Συνελήφθη αλλοδαπός για την δολοφονία μίας Ελληνίδας μετά από 18 χρόνια!

Πέμπτη, 16 Ιουλίου 2020 - 08:47

Συνελήφθη αλλοδαπός για την δολοφονία μίας Ελληνίδας μετά από 18 χρόνια!

Πριν 18 ολόκληρα χρόνια είχε δολοφονηθεί στον Βόλο μία 70χρονη Ελληνίδα με τρόπο στυγερό. Πριν λίγες ημέρες συνελήφθη ένας 43χρονος αλλοδαπός, ο οποίος όλα αυτά τα χρόνια ζούσε ελεύθερος στην Ελλάδα και χωρίς κανένα πρόβλημα μάλιστα πήγαινε και ερχότανε στην πατρίδα του και είχε και νόμιμα χαρτιά! 

Το πως συνελήφθη όμως δείχνει χαρακτηριστικά την διάλυση της δημόσιας ασφάλειας της χώρας από όλους αυτούς που κυβερνούν την Πατρίδα μας τις τελευταίες δεκαετίες. Συνελήφθη γιατί έγινε αντιπαραβολή των αποτυπωμάτων που είχαν παρθεί από τον τόπο του εγκλήματος πριν 18 χρόνια με το αρχείο αποτυπωμάτων που έχει δημιουργηθεί τα τελευταία χρόνια και μάλιστα από ένα μέρος αποτυπώματος της παλάμης του αλλοδαπού δολοφόνου.

Αυτό τι σημαίνει; Για να έχουν τα αποτυπώματα και μάλιστα τα παλαμιαία του αλλοδαπού, σημαίνει ότι ήταν σεσημασμένος και είχε προβεί σε άλλες εγκληματικές πράξεις για τις οποίες είχε αφεθεί ελεύθερος.

Και δεν είναι ο μόνος… Υπάρχουν χιλιάδες και ίσως και δεκάδες χιλιάδες σεσημασμένοι αλλοδαποί με εγκληματική δράση, οι οποίοι αντί να έχουν απελαθεί κυκλοφορούν ελεύθεροι.