λοιπόν, να παρευρεθείτε στην πορεία μνήμης και καταδίκης που διοργανώνει το Εθνικό Λαϊκό Μέτωπο (Ε.ΛΑ.Μ.) προς το Προεδρικό Μέγαρο. Προσυγκέντρωση στα Πολιτικά Γραφεία Λευκωσίας ώρα 19:00.

Ας δώσουμε όλοι το παρόν μας για να διατρανώσουμε στους πολιτικάντηδες πάσης αποχρώσεως τα δίκαια του λαού μας και για να δώσουμε το ηχηρό μήνυμα πως υπάρχουν Έλληνες που δεν ξεχνούν.


ΛΕΥΚΩΣΙΑ
πολιτικά γραφεία
Ώρα: 19:00
Τετάρτη - 11/7

Προσυγκέντρωση άλλων πόλεων:

 

ΛΑΡΝΑΚΑ
Λύκειο Αγίου Γεωργίου
Ώρα: 18:00

ΛΕΜΕΣΟΣ
κυκλικός κόμβος Γερμασόγειας
Ώρα: 17:30

 

ΠΑΦΟΣ
πολιτικά γραφεία
Ώρα: 16:30