Στα γραφεία της Τ.Ο. Αθηνών: Δεν ξεχνάμε την προδοσία των Ιμίων

Δευτέρα, 3 Φεβρουαρίου 2020 - 08:38

Στα γραφεία της Τ.Ο. Αθηνών: Δεν ξεχνάμε την προδοσία των Ιμίων

Το Σάββατο 1 Φεβρουαρίου ενάντια στο αριστερό παρακράτος και τον αστυνομικό κλοιό στηn κατάμεστη αίθουσα της Τ.Ο. Αθηνών πραγματοποιήθηκε ομιλία για τα 24 χρόνια από τη νύχτα των Ιμίων. Την εκδήλωση άνοιξε με χαιρετισμό ο Συναγωνιστής Γρηγόρης Χιώτης.

Μετά το μέλος της Κεντρικής Επιτροπής Πολύβιος Ζησιμόπουλος αναφέρθηκε στο γεγονός ότι μόνο οι Χρυσαυγίτες βρέθηκαν έξω από την βούλη το 1996 για να καταγγείλουν το προδοτικό γεγονός της υποστολής της γαλανόλευκης από Ελληνικό έδαφος.

Στη συνέχεια ο Γιώργος Μισιάκας εξιστόρησε το χρονικό της Εθνικής ήττας όπως γράφτηκε στο τότε φύλλο της εφημερίδας μας. Έπειτα τον λόγο πήρε ο Ηγέτης του Εθνικιστικού Κινήματος της Χρυσής Αυγής, Νικόλαος Γ. Μιχαλολιάκος για να συγχαρεί όλους όσους βρέθηκαν στο Μνημείο των τριών Ηρωϊκων Πεσόντων Αξιωματικών για μια ακόμα τελετή απόδοσης Τιμής.

Επίσης τόνισε ότι όλα αυτά τα χρόνια η Χρυσή Αυγή δεν άφησε να ξεχαστεί η προδοσία του πανέτοιμου στρατού μας από τον αμερικανόδουλο Κ.Σημίτη και τους πολιτικάντηδες. Η Χρυσή Αυγή ήταν το μόνο Κίνημα που κατάφερε να κατεβάσει δεκάδες χιλιάδες κόσμο στο δρόμο, με αποτέλεσμα την άθλια σκευωρία του σάπιου συστήματος εναντίον μας.

Κλείνοντας τόνισε ότι η Χρυσή Αυγή θα είναι πάντα στην πρωτοπορία του αγώνα για μια Ελλάδα κυρίαρχη στο Αιγαίο και στην Ανατολική Μεσόγειο ενάντια στην Τουρκική προκλήτικοτητα.Τέλος, άπαντες σε στάση προσοχής εψάλαν τον ύμνο του κινήματος.