Τ.Ο. Ανατολικής Αττικής - Ένας χρόνος δράσης, προσφοράς και προσπάθειας

Κυριακή, 28 Οκτωβρίου 2012 - 17:57

Τ.Ο. Ανατολικής Αττικής - Ένας χρόνος δράσης, προσφοράς και προσπάθειας

Eκατοντάδες Εθνικιστές της Ανατολικής Αττικής συγκεντρώθηκαν το Σάββατο 27/10 στην κεντρική πλατεία της Αρτέμιδας, για να γιορτάσουν την αυριανή εθνική επέτειο και τον έναν χρόνο από την έναρξη λειτουργίας των γραφείων της Τοπικής Οργάνωσης του Κινήματος.

Ένας χρόνος δράσης, προσφοράς και προσπάθειας.

Πρώτος πήρε τον λόγο για έναν σύντομο χαιρετισμό ο Γραμματέας της Τ.Ο. Ανατολικής Αττικής, Γ, Παπαγεωργίου, ο οποίος έκανε και τον απολογισμό της Τ.Ο. Ένα πλήθος δράσεων: ενημέρωσης, αποστολές σε δράσεις μνήμης και ιστορίας, δράσεις αλληλεγύης, ακτιβισμός.

Στην συγκέντρωση μίλησαν και οι Βουλευτές της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ: Αττικής, Ηλίας Κασιδιάρης και Β' Αθήνας, Γεώργιος Γερμενής.

Οι δυο συναγωνιστές τοποθετήθηκαν για όλα τα φλέγοντα ζητήματα που απασχολούν την ελληνική Κοινωνία, ενώ μετέφεραν και την εμπειρία τους, για τον Ανθελληνικό τρόπο σκέψης, τόσο στην λήψη όσο και στην εφαρμογή των αποφάσεων, που έχουν επιβάλλει τα (απο) κόμματα του Ελληνικού Κοινοβουλίου.

Στο κλείσιμο της 3ης ημέρας των εκδηλώσεων για τον έναν χρόνο της Τ.Ο. Ανατολικής Αττικής, η δέσμευση όλων, ήταν, πως αυτός ο ευγενικός αγώνας, που ξεκίνησε σε δύσκολες εποχές από τον Αρχηγό  Ν.Γ.Μιχαλολιάκο, θα φτάσει μέχρι το τέλος.

Μέχρι την Νίκη!

T.O. Ανατολικής Αττικής