Δραστηριότητες Τοπικών: Αθήνα, Ασπρόπυργος, Κορινθία

Δευτέρα, 9 Μαρτίου 2020 - 08:12

Δραστηριότητες Τοπικών: Αθήνα, Ασπρόπυργος, Κορινθία

Την Tετάρτη 7 Μαρτίου στην Τ.Ο. Αθηνών πραγματοποιήθηκε ομιλία από τον δημοτικό σύμβουλο, Θανάση Αϊβατίδη με θέμα "και Ελληνική και Αυγή για την Αθήνα". Ο Συναγωνιστής τόνισε το υψηλό ποσοστό που πήρε η παράταξη στις αυτοδιοικητικές εκλογές, παρά τις παράνομες αντισυγκεντρώσεις και τον αντισυνταγματατικό αποκλεισμό κατά την προεκλογική περίοδο.

Μετά αναφέρθηκε στης μάχες που δίνονται στο δημοτικό συμβούλιο μαζί με τον επικεφαλής Ηλία Κασιδιάρη, ενάντια στις πάσης φύσεως αριστερών παρατάξεων και τον συνπλέοντα "δεξίο" δήμαρχο Μπακογιάννη που αποχωρεί μαζί τους, όταν παίρνουν τον λόγο οι συναγωνιστές.

Τέλος επισήμανε το κατάπτυστο και παράνομο ψήφισμα εναντίον της πρότασης της Εισαγγελέως που ήρθε προς ψήφιση στο Δημοτικό Συμβούλιο. Με την λήξη άπαντες σε στάση προσοχής εψάλαν τον ύμνο του κινήματος.

Με απόλυτη επιτυχία πραγματοποιήθηκε στις 8 Μαρτίου η συνεστίαση-συζήτηση στον Ασπρόπυργο, παρουσία 200 και πλέον συναγωνιστών με ομιλητή τον Συναγωνιστή Ηλία Κασιδιάρη. Συζητήθηκαν τα προβλήματα της περιοχής, αλλά και της Πατρίδας μας γενικότερα, καθώς και οι πάγιες θέσεις της Χρυσής Αυγής.

Με απόλυτη επιτυχία έγινε η εκδήλωση της Χρυσλης Αυγής και στην Κορινθία. Οι ομιλητές ήταν ο περιφερειακός σύμβουλος Πελοποννήσου με τήν ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΥΓΗ Δημήτρης Τζεμπετζής, ο δικηγόρος και υποψήφιος βουλευτής Κορινθίας Στέλλιος Μάρκελλος και ο πρώην βουλευτής, Ηλίας Παναγιώταρος. Η ομιλία είχε θέμα τα προβλήματα τής Πελοποννήσου σε όλους τους τομείς, καθώς και τις τρέχουσες δραματικές εξελίξεις στη Χώρα μας!Ακολούθησε συζήτηση με τους παρευρισκόμενους και στο τέλος, όπως επιβάλλεται σε κάθε εκδήλωση των Ελλήνων Εθνικιστών, εψάλη ο Εθνικός μας Ύμνος.