Έχουν γεμίσει λαθρομετανάστες την Αθήνα

Κυριακή, 28 Ιουνίου 2020 - 11:51

Έχουν γεμίσει λαθρομετανάστες την Αθήνα

Κοροϊδεύουν τον Ελληνικό Λαό με τις πλάτες των ΜΜΕ του συστήματος. Κανένα μέτρο στους λαθρομετανάστες για τον κορωνοϊό και την προστασία της δημόσιας υγείας

newsbreak.gr: “Μας κοροιδεύουν! Από τη Λιοσίων, ο συνωστισμός προσφύγων και μεταναστών μεταφέρθηκε στην Παρασκευοπούλου!”

“Κανένα μέτρο φαίνεται πως δεν έχει ληφθεί από τους αρμόδιους φορείς σχετικά με τον συνωστισμό προσφύγων και μεταναστών που συνεχίζει να παρατηρείται σε σημεία του κέντρου της Αθήνας, εν μέσω της πανδημίας του κορωνοϊού, με τον κίνδυνο η κατάσταση να μετατραπεί σε μια υγειονομική βόμβα με απρόβλεπτες συνέπειες να είναι ορατός.

Στις αρχές του μήνα, το newsbreak.gr είχε δημοσιεύσει την καταγγελία αναγνώστη σύμφωνα με την οποία στην οδό Λιοσίων και συγκεκριμένα σε κτίριο που βρίσκεται στο νούμερο 142 παρατηρείται ένας πρωτοφανής συνωστισμός δεκάδων προσφύγων και μεταναστών οι οποίοι παραμένουν για πολύ ώρα στο συγκεκριμένο σημείο, χωρίς να φορούν μάσκες ή έστω να κρατούν τις αποστάσεις ασφάλειας…

Λίγες μέρες μετά και σύμφωνα με τις δηλώσεις των αρμοδίων το χάος διευθετήθηκε! Ψέμα… Όπως διαπίστωσε ο ίδιος αναγνώστης ο συνωστισμός των προηγούμενων ημερών έχει μεταφερθεί στο πίσω στενό, στην  οδό Παρασκευοπούλου 3…”

ΟΛΟΚΛΗΡΟ ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΕΔΩ