Σαν στο σπίτι τους... Τούρκοι επιτέθηκαν σε Έλληνα στην Σάμο, επειδή άκουγε την Θεία Λειτουργία!
Κυριακή, 15 Σεπτεμβρίου 2019 - 17:16

Οι τουρκικές προκλήσεις συνεχίζονται αδιάκοπα ακόμα και εντός της Ελληνικής επικράτειας, αφού οι νεοραγιάδες κυβερνώντες έχουν παραδώσει γη και ύδωρ στους "φίλους" γείτονες. Πέρα από την βάρβαρη "πολιτισμική" εισβολή με τα τουρκοσήριαλ και τα χαμηλής ποιότητας τηλεπαιχνίδια του Ατζούν, οι τούρκοι καταλαμβάνουν την Πατρίδα μας με αγορές ακινήτων και συμπεριφέρονται ως έποικοι μέσα στην Ελλάδα!

Την περασμένη Τρίτη στην περιοχή Παγώνδα Σάμου τούρκοι υπήκοοι επιτέθηκαν και τραυμάτισαν βαριά 73χρονο Έλληνα, επειδή άκουγε στο ραδιόφωνο τον σταθμό της Εκκλησίας.

Όπως κατήγγειλε η κα Κατερίνα Στάθαινα: «Οκτώ παρά το πρωί της Τρίτης, καθόταν ο μπαμπάς μου έξω στο πλατύσκαλο του σπιτιού είχε βάλει ένα τρανζιστοράκι και άκουγε εκκλησιαστική λειτουργία. Απέναντι που έχει ένα σπίτι που μένουνε αυτοί οι Τούρκοι, βγήκε ο ένας και τραβούσε με το κινητό του βίντεο. Το έφερε μέσα στο πρόσωπο του μπαμπά μου, τον έσπρωξε ο μπαμπάς μου λίγο πίσω και αυτός άρχισε να τον χτυπά με μπουνιές στην κοιλιά. Μέχρι να πάρει ο μπαμπάς τα πάνω του και να αρχίσει να χτυπάει για να τον αποφύγει, ήρθανε άλλοι δύο».

Σύμφωνα με την μαρτυρία ήταν τρεις τούρκοι και τον χτυπούσαν με κλωτσιές σε όλο το σώμα και το κεφάλι. Ο πατέρας της κας Στάθαινας είναι 73 ετών, μεταφέρθηκε στο Γ.Ν. Σάμου, το πόδι του μπήκε σε νάρθηκα λόγω εξάρθρωσης κνήμης, το πρόσωπο του έχει πολλά χτυπήματα και είναι πρησμένο από τη δεξιά πλευρά, ενώ αναμένεται η ιατρική γνωμάτευση.

Ήδη από μέρους της οικογένειας έχει κατατεθεί μήνυση, ενώ γίνονται προσπάθειες από την κα Στάθαινα συγκέντρωσης διαμαρτυρίας των κατοίκων. Πώς θα αντιδράσει άραγε το ελλαδικό ΥΠ.ΕΞ; Μήπως με μια νέα κουμπαριά;

Οι τουρκικές προκλήσεις συνεχίζονται αδιάκοπα ακόμα και εντός της Ελληνικής επικράτειας, αφού οι νεοραγιάδες κυβερνώντες έχουν παραδώσει γη και ύδωρ

Απάντηση Ν. Γ. Μιχαλολιάκου στην συστημική παραπληροφόρηση: Η Χρυσή Αυγή δεν διαλύεται!
Κυριακή, 15 Σεπτεμβρίου 2019 - 15:47

Θριαμβολογούν πάλι κάποιοι περί «διάλυσης της Χρυσής Αυγής» με αφορμή την μετακόμιση της Κεντρικής Διοίκησης του Κινήματος, από την οδό Μεσογείων στην οδό Δηλιγιάννη…

Μας διασκεδάζουν αφάνταστα τέτοιου είδους δημοσιεύματα και όσο για το εάν… διελύθη η Χρυσή Αυγή, θα πάρουν τις απαντήσεις που πρέπει μέσα στο επόμενο διάστημα και αναγκαστούν να… προσγειωθούν στην σκληρή πραγματικότητα.

Για το ζήτημα, τα είπε όλα ο Γενικός Γραμματέας της Χρυσής Αυγής, Συναγωνιστής Ν. Μιχαλολιάκος με μια ανάρτηση στον προσωπικό του λογαριασμό στο twitter:

«In. gr: "Χρυσή Αυγή: Διαλύεται επιτέλους– Κλείνουν τα γραφεία της στη Μεσογείων". Η ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΜΑΣ: Απλά μετακόμιση στα Γραφεία μας Δηλιγιάννη 50, τα γραφεία της ΝΙΚΗΣ του Μαΐου 2012. Αν μπορούσαμε και εμείς να χρωστάμε εκατομμύρια ευρώ, όπως η ΝΔ και το ΠΑΣΟΚ θα τα κρατούσαμε».


 

Θριαμβολογούν πάλι κάποιοι περί «διάλυσης της Χρυσής Αυγής» με αφορμή την μετακόμιση της Κεντρικής Διοίκησης του Κινήματος, από την οδό

Μελιγαλάς 2019: Η Χρυσή Αυγή τίμησε τα εκατοντάδες αθώα θύματα των κομμουνιστών - Φωτορεπορτάζ, Βίντεο
Κυριακή, 15 Σεπτεμβρίου 2019 - 14:22

Παρούσα ήταν για ακόμη μια χρονιά η Χρυσή Αυγή στο Μνημόσυνο που τελείται κάθε Σεπτέμβρη στον Μελιγαλά στην μνήμη εκατοντάδων Ελλήνων και Ελληνίδων που εκτελέσθηκαν από τους αιμοσταγείς κομμουνιστοσυμμορίτες στην Πηγάδα.

Οι Χρυσαυγίτες παρακολούθησαν μαζί με τους συγγενείς των θυμάτων το καθιερωμένο τρισάγιο και στην συνέχεια κατέθεσαν στεφάνια ο Συναγωνιστής Ηλίας Παναγιώταρος εκ μέρους του Αρχηγού της Χρυσής Αυγής, Νικολάου Γ. Μιχαλολιάκου, ο Περιφερειακός Σύμβουλος Πελοποννήσου, Δημήτρης Τζεμπετζής για την "Ελληνική Αυγή για την Πελοπόννησο" και εκ μέρους της Τοπικής Οργάνωσης Καλαμάτας ο Συναγωνιστής Κωνσταντίνος Ηλιόπουλος.

Οι Συναγωνιστές έτυχαν θερμής υποδοχής από τους παρευρισκόμενους, καθώς παραμένουν οι μοναδικοί εκπρόσωποι πολιτικού κόμματος στην Ελλάδα που συμμετέχουν ενεργά για δεκαετίες στην διατήρηση της Ιστορικής Μνήμης, εν αντιθέσει με τους ψευτοδεξιούς και ψευτοπατριώτες που "τιμούν τους αγώνες της αριστεράς"!

Η σεμνή τελετή έληξε με άπαντες μέσα σε κλίμα συγκίνησης και σε στάση προσοχής να ψάλλουν τον Εθνικό Ύμνο.

Όσο υπάρχει η Χρυσή Αυγή, η μνήμη των αθώων θυμάτων και των εγκλημάτων των κομμουνιστοσυμμοριτών θα παραμένει άσβεστη.

Παρούσα ήταν για ακόμη μια χρονιά η Χρυσή Αυγή στο Μνημόσυνο που τελείται κάθε Σεπτέμβρη στον Μελιγαλά στην μνήμη εκατοντάδων

Εμείς και οι άλλοι: Με σύντροφο την Πίστη στους σκληρούς χειμώνες που έρχονται
Κυριακή, 15 Σεπτεμβρίου 2019 - 13:03

Τα δυο στοιχεία που χαρακτηρίζουν σήμερα, όσο τίποτε άλλο, την ελλαδική ζωή είναι η έλλειψη εθνικής συνείδησης και η έλλειψη αξιοπρέπειας. Δηλώνουν αγανακτισμένοι και οργισμένοι οι Έλληνες, τρέχουν σε συλλαλητήρια, κατακρίνουν, φοβερίζουν, ορκίζονται, αλλά όταν έρθει η κρίσιμη στιγμή, επιδεικνύουν ασυγχώρητη ανοχή και ευήθεια σε προστάγματα κλεφτών και προδοτών.

Και αυτό φυσικά δεν είναι τυχαίο. Οφείλεται στο γεγονός ότι η νεοελληνική κοινωνία είναι πλέον μια κοινωνία χωρίς κανέναν ηθικό φραγμό, χωρίς κανέναν κώδικα ηθικής συμπεριφοράς. Οφείλεται στο ότι η κοινωνική ευπρέπεια είναι έννοια άγνωστη σε αυτή τη χώρα, όπου η καταξίωση δεν σχετίζεται με την αναγνώριση της αξίας κάποιου αλλά είναι «προϊόν» των μέσων επικοινωνίας και των καταναλωτικών του δυνατοτήτων. Οφείλεται επίσης στο ότι η σημερινή ελληνόφωνη συλλογικότητα (όχι κοινωνία) έχει αφεθεί στην παθητική κατάποση τηλεοπτικών εντυπώσεων - λυμάτων και κυριαρχείται από έναν ακραία νοσηρό ατομικισμό. Αλλά και στο ότι ακόμη και εκείνοι που δηλώνουν χριστιανοί ορθόδοξοι (και είναι πραγματικά μεγάλο το ποσοστό) φαίνεται να μην αντιλαμβάνονται ότι δεν έχει καμιά σημασία το εάν απλώς πήγαμε στην εκκλησία αλλά το πόσο εκκλησία ήμασταν.

Πρόκειται για ένα κράτος στοιχειωμένο από τη γέννησή του με το αίμα του Καποδίστρια. Ένα κράτος που ποτέ δεν ξέπλυνε τη ντροπή της παραπομπής του Κολοκοτρώνη και του Καραϊσκάκη σε δίκες με την κατηγορία της εσχάτης προδοσίας! Και δυστυχώς από τότε δεν άλλαξε τίποτε, αφού η όποια επίκληση των οραμάτων των ηρώων της Ελληνικής Επανάστασης στο σημερινό ψευτορωμαίικο, θεωρείται πράξη μισαλλοδοξίας που παραπέμπει σε φασισμό και νεοναζισμό. Σε πολλές περιπτώσεις μάλιστα διώκεται και ποινικά. Την ίδια στιγμή που στις εθνικές μας επετείους, οι νεοραγιάδες που κυβερνούν αυτόν το τόπο συνεχίζουν ξεδιάντροπα να καταθέτουν στεφάνια στις προτομές εκείνων που αρνήθηκαν να ζήσουν σαν ραγιάδες!

Το νεοελληνικό κράτος δηλαδή είναι ένα κράτος θεμελιωμένο στο φόνο του πρώτου του κυβερνήτη, στο φόβο οποιασδήποτε αναφοράς σε ελληνική ιδιοπροσωπεία που πρέπει να μείνει ζωντανή και ανεπηρέαστη από την καφρίλα του μιμητισμού και το κοπιάρισμα του «ανώτερου» δυτικού πολιτισμού, και στο διωγμό των αρίστων. Οι επιπτώσεις δε αυτής της τριπλής θεμελίωσης είναι ίσως περισσότερο ορατές σήμερα από ποτέ, έχοντας οδηγήσει τη δημόσια ζωή της χώρας σε έναν φαύλο κύκλο αθλιότητας, σε ένα θανατηφόρο τέλμα.

Οι Έλληνες, είναι πλέον ένας λαός που μετατρέπεται ταχύτατα σε έναν ανούσιο ανθρωποχυλό χωρίς ζωή και προορισμό. Σε έναν λαό που έπαψε να πιστεύει στην αλήθειά του, την οποία έτσι κι αλλιώς δεν μπορεί να γνωρίζει μέσω της παιδείας που του παρέχεται από το ανθελληνικό κράτος. Τα στρώματα πίκρας που συνιστούν την ιστορία του, οι συμφορές και οι ξεριζωμοί, οι χαρές και οι εκτινάξεις του, και όλα όσα έκαναν το θάνατο για την πατρίδα πρόσωπο οικείο και ταυτόχρονα τη ζωή πρώτο και μέγα αγαθό, έχουν αντικατασταθεί από την ηδονοθηρία, τον ατομικισμό και από μια υστερία να μην απειληθεί η πολύτιμη υγεία μας από τα νοθευμένα προϊόντα.

Τα καθ’ ομολογία «τέκνα των Οθωμανών» που κυβερνούν αυτή τη χώρα, ένα μόνο μέλλον μπορούν να εγγυηθούν σε αυτόν τον τόπο: τον μηδενισμό. Τον μηδενισμό που ντύθηκε τον ιδεολογικό μανδύα του «Ιστορικού Υλισμού» σαν ένας σύγχρονος αμφιπρόσωπος Ιανός, γνωστός και με τις ονομασίες: μαρξισμός - καπιταλισμός. Τις ιδεολογίες που μεταποιούν από κοινού την άσκηση πολιτικής σε διαχείριση εξουσίας αρνούμενες αμφότερες την ύπαρξη οποιουδήποτε «νοήματος» πέραν αυτού που ορίζουν η ύλη και οι αγορές. Όλα φαίνονται να ελαχιστοποιούνται σήμερα, ο χρόνος να θρυμματίζεται και η ζωή των επάλληλων συμβιβασμών να κερδίζει τη μάχη αναμετρώμενη με την πληρότητα της σεμνής περηφάνιας.

Μα να, που στον κόσμο των συμβάσεων, ορθώνεται ξανά το αιώνιο αίτημα της φυλής μας για μια ζωή που δεν θα είναι προϊόν τύχης, φόβου ή ανάγκης αλλά στάδιο ελευθερίας και επίτευγμα της βαριάς και γρήγορης ανασαιμιάς αυτού του έθνους που αρνείται να πεθάνει και αναζητά τον αρχαίο της ρυθμό και το μυστικό κάλλος των αιώνιων προτύπων του.

Αυτού του έθνους που την 7η Ιουλίου 2019, μέσα από την «ήττα» του Λαϊκού Συνδέσμου κέρδισε ανέλπιστα μια μεγάλη νίκη: Να μην αστικοποιηθεί το κόμμα της Χρυσής Αυγής. Να μειωθούν μεν τα εκλογικά ποσοστά του Ελληνικού Εθνικισμού αλλά να διατηρηθεί αλώβητος και ζωντανός ο «κόκκος σινάπεως» της εθνικής μας ζωής, η μικρά ζύμη που θα ζυμώσει το νεκρό φύραμα του έθνους μας δίνοντας ξανά αέρα στα πανιά των ονείρων του, «όταν η περίστασις το συγχωρήσει».

Όλα λοιπόν περιστρέφονται γύρω από το αίτημα να εγκαταλείψουμε τα στυλοπάτια που σάπισαν και τρίζουν και να απελευθερωθούμε από το φόβο, δηλαδή από την ανάγκη. Αλλά το αίτημα αυτό απαιτεί Πίστη. Ευτυχισμένοι όσοι μπορούν να τη έχουν και να ζήσουν μαζί της τους σκληρούς χειμώνες που έρχονται.

ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ ΚΑΡΑΪΣΚΟΣ

Τα δυο στοιχεία που χαρακτηρίζουν σήμερα, όσο τίποτε άλλο, την ελλαδική ζωή είναι η έλλειψη εθνικής συνείδησης και η έλλειψη

Μελιγαλάς 1944: Το χρονικό της μεγάλης σφαγής
Κυριακή, 15 Σεπτεμβρίου 2019 - 11:44

Είναι Σεπτέμβριος του 1944. Στις 4 του μηνός τα γερμανικά στρατεύματα αποχωρούν από την Μεσσηνία και τους γειτονικούς νομούς Λακωνίας και Ηλείας με κατεύθυνση την Τρίπολη και την Κόρινθο. Την πόλη των Καλαμών υπεράσπιζε δύναμις 600 ανδρών των Ταγμάτων Ασφαλείας και 200 της Ε.Β. Χωροφυλακής, υπό την διοίκηση του Νομάρχου Δημητρίου Περρωτή. Την επομένη ημέρα οι κομμουνισταί ζώνουν την πόλη. Επικεφαλής τους είναι ο απεσταλμένος του κόμματος από την Αθήνα, Νίκος Μπελογιάννης, που ζητά επιτακτικά την παράδοση της πόλεως.

Ο Νομάρχης με την συναίνεση των υπολοίπων τοπικών παραγόντων αρνήθηκε ρητά και κατηγορηματικά. Έτσι, τα ξημερώματα της 9ης Σεπτεμβρίου, τα κόκκινα θηρία χίμηξαν στην Καλαμάτα. Η υπεροχή τους σε έμψυχο υλικό, σε πυροβολικό και σε βαρέα όπλα ήταν συντριπτική. Μοιραία, λοιπόν, μέχρι το βράδυ τα περισσότερα φυλάκια και οι συνοικίες της πόλεως έπεσαν στα χέρια του εχθρού. Ως τα μεσάνυχτα είχε μείνει απόρθητη η περιοχή του κέντρου της Καλαμάτας, όπου ευρισκόταν η Διοίκηση Χωροφυλακής.

Εκεί, λοιπόν, είχαν συγκεντρωθεί οι αρχές, οι εναπομείναντες μαχητές και πολλοί τρομοκρατημένοι πολίτες. Ο κλοιός έσφιγγε συνεχώς γύρω τους. Οι ώρες ήταν κρίσιμες και οι αποφάσεις δεν είχαν την πολυτέλεια να περιμένουν. Μετά από σύσκεψη, αποφασίστηκε ομοφώνως η απελπισμένη έξοδος των δυνάμεων προς τον σιδηροδρομικό σταθμό και από κει η αναχώρηση προς τον ελεύθερο Μελιγαλά. Πράγματι, μετά από λίγο έγινε η έξοδος και περίπου 1.000 εθνικισταί κατάφεραν να φθάσουν στον Μελιγαλά. Εκεί θα δινόταν η κρίσιμη μάχη!

Η μάχη άρχισε στις 13 Σεπτεμβρίου με μια μανιασμένη μαζική επίθεση των ορδών του Άρη Βελουχιώτη. Η άμυνα του ηρωικού Μελιγαλά ήταν πολύ καλά οργανωμένη. Περίπου 700 μαχητές ήταν κατανεμημένοι σε διάφορα οχυρά σημεία και αμύνονταν με τον παραδοσιακό ελληνικό τρόπο. Επικεφαλής των εθνικών δυνάμεων ήταν ο ταγματάρχης Δ. Παπαδόπουλος. Ο απολογισμός της πρώτης ημέρας της μάχης ήταν αρνητικός για τους συμμορίτες, εφόσον όχι μόνον αποκρούστηκε η επίθεσή τους, αλλά ετράπησαν και σε άτακτη φυγή μετά από την αντεπίθεση των εθνικιστών, ενώ κυριεύθησαν 12 οπλοπολυβόλα τους.

Διαβάστε την συνέχεια στο ethnikismos.net

Είναι Σεπτέμβριος του 1944. Στις 4 του μηνός τα γερμανικά στρατεύματα αποχωρούν από την Μεσσηνία και τους γειτονικούς νομούς Λακωνίας

Οι Χρυσαυγίτες τιμούν την Μνήμη των θυμάτων του Μελιγαλά - Πρώτες εικόνες
Κυριακή, 15 Σεπτεμβρίου 2019 - 10:48

Για ακόμη μια χρονιά το Εθνικιστικό Λαϊκό Κίνημα της Χρυσής Αυγής -είναι το μοναδικό πολιτικό κόμμα στην Πατρίδα μας- που βρίσκεται στον Μελιγαλά για να τιμήσει τα εκατοντάδες θύματα που σφαγιάστηκαν από τους κομμουνιστοσυμμορίτες.

Θα ακολουθήσει αναλυτικό φωτορεπορτάζ.

Για ακόμη μια χρονιά το Εθνικιστικό Λαϊκό Κίνημα της Χρυσής Αυγής -είναι το μοναδικό πολιτικό κόμμα στην Πατρίδα μας- που

Δυναμική δράση και απάντηση σε αναρχοκομμουνιστές από την “κλειστή” Τ.Ο. Πειραιώς - Φωτογραφίες
Κυριακή, 15 Σεπτεμβρίου 2019 - 10:07

Την Παρασκευή 13 Σεπτεμβρίου πραγματοποιήθηκε με επιτυχία μία ακόμη λειτουργία των γραφείων της Τ.Ο. Πειραιώς. Παράλληλα, μία «χούφτα» έμμισθων παρακρατικών αναρχοκομμουνιστών επί της Πλατείας Κοραή πάσχιζε να πείσει τους διερχόμενους πολίτες πως πραγματοποιεί «συγκέντρωση διαμαρτυρίας», επαιτώντας μάλιστα για χρηματοδότηση των… σκοπών τους.

Έχοντας αναθαρρήσει από τα πρόσφατα δημοσιεύματα των καθεστωτικών ΜΜΕ που έκαναν λόγο για κλείσιμο των γραφείων της Χρυσής Αυγής στον Πειραιά, μια συντεχνία άεργων αριστεροαναρχικών που μάταια αυτοαποκαλείται ως «μαχητική», είχε τη φαεινή ιδέα να πανηγυρίσει το πολύκροτο «κλείσιμο» των γραφείων. Δίχως κανένα έρεισμα στον Πειραιά και τις γειτονιές του απομονώθηκαν πλήρως από τους πολίτες, ενώ δεν είχαν τη δυνατότητα να γεμίσουν ούτε τις λιγοστές καρέκλες που περιφέρουν ανά την Αττική.

Φυσικά, ένας περιπλανώμενος θίασος φαντασιόπληκτων αναρχοκομμουνιστών δεν θα μπορούσε να παρακωλύσει την προγραμματισμένη λειτουργία της Τοπικής Οργανώσεως Πειραιώς. Συνεπώς, δεκάδες συναγωνιστές από την περιοχή του Πειραιά και το Μέτωπο Νεολαίας έδωσαν βροντερό παρόν, περιφρουρώντας την καθιερωμένη πολιτική δραστηριότητα του Κινήματος στην πόλη.

Οι όποιες ψευδαισθήσεις περί «μαχητικότητας» εξαϋλώθηκαν σε μόλις λίγα λεπτά, όταν έγινε πλέον αντιληπτό πως όχι μόνο λειτουργούν τα γραφεία, αλλά και πλαισιώνονται από πλήθος Χρυσαυγιτών. Ακολούθως, οι συναγωνιστές φρόντισαν να υπενθυμίσουν στους κρατικοδίαιτους «ταξικούς αγωνιστές» πως ο Πειραιάς αποτελεί «καμένο χαρτί» για το είδος τους.

Στη συνέχεια, οι Χρυσαυγίτες που κατέκλυσαν τα γραφεία, από τον εξώστη και την οροφή του κτιρίου φρόντισαν να στείλουν ένα αποχαιρετιστήριο μήνυμα στους αποκαρδιωμένους από την αποτυχία της εκδήλωσής τους αριστεροαναρχικούς. Ψάλλοντας τον Ύμνο του Κινήματος και γεμίζοντας τον Πειραιώτικο ουρανό με τα πορφυρά χρώματα της ανατρεπτικής του Ιδέας. Η νύχτα «έγινε» μέρα και το κτίριο θύμισε πυρσό αναμμένο ανάμεσα στα ερείπια της αστικής παρακμής.

Τέλος, με το πέρας της λειτουργίας των γραφείων, δεκάδες Χρυσαυγίτες προχώρησαν σε δυναμική πολιτική δράση στο κέντρο του Πειραιά και την Πλατεία Κοραή, επιτελώντας τις απαραίτητες διορθωτικές ενέργειες, ώστε τίποτε να μην θυμίζει την ολιγόωρη παρουσία αριστερών «τρωκτικών» στην πόλη.

Η Τ.Ο. Πειραιώς δεσμεύεται πως θα αποτελέσει προπύργιο των Εθνικιστικών Αγώνων που έρχονται, για την περαιτέρω εδραίωση των Ιδεών της Χρυσής Αυγής σε γειτονιές και πόλεις. Με ιδεολογική συνέπεια και πίστη στον Αρχηγό, οι Εθνικιστές πορεύονται εμπρός!

Την Παρασκευή 13 Σεπτεμβρίου πραγματοποιήθηκε με επιτυχία μία ακόμη λειτουργία των γραφείων της Τ.Ο. Πειραιώς. Παράλληλα, μία «χούφτα» έμμισθων παρακρατικών

Έτσι επιβραβεύονται οι εμπαθείς πολέμιοι της Χρυσής Αυγής: Φαβορί ο Πρετεντέρης για νέος πρόεδρος του Μεγάρου Μουσικής
Κυριακή, 15 Σεπτεμβρίου 2019 - 08:21

Ο περιβόητος δημοσιογράφος Γιάννης Πρετεντέρης, ο οποίος έχει υπηρετήσει το σύστημα από όλα φερέφωνα και διαπλεκόμενα ΜΜΕ είναι σύμφωνα με πληροφορίες το φαβορί για να αναλάβει νέος πρόεδρος του Μεγάρου Μουσικής.

Μπορεί βέβαια χθες το απόγευμα το αρμόδιο υπουργείο Πολιτισμού με ανακοίνωσή του (βλέπε Άννα Παναγιωταρέα) να μην επιβεβαίωσε τις φήμες, αλλά ούτε και τις διέψευσε.

Προφανώς ο μετρ της προπαγάνδας και της παραπληροφόρησης, ο οποίος έβαλε κι αυτός το λιθαράκι του για τον ερχομό του Μητσοτάκη στην εξουσία, είναι ο πλέον κατάλληλος άνθρωπος για την... βρώμικη δουλειά.

Μην ξεχνάμε άλλωστε ότι έχει περγαμηνές στο να προκαλεί αναγούλα με τα λέγομενά του, όταν το απόγευμα της 1ης Νοεμβρίου 2013 ο Γιώργος Φουντούλης και ο Μανώλης Καπελώνης δολοφονούνταν έξω από τα γραφεία της Χρυσής Αυγής από τις σφαίρες των αριστερών τρομοκρατών, ο Γιάννης Πρετεντέρης εξέφραζε την ανησυχία του (!), επειδή οι παρακρατικοί "μπορεί να σκότωναν και κανά άνθρωπο".

Πράγματι, ένας άνθρωπος του πολιτισμού...

Ο περιβόητος δημοσιογράφος Γιάννης Πρετεντέρης, ο οποίος έχει υπηρετήσει το σύστημα από όλα φερέφωνα και διαπλεκόμενα ΜΜΕ είναι σύμφωνα με

Η απλή εξήγηση της υφεσιακής οικονομικής κατάστασης στην Γερμανία
Κυριακή, 15 Σεπτεμβρίου 2019 - 00:50

Το ευρώ είναι στην ουσία το γερμανικό μάρκο και η κυκλοφορία του καθώς και η συναλλαγματική του ισοτιμία υφίσταται διακυμάνσεις αποκλειστικώς βάσει των οικονομικών και εμπορικών συμφερόντων της Γερμανίας που σήμερα βρίσκεται σε ύφεση λόγω των διεθνών εμπορικών πιέσεων.

Στις 12 Σεπτεμβρίου 2019 το Ινστιτούτο Ifo εξέφρασε για το υπόλοιπο τους έτους δυσμενείς προβλέψεις για τον ρυθμό ανάπτυξης της γερμανικής οικονομίας. Επεξηγηματικά η γνώμη του Ifo είναι ότι η γερμανική οικονομία φαίνεται ότι θα συρρικνωθεί κατά 0,1% στο τρίτο τρίμηνο του 2019 επειδή επηρεάζεται σημαντικά από την κλιμάκωση των διεθνών εμπορικών πολέμων.

Όμως ας εξηγήσουμε με απλά λόγια τον λόγο που ένας "εμπορικός πόλεμος" επηρεάζει σημαντικά την Γερμανία. Σε μια πλήρως ανοικτή αγορά χωρίς ιδιαίτερες συναλλαγματικές διακυμάνσεις εάν μια χώρα μπορεί :

1. να έχει τις βιομηχανικές υποδομές για την παραγωγή αγαθών

2. να αποζημιώνει με όσο το δυνατόν λιγότερα χρήματα το ανθρώπινο δυναμικό για την εργασία της παραγωγής των αγαθών

3. να μην υφίσταται δασμούς στις εξαγωγές της

τότε θα υπάρξει το οικονομικό θαύμα της ανάπτυξης της Γερμανίας.

Όμως αυτό το οικονομικό θαύμα που προσδίδει κέρδος στην Γερμανία σημαίνει ότι οι άλλες χώρες που δέχονται τις γερμανικές εξαγωγές υφίστανται ζημία. Αναλυτικά αυτή η ζημία βασικά είναι κοινωνική (λιγότερες θέσεις εργασίας), τεχνολογική (έλλειψη ανάπτυξης υποδομών) και προφανώς οικονομική (αρνητικό ισοζύγιο πληρωμών).

Φυσικά σε ευρύτερο γεωστρατηγικό πλαίσιο υπάρχει η δυνατότητα ακόμη και για την υποβάθμιση της Εθνικής Ασφάλειας μιας χώρας από τα εισαγόμενα προϊόντα που δέχεται στην επικράτεια της, όπως για παράδειγμα η αγορά των κινητών τηλεφώνων και των μικροεπεξεργαστών για ηλεκτρονικούς υπολογιστές.

Τώρα για να δώσουμε ένα παράδειγμα ειδικότερα για την Γερμανία μια μελέτη που ήρθε στην δημοσιότητα από το cnbc.com τον Φεβρουάριο του 2019 ανέφερε ότι η εφαρμογή δασμών στις εξαγωγές των αυτοκινήτων της στην Αμερική θα μπορούσε να επιφέρει σχεδόν 7 δισ ευρώ λιγότερα κέρδη από ότι σήμερα. Άλλο ένα παράδειγμα είναι η γενικότερη σύγκριση των οικονομικών πολιτικών της Γερμανίας, των ΗΠΑ και της Κίνας. Ενώ η Γερμανία προσπαθεί να μειώσει το δημοσιονομικό κόστος οι άλλες χώρες επενδύουν στην τεχνολογία, στα οδικά δίκτυα και στις νέες τεχνολογίες.

Με απλά λόγια η οικονομική πολιτική της Ευρωπαϊκής Ένωσης επίτηδες ταυτίζεται μόνο με αυτή της Γερμανίας. Όμως όταν η Γερμανία θεωρήσει ότι απειλείται σοβαρά η οικονομική της υπόσταση τότε θα απεμπολήσει εξαιρετικά εύκολα το ευρώ αφήνοντας χώρες σαν την Ελλάδα εξαιρετικά εκτεθειμένες σε μια οικονομική θύελλα αφού το ευρώ δεν θα έχει πια αξία.

Συμπερασματικά οι πρόσφατες κινήσεις της Ευρωπαϊκής Κεντρικής Τράπεζας, όπως η προετοιμασία για ένα καινούργιο γύρο ποσοτικής χαλάρωσης (QE) που φυσικά δεν θα συμπεριλαμβάνει την Ελλάδα και η συνεχιζόμενη προσπάθεια για την υποτίμηση του ευρώ έναντι του δολαρίου αποσκοπούν αποκλειστικά στην προστασία της γερμανικής οικονομίας. Δυστυχώς η Ελληνική Οικονομία μέσα στην ευρωζώνη βρίσκεται έρμαιο των οικονομικών συμφερόντων της Γερμανίας.

Θεόδωρος Γ. Κωστής

Το ευρώ είναι στην ουσία το γερμανικό μάρκο και η κυκλοφορία του καθώς και η συναλλαγματική του ισοτιμία υφίσταται διακυμάνσεις

“Εθνική” Παιδεία δεν γίνεται με την “Lady Bilderberg”
Σάββατο, 14 Σεπτεμβρίου 2019 - 23:15

Το θράσος και η υποκρισία των “προοδευτικών” δεν έχει όρια! Καταγγέλλουν την νέα υπουργό Παιδείας και όχι Εθνικής Παιδείας βεβαίως, Νίκη Κεραμέως, για την δήλωσή της ότι η Παιδεία έχει σκοπό την καλλιέργεια εθνικής συνειδήσεως! Να μην ανησυχούν… Τίποτε τέτοιο δεν πρόκειται να συμβεί.

Και εάν έχουν αμφιβολία ας θυμηθούν την πρόσφατη απόφαση της αρχής προστασίας προσωπικών δεδομένων, που καταργεί Εθνικότητα και Θρησκεία στα απολυτήρια και στα πιστοποιητικά των σχολείων. Και τι είπε η Νίκη Κεραμέως για την απόφαση αυτή; 

Ότι το Υπουργείο είναι υποχρεωμένο να σέβεται και να ακολουθεί τις αποφάσεις των ανεξάρτητων αρχών και δηλαδή επί του προκειμένου να καταργήσει ιθαγένεια και θρήσκευμα!

Τι φοβούνται λοιπόν; Ας μην έχουν αμφιβολία η πολιτική της παγκοσμιοποίησης και της καταστροφής του Εθνικού κράτους με την βοήθεια της α-παιδείας του αντιρατσισμού και του ψευτοανθρωπισμού θα συνεχιστεί κανονικά. Δεν είναι δυνατόν να ακολουθήσει άλλη πολιτική η Νίκη Κεραμέως, που ήταν παρούσα και συμμετείχε στις εργασίες της τελευταίας συνεδριάσεως της Λέσχης Μπίλντερμπεργκ. 

Χαρακτηριστικό είναι ότι η υπουργός Παιδείας του Μητσοτάκη φωτογραφήθηκε με ανήλικα παιδιά σε «κέντρο φιλοξενίας» της Λέρου όπου σημείωσε την «άοκνη και συγκινητική προσπάθεια των εκπαιδευτικών μας και του λοιπού προσωπικού να στηρίξουν τα παιδιά των προσφύγων και να υπηρετήσουν στην πράξη το πρότυπο της εκπαίδευσης χωρίς αποκλεισμούς.»

Το θράσος και η υποκρισία των “προοδευτικών” δεν έχει όρια! Καταγγέλλουν την νέα υπουργό Παιδείας και όχι Εθνικής Παιδείας βεβαίως,

Συνεχίζεται η εκστρατεία λάσπης κατά της Χρυσής Αυγής
Σάββατο, 14 Σεπτεμβρίου 2019 - 21:38

Συμμετέχουν σε αυτήν και οι “πατριωτικές” δυνάμεις

Αυτή η Ιστορία κρατάει πάνω από δέκα χρόνια, αλλά δεν λέει να σταματήσει και ο λόγος προφανής. Θέλουν να εξαφανίσουν από προσώπου γης την ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ! Δεν τους φτάνει το γεγονός ότι την έθεσαν, με τον τρόπο που την έθεσαν εκτός κοινοβουλίου στις 7 Ιουλίου και αυτό γιατί δεν αποκλείουν μία δυναμική επάνοδό της. Πόσο μάλλον που οι άνθρωποι που ήταν η ψυχή της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ παραμένουν όρθιοι και ασυμβίβαστοι. Και βεβαίως αρχιτέκτονες της δολερής αυτής εκστρατείας ενάντια τους απροσκύνητους Έλληνες Εθνικιστές είναι οι ολιγάρχες και οι πάντοτε εθνοπροδότες μπολσεβίκοι.

Αλλά δεν είναι μόνοι τους. Στο πλευρό τους και κάποιοι δήθεν πατριώτες, δήθεν εθνικιστές, δήθεν ακροδεξιοί, γεμάτοι χολή και μίσος κατά της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ και ιδιαίτερα ενάντια στον Γενικό Γραμματέα του Κινήματος, Συναγωνιστή Μιχαλολιάκο. 

Είναι ο αγαπημένος τους στόχος και είναι φυσικό, γιατί κτυπώντας την ηγεσία του Κινήματος κτυπάνε αυτή την ίδια την καρδιά της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ. Και είναι πράγματι κωμικό και οι μόνοι που δεν το καταλαβαίνουν είναι κάποιοι βλάκες πως είναι δυνατόν κάποιος να εμφανίζεται σαν φίλος της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ και να συκοφαντεί με βρώμικο τρόπο εδώ και χρόνια αυτόν, που έχει το καθήκον να είναι ο επικεφαλής της. 

Τραγική περίπτωση και κάποιοι “ουδέτεροι”, οι οποίοι παριστάνουν τους αντικειμενικούς και τους αμέτοχους, είναι αυτοί που δεν παίρνουν θέση, οι ΑΤΙΜΟΙ σύμφωνα με τον ορισμό που δίνει ο Θουκυδίδης. Ό,τι και να κάνουν όμως δεν θα τα καταφέρουν γιατί η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ έχει πίσω της δεκαετίες τίμιων αγώνων και θυσιών και αυτό δεν μπορούν να το σβήσουν κάποιοι τυχοδιώκτες, που σήμερα παριστάνουν τους πατριώτες και κάποτε ήτανε άλλοι στο ΠΑΣΟΚ, άλλοι στον Λεβέντη και άλλοι στην Νέα Δημοκρατία.

Συμμετέχουν σε αυτήν και οι “πατριωτικές” δυνάμεις Αυτή η Ιστορία κρατάει πάνω από δέκα χρόνια, αλλά δεν λέει να

Η Ευρώπη πληρώνει τους λαθρομετανάστες για να μείνουν στην Ελλάδα!
Σάββατο, 14 Σεπτεμβρίου 2019 - 20:11

Για όσους δεν το ξέρουν, η Ευρωπαϊκή Ένωση πληρώνει για τους λαθρομετανάστες, προκειμένου αυτοί να παραμείνουν στην Ελλάδα και να μη περάσουν στις χώρες της υπόλοιπης Ευρώπης. Μόνο στην περιοχή της Δυτικής Μακεδονίας, έχουν μισθωθεί περισσότερα από δέκα ξενοδοχεία, τα οποία πληρώνονται κατ’ ευθείαν από τον Διεθνή Οργανισμό Μετανάστευσης, ο οποίος μισθοδοτείται από την Ευρωπαϊκή Επιτροπή μέσα στα πλαίσια προγράμματος του ΟΗΕ, το οποίο προβλέπει να λαμβάνουν για την κάλυψη των αναγκών διαβιώσεώς τους οικονομικό βοήθημα με απ΄ ευθείας, όπως γράψαμε παραπάνω, χρηματοδότηση από την Ε.Ε.

Είναι προφανές, λοιπόν, ότι υπάρχει μυστική συμφωνία μεταξύ τόσο της προηγούμενης κυβερνήσεως ΣΥΡΙΖΑ, όσο και της σημερινής της Νέας Δημοκρατίας, με τις Βρυξέλλες να κρατηθούν και να παραμείνουν στην Ελλάδα οι ανεξέλεγκτες ροές των λαθρομεταναστών και αυτό ασφαλώς δεν το γνωρίζει ο Ελληνικός Λαός. Το μόνο κόμμα που είχε την τόλμη να πει τα πράγματα με το όνομά τους και να χρησιμοποιεί στη Βουλή την λέξη λαθρομετανάστες ήταν η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ, η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ που συνεχίζει να δίνει τον αγώνα της για μια Πατρίδα ελεύθερη χωρίς ξενόδουλη κυβέρνηση που υπακούει στις εντολές της Γερμανίας που εξουσιάζει την Ε.Ε. και η οποία θέλει την Ελλάδα μια χώρα στο περιθώριο της Ευρώπης όπου θα καταλήγουν οι λαθρομετανάστες που είναι στην συντριπτική τους πλειοψηφία ισλαμιστές από την Ασία και την Αφρική.

Για όσους δεν το ξέρουν, η Ευρωπαϊκή Ένωση πληρώνει για τους λαθρομετανάστες, προκειμένου αυτοί να παραμείνουν στην Ελλάδα και να

Βροντούν… κανόνια μέσα στη ΝΔ: «Ο Κυριάκος μας παραπλάνησε»
Σάββατο, 14 Σεπτεμβρίου 2019 - 18:49

«Μας έπεισε να τον ψηφίσουμε για να απαλλαγεί η πατρίδα από την λαίλαπα του Τσίπρα και της παρέας του και να αλλάξει σελίδα. Δυστυχώς το μόνο που άλλαξε είναι το παρουσιαστικό και η συμπεριφορά των κυβερνώντων. Πλέον φοράνε γραβάτες και γενικότερα τηρούν τα προσχήματα όσον αφορά τους κανόνες της αστικής δημοκρατίας.»

Έτσι αρχίζει το άρθρο που φιλοξενεί σήμερα ιστοσελίδα των κύκλων της ΝΔ και που φέρει τον τίτλο… «Οι Πρέσπες του Κυριάκου». Σε αυτό αναφέρεται στα μεγάλα «αγκάθια» που γκρεμίζουν την ψεύτικη εικόνα της απόλυτης πολιτικής κυριαρχίας της ΝΔ, που δεν είναι άλλα, από την προδοσία της Μακεδονίας, το λαθρομεταναστευτικό και τα ελληνοτουρκικά.

Φυσικά κανέναν δεν εξαπάτησε ο Κυριάκος Μητσοτάκης εις ό,τι αφορά την εφαρμογή της Συμφωνίας των Πρεσπών. Το αντίθετο! Είχε ξεκαθαρίσει προς όλους, ότι ΔΕΣΜΕΥΕΤΑΙ από αυτή την συμφωνία και θα την ΣΕΒΑΣΤΕΙ. Οπότε κακώς σήμερα κάποιοι αισθάνονται σαν «εξαπατημένοι σύζυγοι» γιατί ο σημερινός πρωθυπουργός ήταν πάντοτε υπέρ μιας σύνθετης ονομασίας.

Όμως τα… κανόνια βροντούν στο εσωτερικό της ΝΔ και για το ζήτημα της διαπλοκής. Διαβάζουμε χαρακτηριστικά: «Στο μέτωπο της διαφθοράς και της διαπλοκής η... παράδοση συνεχίζεται: Έργα που δίνονται σε συγκεκριμένους επιχειρηματίες συνοδευόμενα με τις απαραίτητες πομφόλυγες περί ανάπτυξης και δημιουργίας θέσεων εργασίας, όπως το Ελληνικό. Πρέπει να μας θεωρούν εντελώς κουτούς όταν μιλούν για 70.000 νέες θέσεις εργασίας. Ήδη η αγορά γελάει. Οι μόνοι ευνοημένοι όπως λέει χαρακτηριστικά θα είναι οι... καζινάδες. Εκδότες με στενές σχέσεις που στηρίζουν την κυβέρνηση ευελπιστώντας σε ανταλλάγματα…»

Αυτό που είναι βέβαιον είναι ότι οι ισορροπίες στο εσωτερικό της Νέας Δημοκρατίας είναι τόσο εύθραυστες, όσο και οι δήθεν διαχωριστικές πολιτικές γραμμές του Μητσοτάκη από τον Τσίπρα. Όταν θα καταλαγιάσει το λιβάνισμα των ΜΜΕ γιατί πλέον κάποια πράγματα δεν θα μπορούν να μένουν ασχολίαστα – όπως ήδη συμβαίνει με τους λαθρομετανάστες και αύριο θα συμβεί με τα ελληνοτουρκικά… - τότε κάποιοι θα αναλάβουν με μεγάλη ευχαρίστηση να… κοντύνουν το πολιτικό μπόι του Κυριάκου Μητσοτάκη.

Η στιγμή που οι Έλληνες θα αναζητήσουν την καθαρή φωνή των Ελλήνων Εθνικιστών δεν αργεί. Γιατί μόνον οι Εθνικιστές μπορούν να δώσουν απαντήσεις στα φλέγοντα εθνικά και κοινωνικά ζητήματα, πάνω στα οποία η ΝΔ απλώς συνεχίζει την πολιτική του ΣΥΡΙΖΑ.

Ν.Κ.

«Μας έπεισε να τον ψηφίσουμε για να απαλλαγεί η πατρίδα από την λαίλαπα του Τσίπρα και της παρέας του και

Μια δήλωση ενός Έλληνα προπονητή που έκανε την χούντα των “αντιρατσιστών” να λυσσάξει
Σάββατο, 14 Σεπτεμβρίου 2019 - 17:53

Λυσσασμένες επιθέσεις κατά του βετεράνου καλαθοσφαιριστή και νυν προπονητή μπάσκετ Βαγγέλη Αλεξανδρή, εξαπολύουν στο όνομα του… αντιρατσισμού και της… πολιτικής ορθότητας οι κάθε λογής «συμπαραστάτες» και «αλληλέγγυοι». Αιτία είναι ένα σχόλιό του στο Twitter, σχετικά με τον τελικό του φετινού Παγκοσμίου Κυπέλλου της Κίνας, ανάμεσα στην Ισπανία και την Αργεντινή, το οποίο θεωρείται… ρατσιστικό. Ποιο ήταν το… ρατσιστικό σχόλιο;

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΗΝ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΣΤΟ ΕΘΝΙΚΙΣΜΟΣ.ΝΕΤ

Λυσσασμένες επιθέσεις κατά του βετεράνου καλαθοσφαιριστή και νυν προπονητή μπάσκετ Βαγγέλη Αλεξανδρή, εξαπολύουν στο όνομα του… αντιρατσισμού και της… πολιτικής

Μύκονος: Η αστική τάξη πάει στον παράδεισο…
Σάββατο, 14 Σεπτεμβρίου 2019 - 17:17

Είναι πράγματι εξαιρετικά προκλητικό και δεν συμβαίνει σήμερα, αλλά όλα τα τελευταία χρόνια της κρίσεως από το 2010 μέχρι σήμερα, είναι εξοργιστικό να βλέπεις κάποιους πλούσιους να έχουν γίνει περισσότερο πλούσιοι μέσα στην εθνική συμφορά που κτύπησε την χώρα και την ίδια ώρα να συνεχίζεται ένα όργιο σπατάλης χωρίς τέλος και μία επίδειξη πλούτου πρωτοφανής!

Επίκεντρο εδώ και χρόνια των ολιγαρχών αυτής της χώρας μιας αστικής τάξεως, που είναι πραγματικά “λούμπεν”, ένα ωραίο νησί των Κυκλάδων, που έχουν καταντήσει κέντρο ακολασίας, ναρκωτικών και χλιδής κι αναφερόμαστε στο κάποτε γραφικό νησί των Κυκλάδων Μύκονος, όπου συνωθούνται μεταφορικώς και κυριολεκτικώς κάθε καλοκαίρι όχι μόνο εντόπιοι, αλλά και διεθνείς αστέρες της παγκόσμιας παρακμής… Μεταξύ των ειδήσεων που ξεχώρισαν και αυτή για το εστιατόριο, που άνοιξε ένας Τούρκος, στο νησί των Ανέμων, ο οποίος και θησαύρισε.

Το εστιατόριο του “διάσημου” Τούρκου μάγειρα Νουσρέτ, στη Μύκονο, όπως αποκαλύφθηκε στην εκπομπή “Μεσημέρι” το καλοκαίρι είχε εισπράξεις 11 εκατομμυρίων ευρώ!

Ποιοι ήταν όλοι αυτοί που πήγαν στο εστιατόριο του Τούρκου και στα άλλα σημεία διασκεδάσεως της πολύπαθης Μυκόνου; Μα η ηγέτιδα τάξη της χώρας, δηλαδή, πλουτοκράτες, κρατικοδίαιτοι ή αρπακολατζήδες του διεθνούς ληστρικού κεφαλαίου, βεβαίως δημοσιογράφοι και ηθοποιοί και ασφαλώς και πολλοί βουλευτές ιδιαίτερα της Νέας Δημοκρατίας και κάποιοι μάλιστα από αυτούς και “ακροδεξιοί”.

Θα μπορούσε αλήθεια απέναντι σε αυτή την πρόκληση ο Ελληνικός Λαός, που δίνει την μάχη της επιβίωσης και υποφέρει να επαναστατήσει απέναντι σε όλα αυτά; Όχι, δυστυχώς πιο πιθανό είναι να πεθάνει μέσα στην σαπίλα παρά να διεκδικήσει τα δίκαιά του!

Είναι πράγματι εξαιρετικά προκλητικό και δεν συμβαίνει σήμερα, αλλά όλα τα τελευταία χρόνια της κρίσεως από το 2010 μέχρι σήμερα,

Άρχισαν να έρχονται λαθρομετανάστες και από την Βουλγαρία
Σάββατο, 14 Σεπτεμβρίου 2019 - 16:00

Πολύ άσχημη υποδοχή έχουν όσοι λαθρομετανάστες τολμήσουν να μπουν στην Βουλγαρία και για τον λόγο αυτό προτιμούν να έρχονται κατ’ ευθείαν στην Ελλάδα. Όσοι κάνουν το λάθος και περάσουν τα βουλγαρικά σύνορα στην Ανατολική Θράκη, ληστεύονται κυριολεκτικά και οδηγούνται στα σύνορα με την Ελλάδα. Στις περιπτώσεις όπου δεν είναι αυτό εφικτό φυλακίζονται κάτω από πολύ σκληρές συνθήκες. Έτσι λοιπόν για όσους ξέρουν δεν προκαλεί καμία έκπληξη το γεγονός που συνέβη στο Ορμένιο.  

Μεγάλο πρόβλημα έχει ο Έβρος μετά την αναστολή λειτουργίας φυλακίων των συνόρων. Εκατοντάδες λαθρομετανάστες μέχρι τώρα και χιλιάδες όπως φαίνεται στο άμεσο μέλλον μπαίνουν στην χώρα μας και από την Βουλγαρία.

Χαρακτηριστικές ήταν οι φωτογραφίες που ήρθαν στο φως της δημοσιότητας που δείχνουν την εισβολή 26 γυμνών αλλοδαπών στο Ορμένιο. “Κάποιοι” από τη Βουλγαρία αφού έγδυσαν στην κυριολεξία τους αλλοδαπούς, τους έστειλαν στην Ελλάδα. Σύμφωνα με πληροφορίες, οι “κάποιοι” δεν είναι άλλοι από τις αρχές των συνόρων της Βουλγαρίας που ενεργούν με αυτό τον τρόπο με την σιωπηλή έγκριση των ανωτέρων τους.

Έτσι, οι Έλληνες συνοριοφύλακες τους περιμένουν κατόπιν εντολών για να τους μεταφέρουν στο κέντρο προσωρινής κράτησης Φυλακίου Ορεστιάδας. Το πέρασμα στο συγκεκριμένο σημείο των Ελληνοβουλγαρικών συνόρων είναι χερσαίο και σε γενικές γραμμές πιο εύκολο από το να προσπαθήσεις να περάσεις το ποτάμι.

Τι γίνονται τώρα στην συνέχεια οι λαθρομετανάστες; Βρίσκουν στέγη, τροφή και παίρνουν και μισθό! Αυτή είναι η Ελλάδα του ΣΥΡΙΖΑ και της Ν.Δ.

Πολύ άσχημη υποδοχή έχουν όσοι λαθρομετανάστες τολμήσουν να μπουν στην Βουλγαρία και για τον λόγο αυτό προτιμούν να έρχονται κατ’

Έκαναν την νύχτα... μέρα οι Χρυσαυγίτες στον Πειραιά
Σάββατο, 14 Σεπτεμβρίου 2019 - 14:24

"Αντιφασιστική" συγκέντρωση προσπάθησαν να πραγματοποιήσουν χθες στον Πειραιά ομάδες αναρχοκομμουνιστών που μάλλον ήθελαν να προσεγγίσουν τα γραφεία της Χρυσής Αυγής.

Στην θέα όμως δεκάδων Χρυσαυγιτών που ήταν παρόντες στα γραφεία, άλλαξαν... γνώμη. Έτσι οι Εθνικιστές άναψαν δεκάδες καπρογόνα από το μπαλκόνι της Τ.Ο. Πειραιώς που έκαναν την νύχτα... μέρα στον Πειραιά.

Η είδηση δεν παρουσιάστηκε σχεδόν πουθενά (εκτός από κάποια τοπική ιστοσελίδα) καθώς εάν θυμάστε όλα τα ΜΜΕ των βαρόνων της παραπληροφόρησης, θριαμβολογούσαν για μέρες ολόκληρες ότι... "άδειασαν τα γραφεία της Χρυσής Αυγής στον Πειραιά"!

Τι να πούνε τώρα;

"Αντιφασιστική" συγκέντρωση προσπάθησαν να πραγματοποιήσουν χθες στον Πειραιά ομάδες αναρχοκομμουνιστών που μάλλον ήθελαν να προσεγγίσουν τα γραφεία της Χρυσής Αυγής.

Βελόπουλος: Ο κρυφός “Άσσος” του Κυριάκου Μητσοτάκη
Σάββατο, 14 Σεπτεμβρίου 2019 - 13:07

Καμία σοβαρή αντιπολίτευση δεν γίνεται από το κόμμα του Κυριάκου Βελόπουλου, ο οποίος συνεχίζει κάθε βράδυ να βομβαρδίζει από τα κανάλια όλης της χώρας με μηνύματα για κηραλοιφές, οι οποίες θεραπεύουν τα πάντα και οι οποίες είναι σύμφωνα με αυτόν… ευλογημένες! Το εμπόριο των κηραλοιφών συνεχίζεται με ένταση, καμία ένταση όμως δεν υπάρχει εις ό,τι αφορά τον αντιπολιτευτικό του λόγο.

Φροντίζει μέσα στη Βουλή να τα έχει καλά με όλους και να μοιράζει χειραψίες τόσο με βουλευτές της Ν.Δ., όσο και του ΣΥΡΙΖΑ. Και φυσικά κανείς δεν διαμαρτύρεται για την ύπαρξη “ακροδεξιάς” για τον απλούστατο λόγο ότι η μόνη αλήθεια που λέει ο Βελόπουλος είναι ότι δεν είναι ακροδεξιός. Κραυγαλέα η απουσία του στην Θεσσαλονίκη από το συλλαλητήριο για την Μακεδονία και μεγάλες οι φιλοδοξίες του.

Σύμφωνα μάλιστα με πληροφορίες παίζει σε δύο ταμπλώ. Στον μεν ΣΥΡΙΖΑ λέει ότι θα αντιταχθεί στα σχέδια του Μητσοτάκη για αλλαγή του εκλογικού νόμου και στην Νέα Δημοκρατία τα ακριβώς αντίθετα! Υπάρχει περίπτωση όμως να είναι χρήσιμος για τον εκλογικό νόμο ο Βελόπουλος;

Διαβάζουμε στην “ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ” της Τρίτης 10 Σεπτεμβρίου 2019, σε άρθρο με τίτλο “Η αναθεώρηση και οι “22”” ότι με πλειοψηφία 180 μπορεί άμεσα να αλλάξει τον εκλογικό νόμο ο Μητσοτάκης. Στο σημείο αυτό έχουμε τις δηλώσεις Γεννηματά ότι θα προβάλλει αντιρρήσεις και έχουμε και το δεδομένο ότι το ΠΑΣΟΚ είναι διχασμένο. Εάν τώρα δεν συμφωνήσουν κάποιοι με τον Μητσοτάκη στην αλλαγή του εκλογικού νόμου από το ΠΑΣΟΚ, που θα βρεθούν όσοι λείπουν για τους 180; Μα από το κόμμα Βελόπουλου…

Καμία σοβαρή αντιπολίτευση δεν γίνεται από το κόμμα του Κυριάκου Βελόπουλου, ο οποίος συνεχίζει κάθε βράδυ να βομβαρδίζει από τα

Επέστρεψαν την τουρκική σημαία στα Κατεχόμενα;
Σάββατο, 14 Σεπτεμβρίου 2019 - 11:48

Προχθές το κατοχικό τουρκικό καθεστώς στη Κύπρο εξέδωσε «ένταλμα σύλληψης» για τον 16χρονο Σάββα που κατέβασε την μισητή ημισέληνο και μια φωτογραφία του Ντεκτάς από σχολείο που βρίσκεται στις κατεχόμενες περιοχές. Φαίνεται ότι οι απειλές των Τούρκων έπιασαν τόπο, καθώς σύμφωνα με σημερινά δημοσιεύματα, τα λάφυρα εμφανίζονται να επεστράφησαν στους τούρκους, οι οποίοι όμως μέχρι στιγμής δεν έχουν επιβεβαιώσει την είδηση.

Εάν πράγματι αληθεύει η επιστροφή της τουρκικής σημαίας στους Τούρκους, τότε ο ΡΑΓΙΑΔΙΣΜΟΣ έχει πλέον βαθιές ρίζες στον κυπριακό ελληνισμό. Είναι ΝΤΡΟΠΗ να επιστρέφουν το σύμβολο της κατοχής στους εισβολείς καθώς και την φωτογραφία του υπεύθυνου για τις δολοφονίες των αγνοούμενων, Ραούφ Ντενκτάς.

Ανάλογη κίνηση δεν έκανε ποτέ η Τουρκία για τους δολοφόνους του Ισαάκ και του Σολωμού. Αν η κυπριακή ηγεσία πιστεύει ότι θα εξευμενίσει το «θηρίο» με μια τέτοια κίνηση, σημαίνει ότι δεν έχει διδαχθεί δυστυχώς τίποτα από την Ιστορία.

Προχθές το κατοχικό τουρκικό καθεστώς στη Κύπρο εξέδωσε «ένταλμα σύλληψης» για τον 16χρονο Σάββα που κατέβασε την μισητή ημισέληνο και

Δεν εμπιστεύονται οι Έλληνες ούτε ΗΠΑ, ούτε Ευρώπη!
Σάββατο, 14 Σεπτεμβρίου 2019 - 10:26

Πολιτική έρευνα έγινε σε 14 χώρες της Ευρώπης σύμφωνα με την οποία:  “Μία πιο ανεξάρτητη Ευρώπη, ικανή να υψώσει το ανάστημά της ακόμα και απέναντι στις ΗΠΑ, θέλουν οι Ευρωπαίοι, σύμφωνα με τα ευρήματα μιας νέας μεγάλης έρευνας της εταιρείας YouGov για λογαριασμό της δεξαμενής σκέψης European Council on Foreign Relations. Από την έρευνα, με 60.000 συμμετέχοντες σε 14 ευρωπαϊκές χώρες, προκύπτει η επιθυμία των Ευρωπαίων για μία ισχυρή Ε.Ε., με κοινή, συνεκτική εξωτερική πολιτική.”

Αυτό το οποίο γράφεται εντός εισαγωγικών δεν ανταποκρίνεται στην θέληση του Ελληνικού λαού σύμφωνα με την ίδια την έρευνα.

Ας δούμε τι απάντησαν οι Έλληνες στο ερώτημα ποια δύναμη εμπιστεύεστε περισσότερο; Τις ΗΠΑ ή την Ευρωπαϊκή Ένωση; Μόνο ένα 12% απάντησε ότι εμπιστεύεται τις ΗΠΑ και είναι το ποσοστό αυτό μια απάντηση στον αυτοδιαφημιζόμενο Πάιατ ότι έφερε την αμερικανοφιλία στην Ελλάδα… μόλις ένας στους τέσσερεις Έλληνες, δηλαδή το 25% δήλωσε ότι εμπιστεύεται την Ευρώπη και τόσοι είναι οι ευρωλιγούρηδες. Αντίθετα ένα 58% δήλωσε ότι δεν εμπιστεύεται ούτε ΗΠΑ, ούτε Ευρώπη και θέλει ασφαλώς μία ισχυρή εθνική πολιτική.

Πολιτική έρευνα έγινε σε 14 χώρες της Ευρώπης σύμφωνα με την οποία: “Μία πιο ανεξάρτητη Ευρώπη, ικανή να υψώσει το

Παλαιότερες ΚαταχωρήσειςΠεριοδικό ΜΑΙΑΝΔΡΟΣ