Υμνολόγος του Μητσοτάκη και ο Μπουτάρης

Σάββατο, 16 Μαΐου 2020 - 10:10

Υμνολόγος του Μητσοτάκη και ο Μπουτάρης

Να τον χαίρεστε “πατριώτες” που τον ψηφίσατε για να φύγει η αριστερά

Ο λαός έχει μία σοφή παροιμία που λέει “Πες μου τους φίλους σου, να σου πω ποιος είσαι”. Κάθε είδους υβριστής των εθνικών ιδεών, υμνεί με πάθος τον Κυριάκο Μητσοτάκη και την χούντα που έχει επιβάλει. Τελευταίο σχετικό γεγονός, ο γνωστός Μπουτάρης, ο υμνητής του Κεμάλ. Την επανεμφάνιση του έκανε ο πρώην δήμαρχος Θεσσαλονίκης, Γιάννης Μπουτάρης, που είπε ότι «πάει» τον Κυριάκο Μητσοτάκη.

Ο πρώην δήμαρχος Θεσσαλονίκης, αναφερόμενος στον Έλληνα πρωθυπουργό, Κυριάκο Μητσοτάκη, μίλησε με τα καλύτερα, δηλώντας χαρακτηριστικά: 

«Τον γουστάρω πολύ γιατί ήταν έτοιμος. Δηλαδή όλα τα αλλά είναι λόγια. Αυτό που έκανε με τον Πιερρακάκη πρέπει να αλλάξει τη χώρα. Σε δύο χρόνια θα λειτουργούμε διαφορετικά. Θαυμάζω και την αντοχή του. Είναι απίστευτο, δηλαδή. Εάν ξεκαθαρίσει και κάτι πολιτικούς άλλα ντ’ άλλων που έχει μέσα... Εντέλει νομίζω το συν-πλην βγαίνει συν».

Όλοι αυτοί λοιπόν, οι οποίοι δηλώνουν δεξιοί και πατριώτες, θα πρέπει επιτέλους να προβληματιστούν για την πολιτική πορεία που ακολουθεί η χώρα υπό την ηγεσία του Κυριάκου Μητσοτάκη. Μία πορεία που επαινεί ο Μπουτάρης, τον οποίον με σφοδρότητα αποδοκίμαζαν για τις αντεθνικές του φιέστες υπέρ του Κεμάλ και για τη γραφική παρουσία του στα περίφημα γκέι πράιντ στα οποία πρωταγωνιστούσε.