Χρήστος Παππάς: Η Χρυσή Αυγή στο πλευρό των Ελλήνων - Δεν είμαστε ουρά κανενός! ΒΙΝΤΕΟ

Τετάρτη, 15 Μαΐου 2019 - 16:39

Ο Κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της Χρυσής Αυγής, Χρήστος Παππάς πήρε τον λόγο στην Ολομέλεια και εξήγησε την στάση του κόμματος αναφορικά με τα τελευταία κυβερνητικά μέτρα.

Συγκεκριμένα δήλωσε:

"Κύριε Πρόεδρε, θέλω και πήρα τον λόγο στο πέρας αυτού του πολυνομοσχεδίου και της τριήμερης συζητήσεως, ένα πολυνομοσχέδιο που αφορά εκατομμύρια συμπολιτών μας, για να κάνω την εξής διευκρίνιση.

Η Χρυσή Αυγή είναι σφοδρός πολιτικός αντίπαλος εναντίον της Αριστεράς. Πασιφανές, δεν χρειάζεται να το πούμε. Θεωρεί ότι η κυβέρνησή σας είναι εθνικά ζημιογόνα. Η κυβέρνηση στην οποία είστε βουλευτής κ. Πρόεδρε, είναι εθνικά επικίνδυνη και η Χρυσή Αυγή θα κάνει πολιτικά ότι περνάει από το χέρι της προκειμένου αυτή η κυβέρνηση να πέσει.

Αλλά, δηλώνουμε ότι είμαστε εξίσου πολιτικά αντίπαλοι με τη ΝΔ, δηλαδή με αυτούς που τιμούν τους αγώνες της Αριστεράς, την ΝΔ του εθνομηδενισμού, την ΝΔ των Καιρίδηδων, των Τατσόπουλων, κτλ.

Απαραίτητη, λοιπόν, διευκρίνιση για να πάψετε και να πάψουν τα διάφορα παπαγαλάκια να λένε ποιου ουρά είναι η Χρυσή Αυγή. Η Χρυσή Αυγή δεν είναι ουρά κανενός, η Χρυσή Αυγή είναι στο πλευρό του ελληνικού Λαού.

Σας λέω, λοιπόν, στο νομοσχέδιο αυτό το οποίο αφορά εκατομμύρια πολίτες και το οποίο παρ’ όλα τα προεκλογικά ξεροκόμματα που δίνετε κυριολεκτικά την τελευταία στιγμή λόγω εκλογών σε δικαιούχους και σε πολίτες που δεινοπαθούν με δική σας αιτία, που εσείς φταίτε γι’ αυτό, εμείς θα κρατήσουμε υπεύθυνη πολιτική στάση, γι’ αυτό το πράγμα είμαστε εδώ, γι’ αυτό ορκιστήκαμε.

Για πολιτικούς λόγους λοιπόν, ουσίας αλλά κυριότερα για το συμφέρον του Ελληνικού Λαού, εμείς επί της Αρχής στο νομοσχέδιο αυτό θα ψηφίσουμε υπέρ".