ΖΑΚΥΝΘΟΣ: Διανομή τροφίμων και πολιτική εκδήλωση - Φωτορεπορτάζ,ΒΙΝΤΕΟ

Κυριακή, 7 Απριλίου 2013 - 20:32

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε από τον Πυρήνα Ζακύνθου η διανομή τροφίμων και ρουχισμού σε άπορους συμπατριώτες μας.

Ο Πυρήνας Ζακύνθου κάτω από τα γραφεία της Χρυσής Αυγής

Πριν την διανομή

Μεγάλη προσέλευση συμπατριωτών μας

Διανομή ρουχισμού 

Διανομή πλήρους πακέτου τροφίμων

Συναγωνιστής Ιωάννης Λαγός με την ομάδα περιφρούρησης

Συναγωνιστές μετά την διανομή 

Δηλώσεις στα τοπικά ΜΜΕ μετά την διανομή τροφίμων

Τηλεοπτική συνέντευξη Συναγωνιστών Ι.Λαγού και Ν.Λεμοντζή στο Ionian channel 

Ραδιοφωνική συνέντευξη στο Ερμής 

Με μαζική συμμετοχή και απόλυτη επιτυχία πραγματοποιήθηκε η συγκέντρωση της Χρυσής Αυγής και η ομιλία του Συναγωνιστή Γιάννη Λαγού σε κεντρικό ξενοδοχείο της Ζακύνθου. 

Κατάμεστη η αίθουσα της εκδήλωσης

Συναγωνιστής Ιωάννης Λαγός, Βουλευτής 'Β Πειραιά

Συναγωνιστής Νικόλαος Λεμοντζής Περιφερειάρχης Ιόνιων Νήσων 

Συναγωνιστής Χάρης Πατήρης γραμματέας Πυρήνα Ζακύνθου 

Μελανό σημείο μια γραφική ομάδα 25 παρακρατικών αναρχοαριστερών, οι οποίοι υπό την ανοχή της αστυνομίας θέλησαν να επιτεθούν στην συγκέντρωση. Είναι ενδεικτικό πως οι ελάχιστοι "αντιφασίστες" είχαν στις τάξεις τους αλβανούς και πακιστανούς λαθρομετανάστες, αλλά και πάλι δεν μπόρεσαν να μαζευτούν πάνω από 25 άτομα! Οι παρακρατικοί αντιμετωπίστηκαν από την ομάδα περιφρούρησης της Χρυσής Αυγής. Και μόνο στην θέα των Χρυσαυγιτών, οι αναρχοαριστεροί ακόμα τρέχουν!

Οργιάζει πάντως η παραπληροφόρηση, μετά τη μεγάλη επιτυχία και την εξάπλωση της Χρυσής Αυγής και στα Επτάνησα. Αντί τα μεγάλα αθηναϊκά μέσα να προβάλουν τα πραγματικά γεγονότα, έκαναν λόγο για ένταση κάνοντας πικρόχολα σχόλια για τις εκδηλώσεις της Χρυσής Αυγής. Δείτε το βίντεο από την διανομή και την αντίδραση του Συναγωνιστή Λαγού για τους θλιβερούς και γραφικούς "αντιφασίστες" που διαμαρτυρήθηκαν για την διανομή τροφίμων! Είναι χαρακτηριστικό πως και με την συμβολή "αντιφασιστών" από την Γερμανία, πάλι 12 άτομα ήταν όλα κι όλα!

Δελτίο Τύπου του Πυρήνα Ζακύνθου για τα γεγονότα

Ο Πυρήνας Ζακύνθου της Χρυσής Αυγής διοργάνωσε με  απόλυτη επιτυχία για ακόμη μια φορά διανομή τροφίμων στους συμπατριώτες μας, που δοκιμάζονται από την οικονομική εξαθλίωση που τους έχουν επιβάλλει. Οι συναγωνιστές από νωρίς το πρωί προετοίμασαν το χώρο μπροστά από τα γραφεία μας και διένειμαν σε πάνω από 200 οικογένειες τρόφιμα και ρούχα. Την ίδια ώρα μια ολιγάριθμη θλιβερή παρακρατική ομάδα μίσθαρνων παρακρατικών, με τις ευλογίες του δημάρχου, πραγματοποίησε αντισυγκέντρωση, θέλοντας να εμποδίσει τους ανθρώπους που είχαν ανάγκη, να πλησιάσουν στο χώρο διανομής. Παρά τις απειλές και τις ύβρεις τους, ο κόσμος τους έγραψε στα παλαιότερα των υποδημάτων τους. Με την εγκληματική ανοχή της αστυνομίας πλησίασαν ακόμη περισσότερο αποδεικνύοντας περίτρανα πόσο τραγικοί και υποκινούμενοι είναι, φωνάζοντας συνθήματα εναντίον των Ελλήνων και υπέρ των λαθρομεταναστών. Αμέσως ζητήσαμε  από την αστυνομία να τους απομακρύνει, προκειμένου να είναι εύκολη η πρόσβαση των συμπολιτών μας που ήθελαν να προμηθευτούν τα αγαθά που προσφέραμε . Λίγες στιγμές μετά, οι «σούπερ επαναστάτες» αποχώρησαν. Το κλιμάκιο των συναγωνιστών από την Αθήνα με επικεφαλής τον Συναγωνιστή Ιωάννη Λαγό παραχώρησε συνέντευξη στα τοπικά μέσα, απαντώντας σε θέματα που αφορούν την τοπική κοινωνία και την πατρίδα μας.

Το απόγευμα της ίδιας ημέρας ο ίδιος θλιβερός θίασος προσπάθησε να πλησιάσει με τη συγκάλυψη της αστυνομίας τον χώρο στον οποίο πραγματοποιούνταν η προγραμματισμένη εκδήλωσή μας. Παρά τις προειδοποιήσεις μας προς τους αρμοδίους της αστυνομίας να επιτελέσουν το καθήκον τους, και παρά τις διαβεβαιώσεις του διοικητή πως η εκδήλωση μας θα πραγματοποιηθεί ομαλά, δεχτήκαμε απρόκλητη επίθεση, η οποία απωθήθηκε δυναμικά, δίνοντας ένα καλό μάθημα σε όλους αυτούς που νομίζουν πως μπορούν να κρύβονται πίσω από τις πλάτες της αστυνομίας, του δημάρχου και του δημοτικού συμβουλίου και να επιτίθενται σε μια νόμιμη πολιτική συγκέντρωση. Η Χρυσή Αυγή δηλώνει απερίφραστα πως ποτέ δεν θα υποχωρούσε και δεν θα επέτρεπε σε κάποιους παλιάτσους να της χαλάσουν οποιαδήποτε εκδήλωσή της. Ας το βάλουν καλά αυτό στο μυαλό τους αυτοί που παριστάνουν τους τζάμπα μάγκες με την κάλυψη της αστυνομίας.

Η προγραμματισμένη εκδήλωση πραγματοποιήθηκε κανονικά και η συμμετοχή του κόσμου ξεπέρασε κάθε προσδοκία. Πρώτος μίλησε ο συναγωνιστής Χαράλαμπος Λάππος, καλωσορίζοντας τους συναγωνιστές. Στη συνέχεια το λόγο πήρε ο συναγωνιστής Χάρης Πατήρης, Γραμματέας του Πυρήνα Ζακύνθου, αναφερόμενος στα τοπικά προβλήματα και στις λύσεις που προτείνει η Χρυσή Αυγή. Χαιρετισμό απηύθυνε και ο συναγωνιστής Γεράσιμος Μινέτος, Γραμματέας του πυρήνα Κεφαλονιάς, τονίζοντας την αλληλεγγύη και τους ισχυρούς δεσμούς που υπάρχουν ανάμεσα στους Πυρήνες των Ιονίων Νήσων. Έπειτα το λόγο πήρε ο συναγωνιστής Νικόλαος Λεμοντζής, Περιφερειάρχης Ιονίων Νήσων του Κινήματός μας, κάνοντας λόγο για τις τρέχουσες πολιτικές εξελίξεις, τα τοπικά προβλήματα αλλά και την απουσία του δημάρχου από το πλευρό του ζακυνθινού λαού. Τέλος, μέσα σε πολλά χειροκροτήματα, το λόγο έλαβε ο συναγωνιστής Ιωάννης Λαγός, Βουλευτής Β Πειραιώς και μέλος του Πολιτικού Συμβουλίου. Με την ομιλία του ξεκαθάρισε τις βασικές θέσεις της Χρυσής Αυγής για πλήθος ζητημάτων που απασχολούν τον Ελληνικό λαό, επισημαίνοντας πως δεν έχουν ανάμεσα μας θέση καιροσκόποι, λαμόγια και συμφεροντολόγοι. Τόνισε επίσης πως η Χρυσή Αυγή έχει Ιδεολογία, την οποία ακολουθεί απαρέγκλιτα για πάνω από τρεις δεκαετίες και πως δεν είναι διατεθειμένη να αλλάξει ούτε μια λέξη από όλα όσα υποστηρίζει. Η εντύπωση που έμεινε σε όλους και έγινε βασική πεποίθηση είναι πως οι καιροί άλλαξαν και όποιος έχει συνδράμει έστω και στο παραμικρό για τη δυστυχία της πατρίδας μας θα μας βρει μπροστά του.

ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ
ΠΥΡΗΝΑΣ ΖΑΚΥΝΘΟΥ
Πατριάρχου Βαρθολομαίου 6
Τηλ. 6980787960