ΖΑΚΥΝΘΟΣ: Διανομή τροφίμων και θερμή υποδοχή από εκατοντάδες Έλληνες - ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΑΖ, ΒΙΝΤΕΟ

Σάββατο, 6 Απριλίου 2013 - 20:18

ΖΑΚΥΝΘΟΣ: Διανομή τροφίμων και θερμή υποδοχή από εκατοντάδες Έλληνες - ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΑΖ, ΒΙΝΤΕΟ

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε από τον Πυρήνα Ζακύνθου η διανομή τροφίμων και ρουχισμού σε άπορους συμπατριώτες μας. Παρά τον πόλεμο του δημάρχου και των αριστερών κομμάτων οι Ζακυνθινοί ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα της Χρυσής Αυγής στο μοναδικό κόμμα που είναι δίπλα στους Έλληνες και το αποδεικνύουμε καθημερινά με τις πράξεις μας. Μοιράστηκαν τρόφιμα σε πάνω από 200 Ζακυνθινές οικογένειες. Επίσης, ευχαριστούμε και τον Πυρήνα Κεφαλλονιάς για την ενεργό συμμετοχή του.


Στη δήθεν αντισυγκέντρωση που διαφήμιζαν επί εβδομάδες τα παρτάλια της αριστεράς και είχαν μάλιστα και την πολιτική κάλυψη της δημοτικής αρχής, μαζεύτηκαν... δώδεκα (12) άτομα. Ο περαστικός κόσμος γελούσε και λοιδορούσε τους ξοφλημένους. Απόψε το βράδυ αναμένεται ακόμα μεγαλύτερη συμμετοχή στην πολιτική εκδήλωση του κόμματος με ομιλητή τον Συναγωνιστή Ιωάννη Λαγό.

Οργιάζει πάντως η παραπληροφόρηση, μετά τη μεγάλη επιτυχία και την εξάπλωση της Χρυσής Αυγής και στα Επτάνησα. Αντί τα μεγάλα αθηναϊκά μέσα να προβάλουν τα πραγματικά γεγονότα, έκαναν λόγο για ένταση. Μεταφέρουμε από το newsbeast:

Επεισοδιακή η επίσκεψη βουλευτή της Χρυσής Αυγής στη Ζάκυνθο: Επιχείρησε να κινηθεί εναντίον διαδηλωτών

Ένταση επικράτησε σήμερα το πρωί, όταν φοιτητές και αντιφασιστικές οργανώσεις πραγματοποίησαν πορεία προς τα γραφεία της Χρυσής Αυγής στην Ζάκυνθο, με αφορμή την παρουσία του βουλευτή του κόμματος Ιωάννη Λαγού ο οποίος βρίσκεται στην Ζάκυνθο για να πάρει μέρος σε εκδηλώσεις της τοπικής οργάνωσης (διανομή τροφίμων) αλλά και να μιλήσει το βράδυ σε πολιτική εκδήλωση του κόμματος.

Όταν οι συγκεντρωθέντες άρχισαν να φωνάζουν συνθήματα κατά της Χρυσής Αυγής τότε ο κ. Λαγός, μαζί με άλλα μέλη της τοπικής οργάνωσης κινήθηκαν προς το μέρος των διαδηλωτών, με την αστυνομία που ήταν από νωρίς στην περιοχή και είχε αποκλείσει τους γύρω δρόμους, να αποτρέπει τα χειρότερα.

Ο Ι.Λαγός ζήτησε να απομακρυνθούν οι διαδηλωτές και να δοθούν διαβεβαιώσεις ότι δεν θα συγκεντρωθούν το βράδυ κατά την πολιτική εκδήλωση του κόμματος, ενώ είναι χαρακτηριστικός ο διάλογος του βουλευτή της Χρυσής Αυγής με τους υπεύθυνους της Αστυνομίας: «Ήρθαμε να βοηθήσουμε και είμαστε αντιμέτωποι με αυτούς! Aν τους πετάξουμε στη θάλασσα, θα φταίμε εμείς και θα μας φωνάζουν φασίστες».

Δείτε το βίντεο από την διανομή και την αντίδραση του Συναγωνιστή Λαγού για τους θλιβερούς και γραφικούς "αντιφασίστες" που διαμαρτυρήθηκαν για την διανομή τροφίμων! Είναι χαρακτηριστικό πως και με την συμβολή "αντιφασιστών" από την Γερμανία, πάλι 12 άτομα ήταν όλα κι όλα!