Συνεχίζονται με έντονο ρυθμό οι δραστηριότητες της Τ.Ο. Πειραιά

Δευτέρα, 2 Ιουλίου 2012 - 09:23

Συνεχίζονται με έντονο ρυθμό οι δραστηριότητες της Τ.Ο. Πειραιά

Το πρωί του Σαββάτου 30/6 η Τ.Ο. Πειραιά, σε συνεργασία με την Τ.Ο. Νίκαιας, πραγματοποίησε με επιτυχία μηχανοκίνητη ενημερωτική δράση.

Η πορεία των συναγωνιστών ξεκίνησε από το κέντρο του Πειραιά, κάλυψε την ευρύτερη περιοχή, συνέχισε στα Καμίνια, στου Ρέντη και κατέληξε στα κεντρικά γραφεία.

Η αποδοχή του κόσμου ήταν για άλλη μια φορά εντυπωσιακή ενώ δεν έλειψαν οι στιγμές που στο πέρασμα της μηχανοκίνητης φάλαγγας αρκετοί χειροκροτούσαν στο πέρασμα της!

Αυτό αποδεικνύει περίτρανα πως, παρά τον ανηλεή πόλεμο σύσσωμου του πολιτικού συστήματος εναντίον μας, ο λαός μας δεν καταπίνει πλέον αμάσητα τα ψεύδη και τις συκοφαντίες που του σερβίρουν και συσπειρώνεται όλο και περισσότερο γύρω από το κίνημα μας.

Την Παρασκευή στα κατάμεστα γραφεία της Τ.Ο Πειραιώς πραγματοποιήθηκαν δύο ομιλίες από Συναγωνιστές, οι οποίοι τόνισαν την μάχη, που τώρα αρχίζει ενάντια στο σύστημα και την ανάγκη να συμπορευτούν στον κοινό αγώνα μας όλοι οι Έλληνες. Υπογραμμίστηκε ότι δεν τίθεται ενδεχόμενο διακοπής του αγώνα μας, λόγω «θερινής ραστώνης», και η εγρήγορση όλων είναι καίριας σημασίας.

Εν συνεχεία, τον λόγο πήρε ο συναγωνιστής από την Τ.Ο Ανατολικής Αττικής, Λεωνίδας Κονίδης, ενημερώνοντας τους παρευρισκομένους για την τράπεζα αίματος. Τονίστηκε η δυσχερής παρούσα κατάσταση δανεισμού αίματος- αιμοπεταλίων και υπογραμμίστηκε η σημασία του εθελοντισμού για αιμοδοσία, αποκλειστικά και μόνο από Έλληνες σε Έλληνες.

Κάθε Παρασκευή στα γραφεία
της Τ.Ο Πειραιώς παρουσιάζονται ομιλίες πολιτικού και ιδεολογικού περιεχομένου.

Θερινό ωράριο λειτουργίας:
Τρίτη και Παρασκευή 19:00 – 22:00

ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ – Τ.Ο.ΠΕΙΡΑΙΩΣ: Αγ. Κωνσταντίνου 13

Η Τ.Ο. Πειραιά υπόσχεται ότι θα συνεχίσει με τον ίδιο ρυθμό και ένταση την προσπάθεια της μέχρι την τελική νίκη!